Temarejser

 - Krydstogt

Krydstogt er den ultimative rejseform

Krydstogt er et relativt nyt begreb. Det at sejle som en snegl med hus på ryg kun for pleasure er en nyere ferieform i kraftig vækst.  I de gode gamle dage kunne man sejle fra Europa til “hvor som helst”med et kommercielt skib, der medbragte varer eller som primært transport. F.eks. til New York eller til Sydspanien for at komme videre til Afrika. Det var situationen så sent som i  det 20. århundrede, men tiderne skifter, men du kan stadig booke  en kahyt på et kommercielt fragtskib for en helt anderledes transport på havet, hvor sjælen er med hele vejen.  Og der er stadig en del direkte ruter, der ikke er bukket under for flytransportens dominans.

krydstogter krydstogter

Krydstogt kan lidt det hele: Frisk luft, motion, nye lande, nye venner, lækker mad, store indtryk

Enhver der har prøvet et krydstogt vil nok skrive under på, at mixet af behagelig transport, daglige nye oplevelser, nye venner og  frisk havluft udgør en afhængighedsskabende cocktail. Nogle gør krydstogter til en livsstil, og bor bogstavelig talt på et krydstogskib.  De siger det er billigt, der er fantastisk mad og natklub hver aften. Der er shows, optræden, sport, ja  et utroligt rigt og underholdende rejseliv. Der er tilmed god medical care, hospitalet er 100 meter væk, tandlægen det samme, og der er en masse nye venner, du kan hygge dig med. Party on!

Andre vælger at flyve til f.eks. Miami og så se det meste af Caribien på een uforglemmelig tur eller flyver til Polynesien for den ultimative island hopping experience eller til Rom og derfra besøger  de udvalgte og fantastiske byer langs Middelhavet i 3-4 lande på en uge eller 2.

Amazon Cruise

Amazon flod Cruise

Alternative krydstogter som flodtur på gigantfloden Amazon?

Endelig er der en række fantastiske og mere usædvanlige turmuligheder. Vi tager bare et par stykker: Amazonfloden på lille lux  floddamper ? De norske fjorde, som Hurtigruten er specialister i inklusive Sydpolen med afgang fra Buenos Aires eller den for danskere  så populære  fest af en tur til Oslo og tilbage igen med DFDS. Den flotteste måde at ankomme til Oslo på i skærgården, og så har du haft en fest fra a-z både frem og tilbage. Og kommer lige så flot tilbage!

Intet slår at se et rejsemål tone frem i horisonten og langsomt tage form, mens du står ved rælingen af et skib. Spørg Troels Kløvedal, og forventningen til at gå i land for det næste eventyr vokser og vokser.

Det er den oplevelse og den dybt tilfredsstillende fornemmelse, www.traveltalk.dk vil fokusere på i denne del af vor rejseportal.

Vi bringer meget mere cruising og krydstogter i 2017. Happy sailing!

Se også Hurtigruten.dk her

Hurtigruten, trollfjorden Norge

Hurtigruten, trollfjorden Norge

Find drømme krydstogter og sørejser

I afsnittet Drømmerejsen kan du “lege med” supernemt at kombinere rejsetemaer og rejseinteresser med konkrete rejselande og rejsemål og se, om ikke din drømmerejse dukker op.

