Zell am See & Gletcheren Kitzsteinhorn

TravelTalk - Rejsemal Icon
Rejsemål  

Zell am See & Gletcheren Kitzsteinhorn: ski året rundt

Zell am See er et skiområde fyldt med udfordringer for alle og rummer en hyggelig stemning, der for alvor indbyder til familieskiferie i sneen.

Zell-am-See pistekort

Gletcheren Kitzsteinhorn er omdrejningspunktet for en snesikker skirejse

Grundet gletcheren Kitzsteinhorn, og at 70% af skiområdet ligger i mere end 1.400 meters højde, er der snesikkert – og der kan løbes på ski året rundt uanset vind og vejr. Der er god grund til at besøge gletcheren Kitzsteinhorn, hvis du er skientutiast. Fra toppen af gletcheren er der en fantastisk panoramaudsigt over bjergene.

Vidste du at du kan køb din skiferie lige her? Største udvalg af skirejser.

Gør dine rejsedrømme til virkelighed

Du kan søge på 1, 2 eller 3 kriterier:

Rejseinteresse
Rejsemål, der matcher din rejseinteresse
Rejsearrangør der kan levere din drømmerejse

Hvad slags ferie kunne du tænke dig?

Hvilket land kunne være dit rejsemål?

Rejsebureauer


Vidste du, at Traveltalk har over 1000 rejsetips og vokser hver dag. Klik Bookdinrejse.dk for at se mere fra danske rejseleverandører. Se også flybilletter mv fra Skyscanner.

Skiløbet på gletcheren er for alle! Der er et utal af blå og røde pister alt efter dit niveau. Der er dog kun tre sorte pister, men de giver stadig udfordringer til selv meget øvede skiløbere.

zell_am_see-snowboarder, danski

zell_am_see-snowboarder, danski

Tag børnene med til Zell am See

Familiebjerget Maiskogel med 20 pistekilometer byder på lidt lettere pister og fantastiske vinteroplevelser. Børnefamilien har et godt udgangspunkt i skicentret The Apple. Herfra kan familien vælge at stå sammen på ski eller lade børnene køre selv på de mange pister.

Hvad siger den øvede skiløber til skiområdet i Zell?

Er du en god skiløber, så bliv udfordret med stejle pister på Schmittenhöhe med 77 kilometers piste og Kitzsteinhorn med 41 pistekilometer. De øvede skiløbere kan tage med liften Sonnenalmbahn, der fører til toppen af Schmittenhöhe, hvor du for alvor kan udfordre dig selv under skiferien. Flere sorte pister fører til det samme sted nede i dalen, som kaldes “den sorte gryde”, på grund af de stejle pister denne omgives af.

Zell-am-See-byen, Danski

Zell-am-See-byen, Danski

Pistevisning for alle skiløbere, altid en god ide!

I Zell am See kan du komme på pistevisning med bureauets dygtige guider. De kender området som deres egen bukselomme, og de vil rigtig gerne vise jer området. Alle niveauer kan være med – ikke kun de gode. Så tag dine med-skiløbere under armen og få gode råd om skiområdet.

Vidste du at du kan køb din skiferie lige her? Største udvalg, også Zell am See

Afterski og byliv i Zell? Ikke så ringe endda!

Byen er virkelig hyggelig med en lille gågade med mange restauranter, barer og butikker. Så skulle kræfterne slippe op, eller vejret være dårligt, kan en eftermiddag sagtens bruges på at nyde byens restauranter, caféer og butikker.

Både på bjerget og i byen er der alle muligheder for rigtig god afterski. Til festaberne, der kan fortsætte om natten, er der masser af barer og diskoteker, der fortsætter til den lyse morgen.

Byen er delt op i selve Zell am See og bydelen Schüttdorf. Vi tilbyder indkvarteringer i begge bydele.

Andet end fantastisk skiløb i Zell am See, f.eks søen selv?

Zell am See er efterhånden et rimelig kendt skisportsområde blandt mange danskere. Det du dog bør lægge mærke til ved byen er, at her ikke kun er pister og lifter. Zell am See er nemlig en rigtig stor by, som byder på meget mere end brede løjper og puddersne på gletsjeren.

Blandt andet finder du i bunden af Zell am See Zeller sø, som er rigtig stor og utroligt smuk med de sneklædte bjerge i baggrunden. Derudover er der et væld af aktiviteter i byen på en snevejrsdag! Her findes for eksempel en svømmehal med vipper og rutschebaner, en skøjtehal, biograf og bowlingbaner.

Hertil skal Tauern-spa også nævnes. Dette er, som navnet giver udtryk for, et kæmpe spaområde med termalbade, saunaer, boblebade og alt, hvad du ellers kunne begære efter en lang dag på pisterne. Af denne grund er det altså også vigtigt at huske badetøj.

I selv byen er der altså noget at lave for alle aldre – og så er det bare en rigtig hyggelig by! Vi ville ikke tøve med at bestille en skiferie hertil. Vi er sikre på, at du får den bedste tid på skiferien i Zell am See i Østrig.

Vidste du at du kan køb din skiferie lige her? Største udvalg.

Den officielle hjemmeside for Zell am See

Du kan fra Danmark flyve til Frankfurt  Lufthavn og leje en bil derfra. Så slipper du for den lange biltur.

Skiferie: Mere end 100 video og artikler

Check ind på Temasiden Skiferie for at komme godt igang.

Og book din skiferie her hos Dks bedste skirejsebureauer

Skiferie i Østrig, link til alle væsentlige østrigske skirejsemål

https://www.traveltalk.dk/temarejser/din-skiferie/skiferie-oestrig/

 

 

Samnaun ski terrasse

Skiferie i Schweiz

Skiferie i Spanien

Dejlige campingpladser i Tyskland

Kort oversigt

Nyeste Rejseartikler