Belgien

Belgien er for livsnydere

Det relativt lille europæiske land Belgien, kan med sine 11 millioner indbyggere godt blive overset som rejsemål. Belgien, der blot fyldt omtrent 30.000 km 2 på verdenskortet, er dog langt fra uden muligheder for rejseoplevelser, hvilket blandt andet kommer til udtryk i form af landets 35 steder på UNESCOs liste for verdensarv samt en masse spændende byer, der foruden Bruxelles tæller Mons, som i 2015 var europæisk kulturhovedstad.

Mons, Belgien

Belgien har mere end 650 øltyper

Belgien er et lille land med god fornemmelse for at forkæle ganen. Tag på smagsodyssé i over 650 forskellige belgiske øltyper og noget af verdens fineste chokolade. Snyd heller ikke dig selv for de specielle belgiske pommes frites, der efter sigende skulle være verdens første af sin slags og opfundet, før franskmændene selv begyndte at friturestege deres kartofler.

Besøg Mons nær Bruxelles i Belgien

Tag fra Bruxelles til den tidligere europæiske kulturhovedstad Mons, der bugner af fængende arkitektur samt romantiske, krogede gader og torve. Tag videre gennem Charleroi – en by fuld af museer med alt fra fin billedkunst til foto- og glaskunst. Fortsæt til Durbuy, der er kendt som en af verdens mindste byer. Bliv forelsket i den underskønne Topiary Park, der er fyldt med pragtfulde plantedekorationer og grønne skulturer. Gå endelig ikke glip af Bruxelles. Byen hvor blandt andet EU-kommisionen og NATO har hovedkontor er i høj grad i færd med at cementere sin status som en europæisk storby, man bliver nødt til at opleve. Blandt byens mange attraktioner findes den atmosfæriske plads ved navn Place du Grand Sablon, ruinen fra Coudenberg-paladset og Atomium, en bygning, der blev bygget til Verdensudstillingen i 1958 og forestiller en meget forstørret udgave af grundstoffet jern.

Rejseinspiration til Belgien

Rejseinspiration til resten af Europa

TravelTalk - White suitcaseKort over Belgien

Nyeste Rejseartikler

Traveltalk Partnere

Vi har altid partnere på de feriemål du kunne tænke dig at besøge. Klik på et logo for at læse mere om destinationer og muligheder.

Traveltalk - Partner Singapore Airlines
Traveltalk - Partner Copenhagen Airports
Traveltalk - Partner Vacanceselect
Traveltalk - Partner Østrigs Turistbureau
Traveltalk - Partner Adventure Tours UK
Traveltalk - Partner Vindrose Rejser
Traveltalk - Partner Nortlander
Traveltalk - Partner Danski
Traveltalk - Partner Slopetrotters
Translate »