Nordamerika

Har du besøgt Nordamerikas 3 store lande?

Nordamerika består af af tre rigtig store lande USA; Canada og Mexico. Vi har allerede de første historier på plads, men der kommer meget mere.

Fra USA kan du finde rejsetips til og rejseberetninger fra bla. San Diego i Californien, der ligger lige ud til Stillehavet. Måske du ikke kendte San Diego som et muligt rejsemål ?
Du kan også læse om alternative overnatningsmulighederi USA. Vidste du, at amerikanerne er virkelig gode til at ombygge gamle lader til hyggelige “country hotels”. Folk vil gerne prøve at bo tæt på naturen i USA. Back to nature er en rejsetrend.
Der er også historien om Orlando, som er det perfekte familierejsemål.

Mexico er adventure, sol og strand. Måske dykning? det har vi skrevet om, Den største ø udfor Mexico´s kyst Cozumel er et yndet dykkerrejsemål.
Eller du kunne finde inspiration i den lille intro til Cancun, som er en af Mexico´s hotte rejsemål.

Canada er lidt underforsynet med rejetips pt, men de kommer! Her er introen.

https://www.traveltalk.dk/pa-yoga-ophold-nova-scotia/

https://www.traveltalk.dk/category/nordamerika/mexico/

https://www.traveltalk.dk/ny-hoteltrend/

Rejseinspiration fra Nordamerika

Seattle, Go west og oplev en af USA´s hurtigst voksende byer

Seattle, oplev den dynamiske west coast  i USA
Seattle og staten Washington, Bill Gates´ home turf, hvor han stadig bor (ved Lake Washington i Medina),  har så meget at byde på. Byen er en duks, hvad der handler om vækst: flere new starts, største virksomheder, befolkningstilvækst osv. De fleste parametre ville få enhver borgmester til at slå sig på maven af fryd. Men byen er også, forude high-tech og virkelig stor, vibrerende, venlig og fuld af dejlige restauranter og cafeer og lige  uden for det hele lige det betagende Stillehav.
Jeg var i Seattle første gang for 30 år siden, og det var en fest i 14 dage med de sødeste mennesker. Da vi kunne se og…

Singapore Airlines satser på nye, superlange ruter til USA

Fra Singapore til Seattle uden stop med Singapore Airlines Airbus A350-900

Fra Singapore til Seattle uden stop ? Det er da en reel fly nyhed. Singapore Airlines Airbus A350-900 er spydspidsen i Singapore Airlines oversøiske sats som denne nye rute i 2019 fra Singapore til Seattle i et hug.  Det er en ny æra, selskabet træder ind i takket være det nye super fly.

•    Seattle bliver den 5. by i SIA´s netværk i USA og den fjerde non stop til USA fra Singapore.
•    Samtidigt kommer nyheden om at endnu en non-stop forbindelse fra Singapore til Los Angelses også åbner…

Montreal: the other side

Montreal, den fransktalende storby i Øst Canada byder på overraskelser
Montreal set med unge danske øjne: “Planlægningen af mit ophold i Montreal gik som sædvanligt med at finde ud af, hvad jeg skulle opleve i byen, og ikke mindst hvor jeg skulle bo. Planer er som bekendt til for at blive ændret, og et par dage i Montreal fik i dén grad ændret på både mine planer, og min opfattelse af den forstadslignende del af byen, jeg havde fundet et værelse i.
Montreal Duluth Nightlife
Som de fleste andre storbyer i Nordamerika er Downtown Montréal præget af højhuse og eksklusive…

Ryder Cup, viden og løbende nyt om verdens største golfturnering

Hvor og hvornår afvikles Ryder Cup 2020?
Ryder Cup afvikles hvert andet år som verdens største golfturnering. USA og Europa skiftes til værtsskabet og i 2020 spilles Ryder Cup på Whistling Straits i Kohler Wisconsin. Det sker i dagene fra fredag den 25. september til søndag den 27. september 2020.

Det bliver Padraig Harrington der bliver kaptajnen i 2020. Han har vundet 3 Majors, han har spillet 6 Ryder Cups og været med til at vinde 4 gange. Han spiller stadig fremragende golf, så til lykke Europa med udnævnelsen.
Hvem er kaptajn for det amerikanske Ryder Cup hold 2020
Steve Stricker er valgt…

Krydstogt i Florida til "ingen penge"

Krydstogt fra Florida til smukke Bahamas.
Et krydstogt i Florida blev svaret på vore bønner om en billig ferie i Florida! Men der var lige nogle overvejelser. Her er historien.
Efter at have været i Florida for at studere var det tiltrængt med en uges anderledes ferie, inden jeg igen skulle hjem til Danmark. Min veninde og jeg gik straks i gang med at finde ud af de forskellige muligheder, og da vi begge var studerende, måtte det ikke være for dyrt. Der gik dog ikke lang tid, før vi faldt over diverse muligheder for et krydstogt fra Florida.
Florida…

Canada, et enormt land med rejseoplevelser som ingen andre steder!

