Canada

Det store Canada med de uforglemmelige rejseindtryk

Canada er større end USA og kun eet land, nemlig  Rusland er større i verden. Måske vi ikke lige tænker sådan om landet, fordi befolkningstallet er meget lille i forhold til km2, og fordi det er et utroligt smukt, trygt og rigt land, med en række grundværdier, der måske er tættere på vore egne end naboen, USA’ s værdier. Ikke mindst den sociale tryghed er højere her. Så det gigantiske land er sig selv og som rejse oplevelse fra Vancouver til Quebec nærmest en dannelsesrejse, ikke mindst fordi du vil ser så utroligt meget varieret kultur og natur, der sætter sig på nethinden for altid.

Storbyer som Vancouver, Montreal, Toronto

Du møder venlige og hjæpsomme mennesker, der har en meget charmerende og forståelig dialekt/kun et twist fra modersprogene på både fransk og engelsk Landet rummer de helt store byer som Toronto med 2.7 mill indbyggere og charmerende fransk dominerede byer som Montreal og Quebec mod øst. Så stort, så varieret og det perfekte land for den ultimative roadtrip. Og tager du nordpå for at lege med bjørne og se verden i al sin oprindelighed begynder et helt andet eventyr. Husk vandflyveren.

Besøg Canada:

Traveltalk.dk vil løbende udbygge sin rejseinspiration for  Canada og koble rejseleverandører og gode tilbud på siden her.

Nordamerika

Læs mere om Nordamerika her: USA, Canada og Mexico (uden mur)

Rejseinspiration

TravelTalk - White suitcaseKort over Canada

Nyeste Rejseartikler

Temarejser Alle lande

Mangler du inspiration til din næste ferie så gå på opdagelse i traveltalks mange rejsemuligheder.

Traveltalk Partnere

Vi har altid partnere på de feriemål du kunne tænke dig at besøge. Klik på et logo for at læse mere om destinationer og muligheder.

Traveltalk - Partner Singapore Airlines
Traveltalk - Partner Copenhagen Airports
Traveltalk - Partner Vacanceselect
Traveltalk - Partner Østrigs Turistbureau
Traveltalk - Partner Adventure Tours UK
Traveltalk - Partner Vindrose Rejser
Traveltalk - Partner Nortlander
Traveltalk - Partner Danski
Traveltalk - Partner Slopetrotters