Sierra Nevada – Europas sydligste skisportssted

Sierra Nevada tilbyder en skiferie under solens stråler med udsigt til Middelhavet.

Med sin privilegerede geografiske beliggenhed byder Sierra Nevada, dette unikke spanske skisportssted, på et stort antal solskinsdage selv midt om vinteren. Men ikke nok med det, for efter en lang dag i sneen fortsætter mulighederne for underholdning og aktiviteter næsten ubegrænset.
Alle skientusiaster, både begyndere og øvede, kan glæde sig til  til Sierra Nevada. Et enkelt besøg er nok til at finde ud af, at Sierra Nevada hører til blandt de bedste skisteder. Kunne du tænke dig at stå på ski ned ad en bakke, mens du mærker solens stråler i ansigtet og nyder de smukke landskaber i en naturpark? Så tag en tur til dette granadinske vintersportssted, hvor du kan se frem til disse og mange andre spændende oplevelser.

Sierra Nevada ski FIS 2017

Sierra Nevada, det sydligste skisportsted i Europa ligger 3000 meter over havet.

Med sin beliggenhed i det sydlige Andalusien, i en højde af 3.000 meter over havet, er Sierra Nevada det sydligste skisportssted i Europa. Dette særlige geografiske kendetegn har givet området de bedste meteorologiske forudsætninger for en perfekt skiferie: en stor del af sæsonen består af skønne solskinsdage. Hvis du hører til de mere vovede, anbefaler vi løjperne på La Laguna og El Veleta. Herfra er der, på de åbne dage, en fantastisk udsigt over havet og kysten på begge sider af Middelhavet. En enestående udsigt, som det bestemt er værd at opleve.
Tilhængere af den mest populære af vinterens sportsgrene vil endvidere blive glædeligt overrasket over den storslåede natur. Skisportsstedet ligger midt i naturparken Sierra Nevada, der er optaget på Unescos liste over biosfærereservater og nationale jagtreservater. Alt sammen perfekt integreret med moderne og hyggelige faciliteter, som både er velegnede til begyndere (der er 400 skiinstruktører) og øvede skiløbere, der gerne vil more sig med anderledes og mere intense udfordringer. Dette gælder for eksempel de populære natteskiløb, som er en fantastisk måde at opleve den stjernespækkede nattehimmel på.

After skiing på spansk i Sierra Nevada

Sierra Nevadas attraktioner hører dog ikke op, når løjperne lukker efter en lang dag. Det store udbud af Apreski-aktiviteter er med til at forlænge morskaben efter en perfekt dag i sneen. Biografer, skøjteløb, kaneture, butikker, diskoteker, barer og caféer, hvor man kan mødes med de andre sportsglade besøgende, er blot nogle af de mange muligheder. Der er ingen undskyldning for ikke at deltage i festlighederne, som finder sted overalt på dette skisportssted.
Der er et hav af gode grunde til at besøge Sierra Nevada. Både store og små vil finde måder at få det bedste ud af opholdet på. Benyt lejligheden til at besøge Alhambra, da der kun er 32 kilometer til Granada på din ferie til Sierra Nevada. Og skulle du få lyst til en dukkert i havet, er også dette muligt, da der kun er lidt over 100 kilometer til kysten. Og de mere end 150 golfbaner frister måske også?
Du vil næppe fortryde denne helt anderledes form for skiferie.

Mere skiferie her

Læs mere om skirejser her til Schweiz, Østrig, Italien mv

Se den officielle hjemmeside her  for Sierra Nevada med skimeldinger og sidste nyt.

En anden skidestination kunne være Østrigs kendte Schladming i Ski Amadé område, et gigantisk skiområde med 270 lifter og 700 km pister, nok til en uge ?

Schladming-Dachstein er skiløb i World Cup-klassen

Mere rejseinspiration fra Spanien?

Det kunne være et weekend hop til Barcelona

Barcelona, fra Ramplaen til tapas, nydelsens by

 

Det kunne også være en golfferie til klassiske og altid lækre Costa del Golf

Costa del Sol´s bedste golfbaner.

Læs og se mere skiferie

Intro til mere end 100 skiartikler og video

Book din skirejse her til bedste priser direkte via førende danske ski rejsebureauer som Danski, Nortlander og Slopetrotters.

Skiferien til Østrig

Freeride ValThorens

Freeride Val Thorens

Skiferien til Frankrig

Skiferie Livigno

Skiferie Livigno

Skiferien til Italien

Samnaun ski terrasse

Skiferie til Schweiz

Skiferie til Spanien

Skiferien til  Norge

Norge

Skiferien til Sverige

Sverige

Canada. A skier descends a trail on Whistler Mountain.

Skiferier uden for Europa:

(På vej 2019-20, det bliver reelt stort)

  • USA
  • Canada (Whistler bla.)
  • Argentina

Last minute skiferie ?

Du har en ferie uge, du ikke har brugt eller bare har rigtig meget brug for?

Last minute, afbudsrejser, afbuds skirejser, masser af muligheder:

Skiferie i Zillertal, Østrig præparede pisterSkiferie i Zillertal, Østrig præparede pister

Book din skiferie via Traveltalk.dk

Du kan book dine skirejser direkte fra Traveltalk.dk. Til alle Nortlander’ s, Danski’ s og Slopetrotter’ s rejsemål. Også  afbudsrejser. Klik her og start din søgning.

Kort oversigt

Nyeste Rejseartikler