Temarejser

 - Skiferie

Tag på skiferie med Traveltalk.

Flere end 400.000 rejser hvert år til et nært eller fjernt skirejsemål for årets måske bedste ferieoplevelse.
Traveltalk har en forkærlighed for Alperne og dækker lagt de fleste skirejsemå i Alperne. Du læse om dem alle eller bare booke din skiferie lige her.
Men nye skirejsemål dukker op hele tiden. Fra exotiske Japan eller Sydkorea til f.eks Argentina for dem, der ikke kan få ski nok i vinter 1/2 året. Her lægger vi nogle tips, ski blogs og skirejse eventyr op. Og skiferien kan du købe lige her Book din skirejse. Se priser, afgange, rejsemål.

Her er nogle af de ski rejsemål til skiferien.  vi dækker på traveltalk.dk

Du kan finde over 70 skirejse inspirations og fakta artikler, der hjælper dig med at vælge skiferien i år.  Søg også Østrig. Her er aleneca.  50 skisport tips. Endelig se Rejseforsikring om Skirejser og forsikring, det er måske ikke så ophidsende i sig selv, men rigtigt klogt at have styr på.

Som dette afsnit af traveltalk.dk har udviklet sig, har vi udbygget med masser af links til skirejsearrangører og til flere skirejsedestinationer, og endeligt men ikke mindst: Konkret skirejse booking med helt friske priser, vi har håndplukket.

De links med blåt herunder rummer skirejseinspiration om pågældende land:

Østrig  (bla. Sölden, St. Anton, Bad Gastein, Ischgl, Schladming)
Frankrig (Val Thorens, La Rosiere)
Italien (Livigno, Sestriere, Cervinia, Sauze d’Oulz, Madonna di Campiglio, Canazei,)
Schweiz (Samnaun, Andermat)
Norge
Sverige
Spanien

Skiferien uden for Europa:

USA
Canada (Whistler bla.)
Argentina

Last minute, afbudsrejser, afbuds skirejser, masser af muligheder

Book skiferien her

Book direkte hos Danmarks største skirejsebureauer via Traveltalk.dk

Du kan book dine skirejser direkte fra Traveltalk.dk. Til alle Nortlander’ s, Danski’ s og Slopetrotter’ s rejsemål. Også sidste afbudsrejser. Klik her og start din søgning.


Østrigs turistkontor
 giver disse vigtige råd, som sikrer du med ro i sindet kan tage på skiferie:

Husk skiforsikring

Østrigs turistbureau giver disse vigtige råd, som sikrer du med ro i sindet kan tage på skiferie: Det kan blive rigtig dyrt, hvis uheldet er ude på skiferien, og du ikke har en skirejseforsikring, der dækker. Udover en ansvarsforsikring, er det også tilrådeligt at tegne en ekstra ulykkesforsikring, hvis du tager på skiferie, idet skiløb/snowboarding mange steder anses som en ekstremsport. Nogle forsikringer dækker, hvis du tager på en enkelt skiferie, men ikke, hvis du jævnligt tager afsted. Andre dækker almindeligt løb på pisten, men ikke off-pisteløb, osv. Du bør altså sikre dig hjemmefra, at din forsikring dækker. Her er nogle af de ting, du skal være opmærksom på:

Tjek at din rejseforsikring dækker skiferie

Tjek at hele familien er dækket og skrevet ind i policen, hvis det er påkrævet
Tjek at du er dækket ved off-piste skiløb, hvis du eller nogen i din familie er af den eventyrlystne type
Husk også, at en rejseforsikring altid kun dækker skader og sygdomme akut opstået på rejsen. Derfor kan du have brug for en medicinsk forhåndsvurdering for at vide, om forsikringen dækker.

Book din skirejseforsikring her

Rejseinspiration fra Skiferie

Alpendorf er lillebror til Wagrain, men har samme fantastiske skiområde

Alpendorf, lillebror til Wagrain, og samme skiområde
Alpendorf er bare det hyggeligste mindre skisted, du kan finde. Alpendorf deler tilmed skiområde med det populære Wagrain. Alpendorf er bare en del billigere, selvom det giver adgang til det samme, kendte skiområde. Der er flere fordele. I selve Alpendorf er der ofte færre mennesker på pisterne, og det giver som regel kortere ventetid ved liften, simpelthen fordi der bor færre mennesker i byen, og der kommer færre lokale eller sydtyskere på besøg. Men på mellem 15-25 minutter, alt efter hvor hurtigt dine ski kører, kan du stå ved G-Link i Wagrain, og…

Cervinia, skiferie i Italien. Kender du dette familievenlige skisted ?

