Ischgl sæsonen 2020 bød på nye lifter og tysk kultband åbnede ballet

Skiferien i Ischgl: Det bliver ikke meget bedre

Skiferien i Ischgl er ikke helt som de andre. Her er forventningerne skærpet til noget, der er svært at indfrie. Ischgl regnes nemlig for at være en af Østrigs top-destinationer. Der investeres hele tiden i nye lifte og anlæg, så forholdene for områdets skigæster optimeres. Hotellerne er virkelig gode, men du kan også finde et med to små stjerne, hvis budgettet er mere til det. Op til den kommende sæson præsenteres to nye lifte, Velilleck F1 samt Visnitz N2.

Ischgl Velilleck F1 ny lift 2019

Skiferien i Ischgl Velilleck F1 ny lift 2019

Velilleck F1-liften erstatter den gamle tosædede lift, som siden 1978 har fragtet 14 millioner passagerer fra dalstationen til toppen af Pardatschgrat. Med den nye lift sætter man nye standarder, og farten er øget så meget, at Velilleck F1-liften kører fra bund til top på blot seks minutter, hvilket gør den til skiområdets hurtigste. Men Velilleck-banen slår ikke bare fartrekorder, liften skiller sig også ud på en række andre områder. Kapaciteten er øget til seks sæder, og alt – lige fra ergonomi og komfort til sikkerhed – er gennemdesignet, så man bare kan læne sig tilbage i de ekstra brede og opvarmede sæder og nyde turen til toppen. Bagsiden af sæderne er i øvrigt helt unikke og forsynet med billeder af planter fra de omkringliggende bjerge.

Ischgl

Ischgl

Tag liften til Schweiz og hjem igen på skiferien i Ischgl

Laver man en afstikker til Schweiz på en skiferie til Ischgl, er der mulighed for at prøve den nye Visnitz N2-lift, som fører fra Alp Trida i Samnaun mod Visnitzkopf på 2.633 meters højde, der udgør grænsen til Østrig. Den nye og moderne lift har øget bredden på sæderne, der kan varmes op, og blæser det, klapper man bare vindskærmen ned. I forhold til den gamle lift, der nåede at få 25-års jubilæum, er antallet af sæder udvidet fra fire til otte, og Visnitz N2’eren er dermed den første af slagsen i Schweiz. Billigt har det ikke været – den samlede pris løber op i ca. 80 millioner kroner – til gengæld er liften både støj- og vibrationsfri, og motiver fra Samnauns historie udsmykker bagsiden af sæderne.

Skiferie i Ischgl, nye lifter

Skiferien i Ischgl, nye lifter

Læs mere om de nye lifte

Tysk hiphop på scenen i Ischgl på din skiferie i Ischgl

Sæsonen er traditionelt lang i Ischgl, og man kan stå på ski allerede fra den 28. november 2019. Den officielle åbning markeres den 30. november, hvor Seeed indtager scenen. Det virkeligt store orkester fra 1998, der blandt andet tæller ti musikere, tre sangere og en DJ spiller et miks af reggae-, hiphop- og dance hall-music, og det er med tre ECHO Awards Tysklands mest populære band inden for genren.

Seeed er et tysk hiphop-, reggae- og dancehall-band med base i Berlin. Grundlagt i 1998 er de blevet velkendte i Tyskland og dets nabolande. Seeed er anerkendt for deres iørefaldende fusionelle blanding af tyske hiphop-, reggae- og dancehall-stilarter og deres brug af horn, hvilket er usædvanligt i moderne populærmusik. De har arbejdet med Cee-Lo Green, Anthony B, Tanya Stephens, General Degree samt andre jamaicanske kunstnere og producenter. Så ved vi det og kan glæde os.

Til påske flyttes musikoplevelsen op til Idalp-scenen midt i skiområdet på 2.320 meter, og her vil den tyske rapper og hiphopper Sido underholde. Kedeligt bliver det med garanti ikke, for Sido plejer at optræde i opsigtsvækkende kostumer – blandt andet iført en sølvkraniemaske – mens han fremfører sine ofte provokerende og aggressive tekster. Sido giver koncert den 12. april 2020, og lige som ved de øvrige koncerter har man gratis adgang med et gyldigt liftkort i lommen.

Endelig slutter sæsonen med den traditionelle Mountain Closing Concert. Den finder sted den 2. maj 2020, men navnet på kunstneren er endnu ikke offentliggjort.

Skiferie i Ischgl, topbandet Seed

Skiferien i Ischgl, topbandet Seed

 

Mere information om  skiferien i Ischgl

Silvretta Arena Ischgl, her topper skifesten

Produceret i samarbejde med Østrigs turistbureau

Skiferie i Ischgl, piste view

Skiferie i Ischgl, piste view

ischgl-piste-kort-skiferie

www.ischgl.com

Skiferie til andre lande og booking af skiferie

Skiferie til Østrig

Freeride ValThorens

Freeride Val Thorens

Skiferie til Frankrig

Skiferie Livigno

Skiferie Livigno

Skiferie i Italien

Samnaun ski terrasse

Skiferie i  Schweiz

Skiferie i Spanien

Skiferien iNorge

Norge

Skiferien i Sverige

Sverige

Canada. A skier descends a trail on Whistler Mountain.

Skiferier uden for Europa:

(På vej 2019-20, det bliver reelt stort)

  • USA
  • Canada (Whistler bla.)
  • Argentina

Last minute skiferie?

Du har en ferie uge, du ikke har brugt eller bare har rigtig meget brug for?

Last minute, afbudsrejser, afbuds skirejser, masser af muligheder:

Skiferie i Zillertal, Østrig præparede pisterSkiferie i Zillertal, Østrig præparede pister

Book din skiferie via Traveltalk.dk

Du kan book dine skirejser direkte fra Traveltalk.dk. Til alle Nortlander’ s, Danski’ s og Slopetrotter’ s rejsemål. Også  afbudsrejser. Klik her og start din søgning.

Østrigs Turistbureau

Østrigs Turistbureau

Kort oversigt

Nyeste Rejseartikler