Slopestar

TravelTalk - Rejsemal Icon
Arrangør  

Uforglemmelige skioplevelser med Slopestar.

Slopestar er skabt af skientusiaster med ønsket om at formidle den unikke oplevelse på skiferien i mødet med spændende skiferie aktiviteter udover turen ned af bakkerne. Når du rejser med Slopestar,  vil du opleve en skiferie af høj kvalitet med god service, i trygge rammer og med en professionel tilgang til at levere dig den bedste skiferie baseret på mange års erfaring.

Vi ønsker at levere markedets billigste skiferier og samtidig levere en ordentlig personlig service udover det sædvanlige til vores gæster både før, under og efter skiferien.

 

Slopestar på ja the slope

Slopestar på… ja the slope

Skirejser med Slopestar til 9 rejsemål

Vi har helt enkelt udvalgt 9 mest populære rejsemål i ItalienØstrig og Frankrig, som har det til fælles, at de alle sammen tilbyder noget af Alpernes allerbedste skiløb. Stå på ski i verdens største skiområde i Canazei i Italien. Rejs til den populære østrigske familie-klassiker Wagrain. Eller prøv kræfter med et af verdens bedste skiområder i Val Thorens i Frankrig.

Gør dine rejsedrømme til virkelighed

Du kan søge på 1, 2 eller 3 kriterier:

Rejseinteresse
Rejsemål, der matcher din rejseinteresse
Rejsearrangør der kan levere din drømmerejse

Hvad slags ferie kunne du tænke dig?

Hvilket land kunne være dit rejsemål?

Rejsebureauer


Vidste du, at Traveltalk har over 1000 rejsetips og vokser hver dag. Klik Bookdinrejse.dk for at se mere fra danske rejseleverandører. Se også flybilletter mv fra Skyscanner.

På vej ned af din favorit nedfart med Slopestar

På vej ned af din favorit nedfart med Slopestar

Nye spændende aktiviteter

Alperne byder på meget mere end “bare” skiløb på selve pisterne. I samarbejde med lokale bjergguider gør vi det let tilgængeligt at prøve kræfter med offpiste-skiløb. Og vil du tæt på naturen, så tag med på randonnee-tur med skind under skiene og se en anden side af Alperne. Og hvorfor ikke prøve isklatring, hvor du med isøkser og steigeisen spændt på støvlerne kan klatre opad en isvæg – det er lettere end du tror, og oplevelsen er fantastisk.

Skirejser med Slopestar med faste lave priser

Hos Slopestar mener vi, at god service og store oplevelser i Alperne skal gå hånd i hånd med lave priser. Når du rejser med os, kan du derfor være sikker på, at få markedets laveste priser på skirejser. Vi tør derfor godt give prisgaranti på vores rejser. Skulle du mod forventning finde en tilsvarende rejse billigere, så matcher vi prisen.

Vi glæder os til at byde dig velkommen i Alperne.

Læs mere om Slopestar rejsemål:

Skiferie i Østrig

Skiferie Østrig

Skiferie i Italien

Skiferie i Italien

Skiferie i Frankrig 

Skiferie i Frankrig

 

Kort oversigt

Nyeste Rejseartikler