Portugals turistbureau

Portugal fra Coimbra til Porto Santo

Portugals turistbureau repræsenterer Portugals mange rejsemål og er repræsenteret i Danmark med landets eget turistkontor, Portugals Turistbureau midt i København. Portugals Turistbureau kan hjælpe dig med at finde den rigtige rejse til det smukke land mod sydvest på den iberiske halvvø, men også til Cap Verde, Madeira, Porto Santo osv. Portugal var et kæmpestort land og har stadig besiddelser rundt om i verden, nogle af de smukkeste steder. Det er f,eks, øgruppen Azorerne og det er Madeira.

Scenic of Monte Palace Tropical Garden. Funchal, Madeira Island, Portugal

Monte Palace Tropical Garden. Funchal, Madeira Portugal

  • Turismo de Portugal
  • Portugals Turistbureau
  • Toldbodgade 31, 1
  • 1253 København K
  • Danmark
  • Telefon nr. 33 13 12 00
  • Fax nr. 33 93 88 85

Rejser til Portugal

Rejser til Portugal

Hovedlandet i Portugal

Selve Portugal, på den iberiske halvø med Spanien som nabo, har et spændende landskab, der skifter mellem høje bjerge og dybe dale med et væld af olivenlunde, pinjelunde, åbne landskber og  korktræsskove.
I Dourodalen oppe mod nord i det langstrakte land fra nord til syd finder du vindistrikterne, og i byen Porto kan du finde landets berømte portvin og væsentlig del af landets vinproduktion. Langs med Atlanterhavskysten breder den kilometerlange gyldne strand sig, og her findes flere charmerende byer.

Lissabon, Portugal, the big view

Lissabon, Portugal, en dejlig afslappet hovedstad med masser at opleve, tæt på vand og strand tilmed

De væsentligste byer og steder er charmerende Lissabon, der også er et stort rejsemål. Porto og ikke mindst Algarvekysten helt mod syd, der har det bedste klima og berømte strande og golfbaner.

Traveltalk.dk vil løbende dele inspiration og viden om Portugal som rejseland.

Mere om Portugal her.

Book din rejse her

Se også

Rejser til Portugal

Rejser til Portugal

https://www.visitportugal.com/en#,

Nyeste Rejseartikler