Zillertal går helt nye veje: lej din egen private pist?

Hochfügen i Zillertal tilbyder dig din helt egen pist!

Skiferie i Zillertal giver mere end god mening. Dalen rækker op mod det måske mest snesikre område i Østrig med gletcherløb året rundt og er blandt de mange innovative, østrigske skirejsemål. Det er et rigtigt vinterparadis, og sæsonens gæster på Skiferie til Zillertal kan glæde sig til masser af godt skiløb, gourmetmad og wellness. Og i 2018 opfandt man også en helt unik oplevelse:

Hochfügen Zillertal

Lej din egen skipist i Zillertal

Den havde vi ikke set før og heller ikke erfarne skirejsearrangører i Danmark, vi har talt med, men i Hochfügen i Zillertal kan det faktisk lade sig gøre at leje sin egen private pist. Fra starten af januar og ind til slutningen af marts er det muligt på jeres skiferie til Zillertal at invitere vennerne, familien eller kollegerne til en times leg på de brede carvingpister, som man har helt for sig selv.

Med gyldigt liftkort på din skiferie til Zillertal betaler du blot 40 euro pr. person (2018), og herefter venter en unik oplevelse i det højtliggende område. I Hochfügen går terrænet helt op i to en halv kilometers højde, så både snesikkerheden og skiforholdene er gode. Følelsen af luksusoplevelse forstærkes yderligere af, at der i arrangementet er inkluderet VIP-parkeringsplads ved siden af liften samt morgenmad.

Man mødes klokken 07:15 ved Achter-Jet’ens dalstation, og så snart man er i højderne, går det løs med en times carving og leg på de helt nypræparerede pister, hvor man har fornøjelsen af at trække dagens første spor. Når skiløbet er overstået, venter et lækkert morgenmåltid i udsigtsrestauranten 8er Alm, som ligger smukt i 2.133 meters højde. Efter morgenmaden er man klar til udfordringerne på alle Hochfügen-områdets øvrige pister, der fordeler sig på 29 kilometer blå, 41 kilometer røde samt 13 kilometer sorte nedfarter.

Lej din egen pist-tilbuddet på jeres skiferie til Zillertal gælder hver torsdag, og har man lyst til en oplevelse ud over det sædvanlige, skal der blot samles fem personer og bookes en tid.

Få det store skikørekort: Zillertaler Superskipass. Det er+ 500 km skiløb!

Hvis ”ubegrænset skiløb” er feriens buzzword, kan det betale sig at investere i et Zillertaler Superskipass på din skiferie til Zillertal. Først og fremmest giver kortet adgang til Zillertals mere end 500 kilometer velpræparerede pister samt 179 liftanlæg, men herudover opnås mange andre fordele. Alle Zillertals lokale skibusser samt en lang række regionale busforbindelser er gratis at benytte, og bortset fra damplokomotivet kan man også køre med de toge, der er knyttet til Zillertal-banerne.

Da skiområdet ved Zillertal går helt op til 3.250 meters højde, er snesikkerheden i området stor, og man har forbedret forholdene yderligere ved at investere i et fintmasket net af snekanoner, som dækker 75% af områdets pister.

Vidste du, at du kan købe dine skirejser her på Traveltalk?

Varieret og udfordrende område for klassisk skiløb, powder  og boardercross bane

Skiløbet er helt i top i Zillertal, og lifterne har ry for at være blandt de bedste i Alperne. Gæster bringes hurtigt, effektivt og komfortabelt op i terrænet.

Blandt de mere end 500 pistekilometer finder man lette og hyggelige familienedfarter, kulsorte pukkelpister og brede carving-stykker, og i det upræparerede terræn venter en række powder-nedkørsler. Kombinationen af fart, leg og spænding opleves bedst i Zillertal Arena, hvor man blandt andet har anlagt en boardercross-bane samt en ”ski movie & speed check-strækning”. Det lange navn dækker over en hurtig pist, hvor man ikke bare kan blive filmet, men også måle sin max-hastighed. Det sidste giver mulighed for at konkurrere enten mod sig selv eller mod andre.

