Oceanien

 - Polynesien

Polynesien: Hawaii, Tahiti, Fransk Polynesiske øer, Bora Bora, Moorea

Polynesien er en enorm og spredt gruppe af over 1.000 øer i det centrale og sydlige Stillehav. Geografisk danner billedet af øerne  en trekantet form, hvor de tre spidser af trekanten dannes af  henholdsvis Hawaii, New Zealand og Påskeøen. 3 af verdens mest seværdige rejsemål. Kulturelt er øerne bundet sammen af en fælles baggrund og sprogfamilie og fælles etniske træk, da øerne er befolkede af  de oprindelige langtursfiskere, der navigerede gennem Stillehavet typisk om natten med stjernene som gps.
Og en af Troels Kløvedals favoritter var Bora Bora.

polynesien

Man kommer ikke meget længere fra Danmark end det sydlige Stillehav, men det er hele turen værd. Der er som nævnt rundt regnet 1000 øer, så flere end nogen enkeltperson har besøgt, inklusive Troels Kløvedahl, der elskede den enorme øgruppe. Her er et bud på de mest interessante og tilgængelige af alle disse øer.

Polynesien Bora Bora

Bora Bora

Bemærk at Hawaii ligger allerøverst i den polynesiske trekant og kulturelt og udviklingsmæssigt må Hawaii betegnes som et fuldgyldigt medlem.

Tahiti feeding sharks

Tahiti, oplev at fodre de søde hajer :)

Geografisk tegnes den polynesiske trekant nemlig ved at forbinde punkterne Hawaii, New Zealand og Påskeøen. De andre vigtigste øgrupper, der er placeret i den polynesiske trekant, er Samoa, Tonga, Cook øerne, Tuvalu, Tokelau, Niue, Wallis og Futuna og Fransk Polynesien.

Fransk Polynesien, her ligger Tahiti

Fransk Polynesien, tidligere benævnt Fransk Oceanien, er et oversøisk fransk land, som består af 118 øer i Polynesien i det sydøstlige Stillehav. Hovedstaden er byen Papeete på øen Tahiti. Fra 1946 til 2003 havde Fransk Polynesien status som et fransk oversøisk territorium.

Tahiti er den største ø og hovedøen i Fransk Polynesien, beliggende i øgruppen Selskabsøerne i det sydlige Stillehav ved 17° 40′ Syd, 149° 30′ Vest, eller omkring halvvejs mellem Australien og Sydamerika. Hovedstaden er Papeete, beliggende på den nordvestlige kyst.

Udvalgte øer i Fransk Polynesien

Polynesiske øer, du kan rejse til

Tahiti,
Samoa
Tuvalu
Påskeøen
Tonga
Norfolk Island
Bora Bora
Cook Islands
Hawaii
New Zealand

Polynesien er en del af Oceanien, læs mere here.

Book din rejse anywhere her på sitet

Luksusrejse til de polynesiske øer med Nyhavn Rejser ?