Krydstogter verden rundt

Rejseinspiration fra Krydstogt

Krydstogter til Hawaii

Krydstogterne til Hawaii Krydstogter til Hawaii skal nok komme tilbage. Ikke mindre end 10 danske rejsebureauer kan sælge dig et krydstogt til USA´s 50. stat Hawaii, når alt sejler igen. Her er vi i drømmeklassen af krydstogter med en beliggenhed i Stillehavet 3700 km fra Usa´s sydvestkyst. Oahu skyline, Hawaii 1 https://www.spies.dk/krydstogt/krydstogter-i-hawaii spies.dk 2 https://www.krydstogteksperten.dk/Hawaii.html krydstogteksperten.dk 3 https://www.nyhavn.dk/krydstogt/hawaii-oehop-magelige-sjaele nyhavn.dk 4 https://www.nyhavn.dk/krydstogt/krydstogt-til-paradis-i-stillehavet nyhavn.dk 5 https://www.mycruise.dk/destinationer/hawaii mycruise.dk 6 https://www.stjernegaard-rejser.dk/krydstogt/krydstogt-med-dansk-rejseleder/fra-australien-til-hawaii-droemmekrydstogt-i-stillehavet/ stjernegaard-rejser.dk 7 http://www.cruisemarket.dk/krydstogt/hawaii cruisemarket.dk 8 http://strobel.dk/krydstogter/destinationer-krydstogt/hawaii-og-fransk-polynesien/ strobel.dk 9 https://www.benns.dk/nordamerika/usa/krydstogt-mellem-hawaii-oerne-8570 benns.dk 10 https://www.albatros-travel.dk/rejser/krydstogt-fra-hawaii-til-polynesien-og-australien albatros-travel.dk 11 https://www.myplanet.dk/usa/krydstogt/rejseforslag/krydstogt-ved-hawaii-og-highway-1 myplanet.dk 12 https://nicksamerika.dk/rejsetilbud/bryllupsrejse/krydstogt-hawaii.html nicksamerika.dk 13 http://www.bellavista.dk/krydstogter/Oceania-Cruises/Regatta/hawaii-og-panamakanalen bellavista.dk 14 http://www.royalcaribbean.com/findacruise/destinations/home.do?dest=HAWAI royalcaribbean.com 15 HAWAII go-cruise.dk 16 http://www.danexplore.dk/rejser/nordamerika/usa/krydstogter/australien-til-hawaii/ danexplore.dk 17 https://usarejser.dk/krydstogter usarejser.dk 18 https://www.seadane.dk/pages/id8.asp?id=58 seadane.dk 19 https://www.hannibal.dk/pakker/krydstogt-og-badeferie-paa-hawaii/ hannibal.dk 20 https://www.fyens.dk/Forbrug-og-livsstil/Krydstogt-mellem-Hawaii-oeerne/artikel/3026842 fyens.dk Krydstogterne til Hawaii Læs om alle rejserne til de 4-5 store og  seværdige øer i Hawaii, Usa´ stat nr. 50, og Obama´s hjemstat. …

Nyeste rejseartikler

Populære rejseartikler

TEMAREJSER
ALLE LANDE

Mangler du inspiration til din næste ferie så gå på opdagelse i traveltalks mange rejsemuligheder.

AdventureTravelTalk - white arrow right

AfbudsrejserTravelTalk - white arrow right

Aktiv FerieTravelTalk - white arrow right

BackpackerTravelTalk - white arrow right

BilferieTravelTalk - white arrow right

CampingTravelTalk - white arrow right

CharterferieTravelTalk - white arrow right

CykelferieTravelTalk - white arrow right

DykkerferieTravelTalk - white arrow right

FamilieferieTravelTalk - white arrow right

GolfrejserTravelTalk - white arrow right

KrydstogtTravelTalk - white arrow right

Kunst Og KulturTravelTalk - white arrow right

LuksusrejserTravelTalk - white arrow right

Mad Og VinTravelTalk - white arrow right

SafariTravelTalk - white arrow right

SejlerferieTravelTalk - white arrow right

SkiferieTravelTalk - white arrow right

SlotsferieTravelTalk - white arrow right

Sol & StrandTravelTalk - white arrow right

StorbyferieTravelTalk - white arrow right

WellnessTravelTalk - white arrow right

Traveltalk Partnere

Vi har altid partnere på de feriemål du kunne tænke dig at besøge. Klik på et logo for at læse mere om destinationer og muligheder.

Traveltalk - Partner Singapore Airlines
Traveltalk - Partner Copenhagen Airports
Traveltalk - Partner Its more fun in the Philippines
Traveltalk - Partner Østrigs Turistbureau
Traveltalk - Partner Adventure Tours UK
Traveltalk - Partner Vindrose Rejser
Traveltalk - Partner Northlander
Traveltalk - Partner Danski
Traveltalk - Partner Slopetrotters