Canada byder velkommen til en storslået natur og vibrerende storbyer
Canada er et enormt stort land med relativt få og meget venlige indbyggere. I den kontrast ligger også nøglen til nogle naturrejser af en skønhed i en uberørt natur, du finder meget få andre steder i verden.
The Canadian Rockeys. Banff National Park Canada
De canadiske Rockie Mountains er ubetinget blandt verdens mest imponerende bjergkæder og rejsemål,  og kan blive en af dit rejselivs helt store oplevelser. Vi der har gjort det skriver gerne under herpå. Men Canada er også mere end det, naturligvis. Landet er reelt lidt større end…

San Diego, here we come!

San Diego, et rigtigt godt ferie alternativ til San Francisco og LA ved Stillehavet.
San Diego er oppe mod store konkurrenter i  California, som  er den mest befolkede delstat i USA med en økonomi, som var det et land, ville ligge på top 10 i verden i bruttonationalprodukt. Det er samtidigt en af de dyreste stater at bosætte sig i.
San Francisco byens tilhørende tech-områder såsom Silicon Valley er ubestridt verdens største hotspot for ny teknologi med milliardinvesteringer i et utal af start-ups.
Sagnomspundne Los Angeles er stadig hjemsted for underholdningsindustrien og nogle af de mest celebre personer i verden og en…

Cozumel, Mexico´s største ø: Perfekt for dykkerferie, beach & sun

Besøg Cozumel, et dykkerparadis og Mexico´s største ø
Cozumel  er  lige oplagt for en dykkerferie som for en eventyrlig slappe af ferie med strand, hav og forkælelse.
Det er Mexicos største ø og 53 km lang og 14 km bred. (Se kortet nedenunder). Den rummer mange smukke og ret forskellige strande og blev for alvor opdaget og delt med verden af dykkere som  Jaques Cousteau, den kendte filmand, der i 1960′ erne  gjorde dykning almenkendt og filmede koralrevet i området. Du kan besøge denne spændende ø på en ren beach & sun ferie, men det vil utvivlsomt også være spændende at snorkle…

Ikoniske billøb i eksotiske lande: Panamericana i Mexico

Panamericana i Mexico?
Panamericana  er det ikke “noget med” hemmelige bank konti? Nej det er noget med engang verdens farligste bilrace – naturligvis i Mexico. Og er du på de kanter, så skal du se med. Det er ren fiesta, men hold lidt afstand.
Det er et et af verdens mest ikoniske billøb, som første gang fandt sted i Mexico  i 1950 ‘erne og blev lukket af samme årsag, simpelthen for mange ulykker under løbet. 24 dødsfald i 50 érne alene, dog overgået af Le Mans. Man lørte på  de offentlige mexikanske landeveje og hovedvejen ned gennem Mexico,  og i fuld…

Cancun, Mexico: Strande, der får dig til at længes mod sol og varme

Playa del Carmen i Cancun, Mexico
Cancun, Mexico er synonym med fede strande, drinks med parasoller og masser af ocean tid som dykker eller bare overflade vand interesseret. Der er plads til det hele.
Playa del Carmen i Cancun, Mexico er med i  toppen af den hårde konkurrence om bedste subtropiske og tropiske strande i verden, men Mexico´s strande er nu altid med i toppen.
Dertil kommer prisen er overkommelig for de fleste, og der er masser at se i Mexico foruden sololie flasken, sin egen mave  og afsindigt meget sand og  blåt hav. Skal vi begynde ?
Fra mexicansk søvnig landsby til…

Facts om Nordamerika

TravelTalk - country fact time icon

03:41 AM

Lokal tid

TravelTalk - country fact currency

Varierer

Valuta

TravelTalk - country fact inhabitants
366.4 Million

Indbyggere

TravelTalk - country fact temperature icon
20 °C

Gns temp.

TravelTalk - White suitcaseKort over Nordamerika

Nyeste rejseartikler

Populære rejsemål

TEMAREJSER
ALLE LANDE

Mangler du inspiration til din næste ferie så gå på opdagelse i traveltalks mange rejsemuligheder.

AdventureTravelTalk - white arrow right

SkiferieTravelTalk - white arrow right

StorbyrejserTravelTalk - white arrow right

Mad Og VinTravelTalk - white arrow right

GolfrejserTravelTalk - white arrow right

Aktiv FerieTravelTalk - white arrow right

DykkerferieTravelTalk - white arrow right

RejsenytTravelTalk - white arrow right

KrydstogterTravelTalk - white arrow right

CykelferieTravelTalk - white arrow right

Kunst Og KulturTravelTalk - white arrow right

Yoga & SundhedTravelTalk - white arrow right

Et udvalg af partnere

Vi har altid partnere på de feriemål du kunne tænke dig at besøge. Klik på et logo for at læse mere om destinationer og muligheder.

Traveltalk - Partner Singapore Airlines
Traveltalk - Partner Copenhagen Airports
Traveltalk - Partner Its more fun in the Philippines
Traveltalk - Partner Østrigs Turistbureau
Traveltalk - Partner SKI365 Danmarks
Traveltalk - Partner Adventure Tours UK