Cervinia i Italien, meget bedre skiløb bliver det ikke
Uden tvivl Italiens mest snesikre skiområde skarpt forfulgt af Livigno, men her er vi på de smukke pister ved Matterhorn med de skarpt skårne og dramatisk flotte bjerge, signaturen for Monte Cervino, som Matterhorn hedder på den italienske side. Bjerget, der rummer de mange pister, er nemlig Monte Cervino. For de fleste kendt som Matterhorn. Cervinia ligger højt nemligt i 2.050 meter i dalen og 3.480 meter til toppen af liftsystemet. Det betyder høj sikkerhed for sne fra november til maj. Du kan også prøve gletcher skiløb og snowboarding allerede fra…

Val d'Isere, hvis skiferien skal være en lang fest

Val d’Isere er vel blandt verdens bedste skiområder.
Val d’Isere bliver betragtet som noget af verdens bedste skiområde med mere end 300 pistekilometer og to gletsjere, som er forbundet af 94 lifte. Men Val d’Isere er meget mere end det! Det kan du læse om herunder. Danski som eksempel har sendt skiløbere til Val d’Isere siden 1982, det år hvor Danski startede – og skirejsebureauet er stadig vild med stedet, fordi danskere, der vil lidt mere med deres skiferie, finder vej hertil år efter år.

Snesikre og udfordrende Val d’Isere
Gletsjeren Pointe du Montet i Val d’lsere og gletsjeren La Grand Motte…

Zell am See

Naturskønne Zell am See
Zell am See er et skiområde fyldt med udfordringer for alle og rummer en hyggelig stemning, der for alvor indbyder til familieskiferie i sneen.
Gletcheren Kitzsteinhorn er omdrejningspunktet for en snesikker skirejse
Grundet gletcheren Kitzsteinhorn, og at 70% af skiområdet ligger i mere end 1.400 meters højde, er der snesikkert – og der kan løbes på ski året rundt uanset vind og vejr. Der er god grund til at besøge gletcheren Kitzsteinhorn, hvis du er skientutiast. Fra toppen af gletcheren er der en fantastisk panoramaudsigt over bjergene.
Vidste du at du kan køb din skiferie lige her? Største udvalg,…

Skisafari

TA’ MED PÅ DIT LIVS SKIFERIE OG OPDAG NYE PISTER HVER DAG
Skisafari hvad går det lige ud på? Ja det er rent faktisk safari uden dyr og med ski på, og vi lover dig du kommer rundt i naturen! Her på redaktionen synes vi det er den fedeste måde at opleve en masse ikoniske skisteder. Læs lige hvad Slopetrotters delte med Traveltalk:
“Safari” er en udflugt eller ekspedition i et naturområde med et rigt eller særpræget vildt dyreliv.
Alperne er dog ikke kendt for vilde dyr, men til gengæld byder de på så meget andet. Erstatter du vildt dyreliv med godt…

Tignes i Frankrig er for dig, der kræver masser af skiløb

Tignes er det yderst effektive skiområde forbundet med hele Val d’Isère
Tignes er en del af området Espace Killy, der dækker over spændende og varieret skiløb med gode lange blå, røde og sorte pister. Det er et vanvittigt godt sammenhængende skiområde med meget få transportpister – altså effektivt skiløb hele vejen rundt. Dit liftkort gælder til hele Espace Killy, så hvorfor ikke udforske moderne og luksuriøse Val d’Isère en dag?

Tignes leverer en snesikker skipakke i hyggelige rammer
Gletsjeren La Grand Motte i Tignes og gletsjeren Pointe du Montet i Val d’lsere er helt klart et besøg værd, når du er på…

Zillertal går helt nye veje: lej din egen private pist?