Rejseinspiration fra Polynesien

Krydstogter til Hawaii

Krydstogterne til Hawaii Krydstogter til Hawaii skal nok komme tilbage. Ikke mindre end 10 danske rejsebureauer kan sælge dig et krydstogt til USA´s 50. stat Hawaii, når alt sejler igen. Her er vi i drømmeklassen af krydstogter med en beliggenhed i Stillehavet 3700 km fra Usa´s sydvestkyst. Oahu skyline, Hawaii 1 https://www.spies.dk/krydstogt/krydstogter-i-hawaii spies.dk 2 https://www.krydstogteksperten.dk/Hawaii.html krydstogteksperten.dk 3 https://www.nyhavn.dk/krydstogt/hawaii-oehop-magelige-sjaele nyhavn.dk 4 https://www.nyhavn.dk/krydstogt/krydstogt-til-paradis-i-stillehavet nyhavn.dk 5 https://www.mycruise.dk/destinationer/hawaii mycruise.dk 6 https://www.stjernegaard-rejser.dk/krydstogt/krydstogt-med-dansk-rejseleder/fra-australien-til-hawaii-droemmekrydstogt-i-stillehavet/ stjernegaard-rejser.dk 7 http://www.cruisemarket.dk/krydstogt/hawaii cruisemarket.dk 8 http://strobel.dk/krydstogter/destinationer-krydstogt/hawaii-og-fransk-polynesien/ strobel.dk 9 https://www.benns.dk/nordamerika/usa/krydstogt-mellem-hawaii-oerne-8570 benns.dk 10 https://www.albatros-travel.dk/rejser/krydstogt-fra-hawaii-til-polynesien-og-australien albatros-travel.dk 11 https://www.myplanet.dk/usa/krydstogt/rejseforslag/krydstogt-ved-hawaii-og-highway-1 myplanet.dk 12 https://nicksamerika.dk/rejsetilbud/bryllupsrejse/krydstogt-hawaii.html nicksamerika.dk 13 http://www.bellavista.dk/krydstogter/Oceania-Cruises/Regatta/hawaii-og-panamakanalen bellavista.dk 14 http://www.royalcaribbean.com/findacruise/destinations/home.do?dest=HAWAI royalcaribbean.com 15 https://www.go-cruise.dk/hawaii/ go-cruise.dk 16 http://www.danexplore.dk/rejser/nordamerika/usa/krydstogter/australien-til-hawaii/ danexplore.dk 17 https://usarejser.dk/krydstogter usarejser.dk 18 https://www.seadane.dk/pages/id8.asp?id=58 seadane.dk 19 https://www.hannibal.dk/pakker/krydstogt-og-badeferie-paa-hawaii/ hannibal.dk 20 https://www.fyens.dk/Forbrug-og-livsstil/Krydstogt-mellem-Hawaii-oeerne/artikel/3026842 fyens.dk Krydstogterne til Hawaii Læs om alle rejserne til de 4-5 store og  seværdige øer i Hawaii, Usa´ stat nr. 50, og Obama´s hjemstat. …

Facts om Polynesien

TravelTalk - country fact time icon

10:34 AM

Lokal tid

TravelTalk - country fact currency

French Pacific Franc

Valuta

TravelTalk - country fact inhabitants
283,007

Indbyggere

TravelTalk - country fact temperature icon
25 °C

Gns temp.

TravelTalk - White suitcaseKort over Polynesien

Nyeste rejseartikler

Populære rejseartikler

TEMAREJSER
ALLE LANDE

Mangler du inspiration til din næste ferie så gå på opdagelse i traveltalks mange rejsemuligheder.

AdventureTravelTalk - white arrow right

AfbudsrejserTravelTalk - white arrow right

Aktiv FerieTravelTalk - white arrow right

BackpackerTravelTalk - white arrow right

BilferieTravelTalk - white arrow right

CampingTravelTalk - white arrow right

CharterferieTravelTalk - white arrow right

CykelferieTravelTalk - white arrow right

DykkerferieTravelTalk - white arrow right

FamilieferieTravelTalk - white arrow right

GolfrejserTravelTalk - white arrow right

KrydstogtTravelTalk - white arrow right

Kunst Og KulturTravelTalk - white arrow right

LuksusrejserTravelTalk - white arrow right

Mad Og VinTravelTalk - white arrow right

SafariTravelTalk - white arrow right

SejlerferieTravelTalk - white arrow right

SkiferieTravelTalk - white arrow right

SlotsferieTravelTalk - white arrow right

Sol & StrandTravelTalk - white arrow right

StorbyferieTravelTalk - white arrow right

WellnessTravelTalk - white arrow right

Traveltalk Partnere

Vi har altid partnere på de feriemål du kunne tænke dig at besøge. Klik på et logo for at læse mere om destinationer og muligheder.

Traveltalk - Partner Singapore Airlines
Traveltalk - Partner Copenhagen Airports
Traveltalk - Partner Its more fun in the Philippines
Traveltalk - Partner Østrigs Turistbureau
Traveltalk - Partner Adventure Tours UK
Traveltalk - Partner Vindrose Rejser
Traveltalk - Partner Northlander
Traveltalk - Partner Danski
Traveltalk - Partner Slopetrotters