Caribien

Caribien, hvor solen varmer dine drømme

Caribien eller de vestindiske øer er et ørige så langt, som man næsten kan komme i det vestlige Atlanterhav mellem Nord og Sydamerika. Et ørige er også kaldet et archipelago (ørige)  i dette tilfælde bestående af Cuba, Dominikanske Republik, Haiti, Jamaica, Puerto Rico og  Cayman Islands, Ofte kaldet  Greater Antilles. Desuden finder vi mod nord Lucayan Archipelago, der rummer  Bahamas og  Turks og Caicos øerne.

Kan du rejse til Caribien efteråret 2021?

Grenada sunset on the beach of caribbean sea

Grenada sunset on the beach of Caribbean sea

Mød øst finder vi de små Antiller, som bla. består af en gruppe meget mindre og relativt ukendte øer, som tilhører central- og sydamerikanske lande. 

Lidt historie om Caribien

De caribiske øer var først indianernes i tusindvis af år, lige som USA. To stammer kæmpede bravt om retten til øerne. Arawak indianerne kom først og holdt fortet i ca. 2.000 år og mistede så grebet til Carib indianerne. Vi som danskere er i et fint eller tvivlsomt selskab afhængigt af øjnene, der ser på besiddelser i Caribien. Vi havde de vestindiske øer som bekendt i flere hundrede år, men også spanierne først, så portugiserne, hollænderne, franskmændene og englænderne satte sejl for at få deres del af de skønne øer og deres produktion naturlige ressourcer og alt for billige arbejdskraft.

Rejseinspiration

TravelTalk - White suitcaseKort over Caribien

Nyeste Rejseartikler

Temarejser Alle lande

Mangler du inspiration til din næste ferie så gå på opdagelse i traveltalks mange rejsemuligheder.

Traveltalk Partnere

Vi har altid partnere på de feriemål du kunne tænke dig at besøge. Klik på et logo for at læse mere om destinationer og muligheder.

Traveltalk - Partner Singapore Airlines
Traveltalk - Partner Copenhagen Airports
Traveltalk - Partner Vacanceselect
Traveltalk - Partner Østrigs Turistbureau
Traveltalk - Partner Adventure Tours UK
Traveltalk - Partner Vindrose Rejser
Traveltalk - Partner Nortlander
Traveltalk - Partner Danski
Traveltalk - Partner Slopetrotters