Schweiz

Schweiz står for kvalitet fra ure til urlaub

Schweiz ligger og hygger sig på det europæiske kontinent mellem Tyskland, Frankrig, Østrig og Italien. Et land der bugner af interessante rejseoplevelser – find Schweizerfranc frem og tag på oplevelse i den spændende forbundsrepublik.

schweiz Rheinfall

I det nordlige Schweiz ligger Neuhausen, hvor det buldrende Rheinfall kan ses. Det 150 meter brede vandfald fører ud i Rhienfall-bassinet, hvor det er muligt at tage på skibsture eller sejle i kano til Wörthslottet. Tag til Zurich, der også ligger i det nordlige Schweiz, og oplev byens skuespilhus på Rämistrasse. Zurich Schauspielhaus har lang tradition for god teaterkunst og har lagt scene til mange store stykker. Sejl på Vierwaldstättersøen i det centrale Schweiz, der strækker sig over hele fire schweiziske kantoner: Uri, Lucern, Schwyz og Unterwalden.

Matterhorn i det sydlige Schweiz

Det sydlige Schweiz er præget af smukke alper, og her kan Matterhornbjerget, der er en del af Wallis-alperne, opleves. Bjergets tinde, der også er at finde på den schweiziske Toblerone-chokolade, rækker 4.478 meter op over havets overflade og blev først besteget af Edward Whymper i 1865. Gå i Whympers fodspor eller lad øjnene vandre op ad det knejsende bjerg fra foden af Matterhorn på en af restauranterne i byen Zermat, hvor nationalretter som ostefondue, rösti og raclette kan nydes.

Schweiz´ højeste bjerg

Dufourspitze er også kendt som Monte Rosa. Det er enormt bjerg i Wallis-Alperne. Med dets 4.634 m.o.h.[1] høje tinde, er det det næsthøjeste bjerg i Alperne og det højeste i Schweiz. Fra toppen er der udsigt til bl.a. Matterhorn og Gornergrat.

Gør dine rejsedrømme til virkelighed

Du kan søge på 1, 2 eller 3 kriterier:

Rejseinteresse
Rejsemål, der matcher din rejseinteresse
Rejsearrangør der kan levere din drømmerejse

Hvad slags ferie kunne du tænke dig?

Hvilket land kunne være dit rejsemål?

Rejsebureauer


Vidste du, at Traveltalk har over 1000 rejsetips og vokser hver dag. Klik Bookdinrejse.dk for at se mere fra danske rejseleverandører. Se også flybilletter mv fra Skyscanner.

I Bex, en lille by i det sydvestlige Schweiz, er det muligt at komme ind i den historisk store saltmine. I denne underjordiske labyrint, der er fyldt med gamle beretninger og tonsvis af salt, er det muligt at få guidede ture rundt i de små minegange. Efter rundvisningen er det selvfølgelig muligt at få et stykke salthistorie med hjem i form af ”Sel des Alpes”-salt.

Andermatt Schweiz

Du løber på schweizisk guld, så godt er det

Taler vi skiferie og det gør vi også, så er det for en del skiløbere en bekymring, at Schweizerfrancen er steget i 2017, men så kunne man sige at den er ved at indhente værdien af skioplevelsen i landet, det har nogle af de mest majestætiske bjerge i Europa, og det er dem du løber i hele dagen.
Her en listen og kort intro til nogle af Schweiz´ bedste skiområder.

Besøg Schweiz

Rejseinspiration

TravelTalk - White suitcaseKort over Schweiz

Nyeste Rejseartikler

Traveltalk Partnere

Vi har altid partnere på de feriemål du kunne tænke dig at besøge. Klik på et logo for at læse mere om destinationer og muligheder.

Traveltalk - Partner Singapore Airlines
Traveltalk - Partner Copenhagen Airports
Traveltalk - Partner Vacanceselect
Traveltalk - Partner Østrigs Turistbureau
Traveltalk - Partner Adventure Tours UK
Traveltalk - Partner Vindrose Rejser
Traveltalk - Partner Nortlander
Traveltalk - Partner Danski
Traveltalk - Partner Slopetrotters
Translate »