Vindrose Rejser

Vindrose Rejser – uofficiel DM i italiensk livsstil

Vindrose Rejser er etableret  1977 og ukronede Danmarksmestre i rejselandene Italien og udvalgte lande i Østeuropa som Polen, Tjekkiet, Ungarn og Estland, Letland, Litauen, altså de baltiske lande.

Sicilien-Mount-Etna

Sicilien-Mount-Etna

Der bla. focus på dejlige Italien og Sicilien, også med golfrejser.

Barcelona-la-Rambla-dans

Rambla-dans, du kan lære at danse spansk midt i Barcelona

Fokus rejsemål for Vindrose

Desuden laves special arrangementer world-wide for grupper.

Du kan booke Vindrose Rejser direkte her

Vindrose Rejser skriver:

“I mere end 40 år har Vindrose Rejser’s kompas vist vejen for mange danskere
Som navnet ”Vindrose” lægger op til, så viser Vindrose Rejser vejen til den perfekte ferie. I mere end 40 år har vi sendt gæster rundt i hele verden. Lige fra Gdansk til Guadeloupe.

Vores fokus, på at skabe den perfekte ferie, ændrer sig ikke ved om det er en gruppe på 50 mennesker til Italien eller 2 personer, som skal på en forlænget weekend til Tyskland.

Vi bestræber os altid på, at være mere end en bookingcentral. Vi giver gerne gode råd med på rejsen, og vi er aldrig mere end et telefonopkald væk.

Vores mission er, at skabe rejser med nærvær og tryghed, men stadigvæk med mulighed for at opleve destinationen på egen hånd og se de steder, som I gerne vil opleve.

Vi vælger vores samarbejdspartnere med stor omhu, og står altid på mål for kvaliteten og serviceniveauet. Vi tager ansvar for hele forløbet, fra forespørgslen tikker ind til kufferten er hentet i lufthavnen.

Masseproduktion er ikke en ydelse vi tilbyder. Vi skræddersyer rejsen til dit behov så flytiderne, billejen, hotellerne og prisen går op i en højere enhed.

Hvis du ikke kan finde din ønskedestination på vores website, så giv os et kald – vores netværk strækker sig længere, end vores website viser.”

Køb Vindrose Rejser her på www.traveltalk.dk

Læs om Italien og golfrejser her

Link til Vindrose Rejser

Kort oversigt

Nyeste Rejseartikler