Escapeaway

TravelTalk - Rejsemal Icon
Arrangør  

Lidt om os i Escapeaway

Escapeaway skriver om sig selv:
“Hos Escapeaway sælger vi ikke rejser. Vi sælger frihed. Frihed til selv at vælge, hvornår og hvor længe du vil på ferie. Frihed til selv at vælge, hvordan du vil komme til og fra hotellet. Frihed til selv at vælge om du vil på All Inclusive-ferie eller udforske lokale restauranter. Vi sælger ikke ferier på samlebånd men tilbyder dig selv at sammensætte din ferie, præcis som du ønsker den og dermed gøre den personlig. Og tilmed billig.

Escapeaway er en del af Escape Travel Group – mød familien her:

Escapeaway er en del af det norske Escape Travel Group. Vi sælger rejser i Norge, Tyskland, Sverige og selvfølgelig Danmark. Vi har hovedkontor i Oslo og salgskontor i København. Vi har stillet rejsegaranti i den norske garantifond og følger loven om pakkerejser. I Danmark er vi medlem af Danmarks Rejsebureau Forening og har tegnet udvidet ansvarsforsikring gennem Gouda Rejseforsikring.

Vi sælger ikke hvad som helst til hvem som helst. Vi har faktisk et ret lille udvalg af hoteller sammenlignet med andre kollegaer i branchen. Hos Escapeaway kan du nemlig kun vælge mellem de bedst anmeldte hoteller, og vi udvælger nøje de hoteller, som du finder på hjemmesiden. Så den eneste frihed, du må give køb på hos os, er friheden til at vælge et dårligt hotel. Vi er dedikerede og passionerede fagfolk, der kan skrive under på, at alle vores hoteller er 1. sortering og har topkarakter på Tripadvisor. Vi har derefter tjekket dem, så du ikke risikerer et utjekket hotel. Vi ved, hvad vi laver. 

Det er din ferie – det eneste, vi blander os i, er udvalget af hoteller. Vi har gjort det nemmere for dig ved at udvælge de bedst anmeldte hoteller, som alle har mindst 4 ud af 5 på Tripadvisor.

Vi har ingen faste charterfly, hvor vi skal sælge ‘168 pladser til Kos hver onsdag’. Vi har ingen koncepthoteller og forudbetalte værelser, hvor halvdelen af vores gæster skal vælge det samme. Vi har ingen udgifter til alle de ferier, vi ikke får solgt. Derfor kommer du kun til at betale for din egen ferie og ikke for underskuddet på din nabos afbudsrejse til 999,-. 

Vi har ingen guider, der venter på dig i lufthavnen og inviterer til informationsmøde om aftenen. Vi har ingen børneklubber med ”gratis” T-shirts til børnene. Vi har ingen udgifter til alt det, du alligevel ikke har brug for. Du betaler så at sige kun for din egen ferie.”

Link til Escapeaway

Rejsemål for Escapeaway, eksempler

Bedste græske strande

Kort oversigt

Nyeste Rejseartikler