Zillertal, Østrig

Zillertal, Østrig

Glem ikke gletcher skiløb på skiferie til Zillertal

Er man til gletsjerskiløb, garanterer Hintertux-gletsjeren snesikkert skiløb 365 dage om året, hvilket ikke opleves andre steder i Østrig. Hvor sommermånederne byder på knap 20 pistekilometer, finder man omkring 60 pistekilometer om vinteren. En af gletsjerens store attraktioner er Betterpark Hintertux – en funpark, der kan tage pusten fra de fleste. Ud over sektioner med hop, boxe og rails, har man anlagt en halfpipe med World Cup-status, og den tiltrækker freeridere fra hele verden.

Vidste du, at du kan købe dine skirejser her på Traveltalk?

Spis det bedste fra det lokale Zillertal køkken eller nyd  international gastronomi

Zillertal forbindes med et højt kulinarisk niveau, og ved spisetid frister omkring 80 forskellige skihytter og restauranter i terrænet med alt fra traditionelle, lokale retter til den højere gastronomi.

Søger man den unikke spiseoplevelse, er der flere muligheder. Restaurant Alexander i Hochfügen har vundet talrige priser for sin gastronomi, og værten, Alexander Fankhauser, kombinerer en moderne og kreativ tilgang til kogekunsten med respekten for Tirols traditionelle køkken. Restaurant Alexander rangerer blandt Østrigs bedste. En anden mulighed er luksusrestauranten Wedelhütte, der ligger i mere end to kilometers højde. I gourmetloungen, hvorfra der er udsigt til sneklædte og tobleroneagtige alpetoppe, serveres alt fra tuntatar til T-bone steaks.

Traditionelle tirolske restauranter, der serverer retter, som både mætter og får mundvandet til at løbe, finder man naturligvis også. Er man heldig at støde på et spisested med kvalitetsstemplet ”Tiroler Wirtshaus”, er der garanti for god og solid mad, som er baseret på råvarer fra lokalområdet.

Skiferie til Zillertal er ikke komplet uden Wellness: Sauna eller en tur i Jacuzzien ? 

Efter en lang dag på ski er der intet så skønt som at sænke kroppen i en boblende jacuzzi efterfulgt af en tur i saunaen. Zillertal byder på talrige spabade og wellness-oaser, hvor man kan slappe af og slutte dagen med en tiltrængt massagebehandling.

Mange hoteller har deres egne faciliteter, mens der er offentlig adgang til Erlebnisbad Mayrhofen og Erlebnistherme Zillertal i Fügen. I Mayrhofen er der både poolbar, børnebad samt inden- og udendørs pool, og i Erlebnistherme Zillertal kan hele familien more sig på den 134 meter lange vandrutsjebane, der er stedets store hit.

Læs meget mere om de mange muligheder på www.zillertal.at

Mere skiferie i Østrig

Skiferie til andre lande og booking af skiferie

 

Skirejsetips til Østrig, der giver en sjovere skirejse

Kitzbüheler Alpen, et klassisk skiområde med alt for den kræsne skiløber

Læs og se mere skiferie

Intro til mere end 100 skiartikler og video

Book din skirejse her til bedste priser direkte via førende danske ski rejsebureauer som Danski, Nortlander og Slopetrotters.

Skiferien til Østrig

Freeride ValThorens

Freeride Val Thorens

Skiferien til Frankrig

Skiferie Livigno

Skiferie Livigno

Skiferien til Italien

Samnaun ski terrasse

Skiferie til Schweiz

Skiferie til Spanien

Skiferien til  Norge

Norge

Skiferien til Sverige

Sverige

Canada. A skier descends a trail on Whistler Mountain.

Skiferier uden for Europa:

(På vej 2019-20, det bliver reelt stort)

  • USA
  • Canada (Whistler bla.)
  • Argentina

Last minute skiferie ?

Du har en ferie uge, du ikke har brugt eller bare har rigtig meget brug for?

Last minute, afbudsrejser, afbuds skirejser, masser af muligheder:

Skiferie i Zillertal, Østrig præparede pisterSkiferie i Zillertal, Østrig præparede pister

Book din skiferie via Traveltalk.dk

Du kan book dine skirejser direkte fra Traveltalk.dk. Til alle Nortlander’ s, Danski’ s og Slopetrotter’ s rejsemål. Også  afbudsrejser. Klik her og start din søgning.

Kort oversigt

Nyeste Rejseartikler