Charles de Gaulle Lufthavn

Information on Frankrigs berømte lufthavn Charles de Gaulle Lufthavn: Frankrigs lufthavn nr. 1.

Charles de Gaulle Lufthavn eller på engelsk Charles de Gaulle International Airport, er den største og væsentligste lufthavn i Frankrig beliggende godt 30 km nord-øst for Paris. Lufthavnen er med sine ca. 60 millioner årlige passagerer Frankrigs største og en af Europas største lufthavne. Lufthavnen er tilgængelig via motorveje, fjerntog (TGV hhv. Eurostar), RER B og flere buslinjer, som går direkte til lufthavnen.

Charles de Gaulle Lufthavn har tre terminaler, der dækker henholdsvis udenrigsflyvninger til Europa (terminal 1), udenrigsflyvninger til USA, Canada, Afrika og Asien m.m. (terminal 2) og indenrigsflyvninger (terminal 3). I terminal 2 afgår hurtigtoget TGV til Paris samt Eurostar til London og Bruxelles.

Book dine rejser her

Se Charles de Gaulle Lufthavn egen hjemmeside her

Læs mere om Frankrig her:

“Frankrig er bla. 8.000 museer, knapt 40 UNESCO-bevarede steder, 500 årlige festivaler, dyre og billige vine og luksuriøse designervarer. Dette er blot nogle få af de kendetegn, der beskriver EU´s 3. største land, det elegante Frankrig. Der er nok at gå på opdagelse i, når turen går til Frankrig. Landets 13 regioner byder på rejsemuligheder til alle verdens livsnydere. Oplev hovedstaden Paris, Lysenes by, der dufter af Chanel-parfumer, god mad og romantik. Køb eksklusive designervarer i butikkerne på Rue Saint Honoré eller forkæl den søde tand med bagværk og macarons fra Ladurée. Bliv suget ind i kunsten under den store glaspyramide på Louvres gange og betragt Claude Monets enorme vægmalerier på Musée de L’Orangerie ved Seinen.”

Gastronomien i Frankrig

“Le repas gastronomique (det gastronomiske måltid) er en stor del af den franske kultur. I Frankrig samles familier og venner og markerer vigtige begivenheder og hylder det franske køkkens traditioner. Dette er også nogle af grundene til at det franske gastronomiske måltid siden 2010 har været en del af UNESCO’s verdensarv. Bliv en del af dette og lev efter den franske ånd på din rejse….”.

Læs om de bedste franske vine her

https://traveltalk.dk/4-klassiske-franske-vindistrikter/

TravelTalk - White suitcaseKort over Charles de Gaulle Lufthavn

Nyeste Rejseartikler

Temarejser Alle lande

Mangler du inspiration til din næste ferie så gå på opdagelse i traveltalks mange rejsemuligheder.

Traveltalk Partnere

Vi har altid partnere på de feriemål du kunne tænke dig at besøge. Klik på et logo for at læse mere om destinationer og muligheder.

Traveltalk - Partner Singapore Airlines
Traveltalk - Partner Copenhagen Airports
Traveltalk - Partner Vacanceselect
Traveltalk - Partner Østrigs Turistbureau
Traveltalk - Partner Adventure Tours UK
Traveltalk - Partner Vindrose Rejser
Traveltalk - Partner Nortlander
Traveltalk - Partner Danski
Traveltalk - Partner Slopetrotters