Hochfügen i Zillertal tilbyder dig din helt egen pist!
Skiferie i Zillertal giver mere end god mening. Dalen rækker op mod det måske mest snesikre område i Østrig med gletcherløb året rundt og er blandt de mange innovative, østrigske skirejsemål. Det er et rigtigt vinterparadis, og sæsonens gæster på Skiferie til Zillertal kan glæde sig til masser af godt skiløb, gourmetmad og wellness. Og i 2018 opfandt man også en helt unik oplevelse:
Lej din egen skipist i Zillertal
Den havde vi ikke set før og heller ikke erfarne skirejsearrangører i Danmark, vi har talt med, men i Hochfügen i Zillertal kan det…

Lenzerheide er den perfekte skiferie for hele familien

Turen går til Lenzerheide i Schweiz
Turen går til Lenzerheide i Schweiz, en af de bedst bevarede skirejse hemmeligheder i Danmark indtil nu altså, men ikke i Schweiz selv  og udlandet. Se herunder hvor lækkert her er. Herunder er beretningen om en dansk familietur til Lenzerheide med 2 voksne og 3 børn. Ser altså ud som de hyggede sig. I samarbejde med Copenhill.dk og dermed den nye skibakke på Amager, der allerede er delvist åbnet bringer vi historien herunder.  

Lenzerheide har fortjent at blive kendt i Danmark
Da vi som familie har boet 2½ år i Schweiz, kender vi rigtigt godt…

Skiferie i Italien med Slopetrotter Skitours, mere skiløb for færre penge

Skiferie i Italien med Slopetrotter Skitours: Derfor skal du tage på ski i Italien.
Hvorfor skiferie i Italien ? Der er altid et hav af muligheder, når årets skitur skal planlægges, og det kan hurtigt virke som et større projekt. Derfor giver Slopetrotter Skitours dig her fire gode grunde til, hvorfor det kan være en god idé at rette blikket mod støvlelandet i syd, når skiferien skal bestilles.
1. Italienske priser og luft i budgettet
Skiferie er for mange en større post på budgettet – men det behøver det ikke nødvendigvis at være. Der er nemlig ofte penge at spare hvis du…

Sölden er især for dig, der vil have udfordringer under skiene

Skiferie i Sölden, hvis du virkelig vil give den gas
Sölden er berømt for Big3: Østrigske skirejser når bogstavelig talt nye højder i Sölden. Her er der fokus på det udfordrende og flere steder grænseoverskridende skiløb. The Big 3 – Sölden-områdets tre bjergtoppe, der alle rager mere end tre kilometer op – frister med lange nedfarter i de smukkest tænkelige omgivelser.
Sæsonens store nyhed  i 2018 er, at man nu kan besøge både Obergurgl og Sölden på ét liftkort. De i alt 256 pistekilometer er åbne fra november til maj, og på grund af områdets gletsjere gives snegaranti hele sæsonen. Et…

1 2 3 6

TravelTalk - White suitcaseKort over Skiferie

Nyeste rejseartikler

Populære rejsemål

TEMAREJSER
ALLE LANDE

Mangler du inspiration til din næste ferie så gå på opdagelse i traveltalks mange rejsemuligheder.

AdventureTravelTalk - white arrow right

SkiferieTravelTalk - white arrow right

StorbyrejserTravelTalk - white arrow right

Mad Og VinTravelTalk - white arrow right

GolfrejserTravelTalk - white arrow right

Aktiv FerieTravelTalk - white arrow right

DykkerferieTravelTalk - white arrow right

RejsenytTravelTalk - white arrow right

KrydstogterTravelTalk - white arrow right

CykelferieTravelTalk - white arrow right

Kunst Og KulturTravelTalk - white arrow right

Yoga & SundhedTravelTalk - white arrow right

Et udvalg af partnere

Vi har altid partnere på de feriemål du kunne tænke dig at besøge. Klik på et logo for at læse mere om destinationer og muligheder.

Traveltalk - Partner Singapore Airlines
Traveltalk - Partner Copenhagen Airports
Traveltalk - Partner Its more fun in the Philippines
Traveltalk - Partner Østrigs Turistbureau
Traveltalk - Partner SKI365 Danmarks
Traveltalk - Partner Adventure Tours UK