Maldiverne

Maldiverne og de kridhvide strande kalder

Kigger man på et verdenskort (se nedenfor), er Maldiverne ved første øjekast et nemt land at overse. Godt tusind kilometer sydvest fra Sri Lanka finder man den lille smukke øgruppe på ikke mindre end 1200 øer i det indiske ocean. 187 af dem er beboet af lokale maldivere, der er verdenskendt for deres gæstfrihed over for de turister, der besøger dem. Der er et utal af oplevelser uanset hvilken ø, du vælger, men grundet den globale opvarmning og verdenshavenes stigende vandstand kan øgruppens fantastiske natur være druknet inden år 2100. Der er ingen tid at spilde – skynd dig af sted!

Asiens mindste lande. Maldiverne

Maldivernes befolkning på knapt 400.000 mennesker er fordelt på næsten 200 øer. De mange maldiviske øer er delt op i 20 administrative atoller. I Kaafu-atollen ligger Malé Island, hvor den solrige hovedstad Malé findes. I hovedstaden kan man opleve den historiske Fredagsmoské, som er bygget i 1658 og består af koraller.

Dykkerferie på Maldiverne, koralfisk

Dykkerferie på Maldivernes utrolige reefs, koralfisk

Uforglemmelige dykkereventyr i Maldivernes koralrev

En rejse til Maldiverne er oplagt for de ægte livsnydere. Gå ture på de bløde sandstrande eller tag til morgenyoga og betragt solopgangen siddende i lotusstilling. Tag på uforglemmelige dykkereventyr, enten alene eller som gruppe, og se koraller og fisk i det krystalklare hav. Få en blød massage i en af de eventyrlige maldiviske bungalows, der står på stolper over vandets overflade, og slut af med en lun dukkert i det varme vand. Der er nok at tage fat på, når turen går til Maldiverne. En ting er i hvert fald sikkert – selvforkælelsen er garanteret i dette turistvenlige og imødekommende land. Det bliver en rejse du vil huske for altid.

dykkerferie til Maldiverne, havskildpadde maldiverne

Mere rejseviden om Maldiverne

Rejsearrangører til Maldiverne?

Blixen Tours

Spies Rejser

Nyhavn Rejser

Tui 

Rejseinspiration

TravelTalk - White suitcaseKort over Maldiverne

Nyeste Rejseartikler

Traveltalk Partnere

Vi har altid partnere på de feriemål du kunne tænke dig at besøge. Klik på et logo for at læse mere om destinationer og muligheder.

Traveltalk - Partner Singapore Airlines
Traveltalk - Partner Copenhagen Airports
Traveltalk - Partner Vacanceselect
Traveltalk - Partner Østrigs Turistbureau
Traveltalk - Partner Adventure Tours UK
Traveltalk - Partner Vindrose Rejser
Traveltalk - Partner Nortlander
Traveltalk - Partner Danski
Traveltalk - Partner Slopetrotters
Translate »