Europa

 - Schweiz

Schweiz står for kvalitet fra ure til urlaub

Schweiz ligger og hygger sig på det europæiske kontinent mellem Tyskland, Frankrig, Østrig og Italien. Et land der bugner af interessante rejseoplevelser – find Schweizerfranc frem og tag på oplevelse i den spændende forbundsrepublik.

schweiz Rheinfall

I det nordlige Schweiz ligger Neuhausen, hvor det buldrende Rheinfall kan ses. Det 150 meter brede vandfald fører ud i Rhienfall-bassinet, hvor det er muligt at tage på skibsture eller sejle i kano til Wörthslottet. Tag til Zurich, der også ligger i det nordlige Schweiz, og oplev byens skuespilhus på Rämistrasse. Zurich Schauspielhaus har lang tradition for god teaterkunst og har lagt scene til mange store stykker. Sejl på Vierwaldstättersøen i det centrale Schweiz, der strækker sig over hele fire schweiziske kantoner: Uri, Lucern, Schwyz og Unterwalden.

Matterhorn i det sydlige Schweiz

Det sydlige Schweiz er præget af smukke alper, og her kan Matterhornbjerget, der er en del af Wallis-alperne, opleves. Bjergets tinde, der også er at finde på den schweiziske Toblerone-chokolade, rækker 4.478 meter op over havets overflade og blev først besteget af Edward Whymper i 1865. Gå i Whympers fodspor eller lad øjnene vandre op ad det knejsende bjerg fra foden af Matterhorn på en af restauranterne i byen Zermat, hvor nationalretter som ostefondue, rösti og raclette kan nydes.

I Bex, en lille by i det sydvestlige Schweiz, er det muligt at komme ind i den historisk store saltmine. I denne underjordiske labyrint, der er fyldt med gamle beretninger og tonsvis af salt, er det muligt at få guidede ture rundt i de små minegange. Efter rundvisningen er det selvfølgelig muligt at få et stykke salthistorie med hjem i form af ”Sel des Alpes”-salt.

Andermatt Schweiz

Du løber på schweizisk guld, så godt er det

Taler vi skiferie og det gør vi også, så er det for en del skiløbere en bekymring, at Schweizerfrancen er steget i 2017, men så kunne man sige at den er ved at indhente værdien af skioplevelsen i landet, det har nogle af de mest majestætiske bjerge i Europa, og det er dem du løber i hele dagen.
Her en listen og kort intro til nogle af Schweiz´ bedste skiområder.

Det hvide schweiziske guld i Andermatt

Rejseinspiration fra Schweiz

Lenzerheide er den perfekte skiferie for hele familien

Turen går til Lenzerheide i Schweiz
Turen går til Lenzerheide i Schweiz, en af de bedst bevarede skirejse hemmeligheder i Danmark indtil nu altså, men ikke i Schweiz selv  og udlandet. Se herunder hvor lækkert her er. Herunder er beretningen om en dansk familietur til Lenzerheide med 2 voksne og 3 børn. Ser altså ud som de hyggede sig. I samarbejde med Copenhill.dk og dermed den nye skibakke på Amager, der allerede er delvist åbnet bringer vi historien herunder.  

Lenzerheide har fortjent at blive kendt i Danmark
Da vi som familie har boet 2½ år i Schweiz, kender vi rigtigt godt…

Samnaun, toldfrit skiområde i Schweiz med store muligheder

Samnaun, dine skidrømme er toldfri.
Samnaun i Schweiz og meget tæt på Iscghl i Østrig er et stort skiresort med 42 lifte (23 stole, 19 træklifte, der tilbyder utrolige 1472 vertikale meter af nedkørsel. Det skal bare læses som, du kan få nogle lange og hurtige nedfarter i et dramatisk smukt skiområde, som billedet herover måske angiver meget godt. Samnaun er mest for dig, der har løbet lidt på ski, så får du mest ud af terrænnet. Men der er alle sværhedsgrader. Begyndere er også velkomne og er du lidt en daredevil, så finder vi nok en off-piste eller to…

Andermatt, Schweiz byder på sublimt skiløb

Skal dine ski til Andermatt i Schweiz i år?
Andermatt er en stærk udfordrer af de måske i Danmark mere kendte skisportsteder: Alle Alpelandene kæmper om dine ski, de skal bare til deres land, synes de naturligt nok, og alle skilande som Østrig, Italien Frankrig og Schweiz leverer en meget fin oplevelse. Det er mere et spørgsmål om, hvad du vægter på din skiferie, så lad os lægge ud med en introduktion til denne top destination i Schweiz, som bekendt mere eller mindre opfandt skiløb.
Så læs gerne her, men tag en Glühwein, blot et forslag, og se denne video først:

Det…

Facts om Schweiz

TravelTalk - country fact time icon

10:27 AM

Lokal tid

TravelTalk - country fact currency

Swiss franc

Valuta

TravelTalk - country fact inhabitants
8.6 Million

Indbyggere

TravelTalk - country fact temperature icon
26 °C

Gns temp.

TravelTalk - White suitcaseKort over Schweiz

Nyeste rejseartikler

Populære rejsemål

TEMAREJSER
ALLE LANDE

Mangler du inspiration til din næste ferie så gå på opdagelse i traveltalks mange rejsemuligheder.

AdventureTravelTalk - white arrow right

SkiferieTravelTalk - white arrow right

StorbyrejserTravelTalk - white arrow right

Mad Og VinTravelTalk - white arrow right

GolfrejserTravelTalk - white arrow right

Aktiv FerieTravelTalk - white arrow right

DykkerferieTravelTalk - white arrow right

RejsenytTravelTalk - white arrow right

KrydstogterTravelTalk - white arrow right

CykelferieTravelTalk - white arrow right

Kunst Og KulturTravelTalk - white arrow right

Yoga & SundhedTravelTalk - white arrow right

Et udvalg af partnere

Vi har altid partnere på de feriemål du kunne tænke dig at besøge. Klik på et logo for at læse mere om destinationer og muligheder.

Traveltalk - Partner Singapore Airlines
Traveltalk - Partner Copenhagen Airports
Traveltalk - Partner Its more fun in the Philippines
Traveltalk - Partner Østrigs Turistbureau
Traveltalk - Partner SKI365 Danmarks
Traveltalk - Partner Adventure Tours UK