Namibia

Rejs til Namibia, det andet Afrika

Namibia er et stort set tørt og ofte “brutalt” smukt land. En af de nye  voksende økonomier og absolut værd at rejse til.
De mest levende billeder fra Namibia er dem fra et fascinerende technicolor landskab sammensat af hvirvlende orange klitter, skinnende luftspejlinger og ildfulde støvdukker af tumble-weed, der ruller over ørkenen.
Det tilsyneladende øde landskab er vildledende på grund af et rigt plante- og dyreliv, og selv mennesket har tilpasset sig dette utrolige miljø. Landet er næsten perfekt designet til den aktive turist og eventyrsøgende. Tidløse ørkener, buskede savanneer, øde, smukke kystlinjer, majestætiske kløfter, safaridyr og solbagte saltpander er seværdighederne, der venter på turist.

Namibia luxury safari

Namibia luxury safari

Safari i Namibia

Under en safari i Namibia er udvalget af aktiviteter, du kan udøve i dette uovertrufne miljø, virkelig imponerende. Ballooning over ørkenen, faldskærmsudspring over land og hav, paragliding, rafting af hvidt vand og sandski langs kystklitterne er gode aktiviteter for begyndere. Andre sjove spil inkluderer abseiling – det mest spektakulære af klippesport, kyst- og ferskvandsfiskeri, kamelvandring i ørkenen, dykning, 4×4 ørkenløb, vandreture og bjergbestigning.

Hovedstaden i Namibia er Windhoek

Hovedstaden Windhoek er et godt sted at besøge i Namibia og beundre de historiske bygninger, der dateres tilbage til det tyske koloniale styre, mens det stadig er en moderne by.

Swakopmund er en anden by af tysk oprindelse. Det er en malerisk øde by med en tidligere charme med grønne græsplæner og palmer.

Walvis Bay er et resort med fremragende faciliteter til windsurfing og kajaksejlads. Det giver også muligheden for at se interessante delfiner, sæler og havfugle, mens de er på ferie i Namibia.

Sesriem og Sossusvlei i Namibia

Egnet eksempel på dette enorme land med de episke landskaber er Sossusvlei. Klitterne, som undertiden ser ud af verden, især når lyset rammer dem nær solopgangen, er en del af 32.000 km 2 af det sandede hav, der dækker store dele af regionen. Klitterne når en højde på 325 m og er en del af et af verdens ældste og tørreste økosystemer. Landskabet ændrer sig konstant – vinden ændrer altid klittenes form, mens farverne ændrer sig med det skiftende lys for at nå deres højdepunkt lige efter solopgang.

Under en safari i Namibia er udvalget af aktiviteter, du kan udøve i dette uovertrufne miljø, virkelig imponerende. Ballooning over ørkenen, faldskærmsudspring over land og hav, paragliding, rafting af hvidt vand og sandski langs kystklitterne er gode aktiviteter for begyndere. Andre sjove spil inkluderer abseiling – det mest spektakulære af klippesport, kyst- og ferskvandsfiskeri, kamelvandring i ørkenen, dykning, 4×4 ørkenløb, vandreture og bjergbestigning.

Fish River Canyon i Namibia

I den mørke sydlige halvkugle af Namib-ørkenen finder du den imponerende Fish River Canyon. Canyon er den næststørste efter Grand Canyon i Nordamerika og er derfor den største canyon på det afrikanske kontinent. Dette er en af ​​Namibias mest populære turistattraktioner. Det tiltrækker besøgende fra hele verden, der undrer sig over dets geologiske majestæt, eller de er der for at teste deres fysiske grænser, når de rejser i kløften.

Eventyret i området er i vid udstrækning baseret på en udforskning af selve kløften samt det omgivende landskab, hvoraf en del er integreret i Gondwana Canyon private park. Ud over at nyde den spektakulære udsigt over kløften ved solnedgang og solopgang, giver naturvandringer dig mulighed for at møde vilde dyr tilpasset ørkenen, mens guidede vandreture og morgenvandringer introducerer dig til ørkenens mindste detaljer.

Twyfelfontein, et UNESCO-kulturarv

Twyfelfontein er et UNESCOs verdensarvssted beliggende i Kunene-regionen i det nordlige Namibia. Området har været beboet i mere end 6.000 år og har mere end 2.500 unikke helleristninger, der afspejler de forskellige grupper af mennesker, der har boet i området i årtusinder.

Road in the Kalahari Desert, Namibia

Road in the Kalahari Desert, Namibia

Kalahari-ørkenen i Namibia

Alle kender Kalahari-ørkenen. Namibia er en fremragende destination, hvis du vil besøge den største sandstræk i verden. Der er dog ikke kun sand, da det har meget vegetation, herunder træer og buske. Foråret bringer en overflod af farverige blomster. Det er også hjemstedet for de berømte Bushmen, der bor i Bushveld.

Etosha

En af Etosha’s største attraktioner er den sjældne mulighed for at se en overflod af dyrearter på nært hold. Det er ikke ualmindeligt at møde otte forskellige dyrearter samlet omkring det samme vandhul, hvilket giver mulighed for enestående observationer. Parken er også hjemsted for en sund befolkning af sorte næsehorn og observationer af løver, elefanter, bøffler og geparder vil give varige minder.

Det hovedsageligt flade og tørre landskab i Etosha såvel som dets relativt sparsomme vegetation gør det muligt at observere de vilde dyr uden forhindring og tilbyder derfor fantastiske fotografiske muligheder.

Namibia´s næsten uendelige safarimuligheder

Under en safari i Namibia er udvalget af aktiviteter, du kan udøve i dette uovertrufne miljø, virkelig imponerende. Ballon med varm luft over ørkenen, faldskærmsudspring over land og hav, paragliding, rafting af hvidt vand og sandski langs kystklitterne er gode aktiviteter for begyndere. Andre sjove spil inkluderer abseiling – det mest spektakulære af klippesport, kyst- og ferskvandsfiskeri, kamelvandring i ørkenen, dykning, 4×4 ørkenløb, vandreture og bjergbestigning.

Hovedstaden Windhoek er et godt sted at besøge i Namibia og beundre de historiske bygninger, der kan dateres tilbage til den tyske kolonistyre, mens den stadig er en moderne by.

Swakopmund er en anden by af tysk oprindelse. Det er en malerisk øde by med en tidligere charme med grønne græsplæner og palmer.

Walvis Bay er et resort med fremragende faciliteter til windsurfing og kajaksejlads. Det giver også muligheden for at se interessante delfiner, sæler og havfugle, mens du er på ferie i Namibia.

Rejser til Namibia og Afrika

Rejseinspiration

Nyeste Rejseartikler

Temarejser Alle lande

Mangler du inspiration til din næste ferie så gå på opdagelse i traveltalks mange rejsemuligheder.

Traveltalk Partnere

Vi har altid partnere på de feriemål du kunne tænke dig at besøge. Klik på et logo for at læse mere om destinationer og muligheder.

Traveltalk - Partner Singapore Airlines
Traveltalk - Partner Copenhagen Airports
Traveltalk - Partner Vacanceselect
Traveltalk - Partner Østrigs Turistbureau
Traveltalk - Partner Adventure Tours UK
Traveltalk - Partner Vindrose Rejser
Traveltalk - Partner Nortlander
Traveltalk - Partner Danski
Traveltalk - Partner Slopetrotters