DFDS, vor kære forbindelse til Norge

DFDS – de bedste oplevelser til søs

DFDS er nærmest folkeeje i flere lande, ikke mindst Danmark og Norge. Vi har de bedste oplevelser i erindring om en yderst behagelig transportform med lækker mad, underholdning ombord og den fantastiske indsejling til Oslo eller København for den sags skyld. Det slås ikke af ret meget. Et billede som når du træder ud og mærker den friske søluft efter en god morgenmad står frisk i erindring! Og vi vil have meget mere af samme type oplevelser, en festlig og hyggelig transport, hvor sjælen kan følge med.

DFDS er 150 år gammelt som rederi og har konstant udviklet og forbedret sine services til state of the art i dag. Der er en række forskellige måder at få glæde af DFDS ture på:

Minicrusies
Ferierejser
Fest- og grupperejser
Konferencer og møder

Traveltalk.dk skriver om dem alle.

DFDS er i dag en stor europæisk virksomhed med nogle måske lidt mindre kendte ruter af stor interesse for danskerne:

Rederiet  har nemlig tre ruter til England. Sejl fra Amsterdam til Newcastle, Dunkirk til Dover eller fra Calais til Dover. Det sidste kan gøres på ca. 2 timer, en perfekt entrance til England for din bilferie.  Vores rute mellem Amsterdam og Newcastle sejler en gang dagligt, mens vores to ruter til Dover sejler flere gange dagligt.

Du kan læse mere om DFDS og løbende finde skarpe tilbud på www.traveltalk.dk.

Rejseoplevelser i Oslo

Bygdøy, den gode livsstil lige uden for Oslo

Norges Turistkontor

Norges Turistkontor, vor store nabo rejseland med tårnhøje oplevelser

Nyeste Rejseartikler