Atlantis Rejser

Atlantis Rejser, rejseeksperter i Mellemøsten

“Vi satser på kvalitet frem for kvantitet. Derfor håndplukker vi selv vore hoteller og kvalitetskontrollerer dem jævnligt.”

Atlantis Rejser, rejseksperterne i Mellemøsten, tilbyder rejser til mange forskellige destinationer, som Dubai og Emiraterne, Jordan, Marokko, Oman, Hurghada og Luxor.  Samt de fleste populære destinationer ved Middelhavet, som rejser til Italien, Grækenland, Portugal, Tyrkiet og Spanien.

Dykning i Rødehavet. Sharm El Sheikh. Egypt

Aktiv ferie

Velkommen til en verden af sjove, spændende og sveddryppende aktiviteter som svømning, løb, crossfit, aerobic, dans, cykling og meget mere for hele familien – direkte ved Rødehavet. Med Sunrise Sports kan hele familien nyde både solen og det milde klima ved Rødehavet og samtidig dyrke yndlingssporten i nye omgivelser – du kan også bruge ferien til at kaste dig ud i en ny sportsgren og se, om det er noget for dig. Uanset hvad du vælger, står vores team klar til at guide og hjælpe dig og din familie til sportsoplevelser i særklasse.

Gør dine rejsedrømme til virkelighed

Du kan søge på 1, 2 eller 3 kriterier:

Rejseinteresse
Rejsemål, der matcher din rejseinteresse
Rejsearrangør der kan levere din drømmerejse

Hvad slags ferie kunne du tænke dig?

Hvilket land kunne være dit rejsemål?

Rejsebureauer


Vidste du, at Traveltalk har over 1000 rejsetips og vokser hver dag. Klik Bookdinrejse.dk for at se mere fra danske rejseleverandører. Se også flybilletter mv fra Skyscanner.

Nyhed: Du kan booke Atlantis Rejser direkte fra www.traveltalk.dk

Det er med stor glæde, at vi har indledt et samarbejde med et af Danmarks bedste rejsebureauer om deres charterrejser, nu i 2021 med DAT. Det drejer sig om:

Rejsebranchen slikker sårene og rejser sig

Alle til laveste gældende priser med Atlantis rejser inklusive særtilbud. Også afbudsrejser! Her kan du også finde flybilletter uden ophold, som naturligvis kan tilkøbes.

klik her for at se priser og afgange.

Du handler direkte med Atlantis Rejser, rejseksperterne i Mellemøsten, og deres garanti og betingelser gælder. Vi er kun glade for at kunne formidle din næste soltur 🙂

Find andre danske rejsebureauer

Her er information om en række udvalgte danske rejsebureauer

Nyeste Rejseartikler