Indonesien

Indonesien

Indonesien i  Sydøstasien består af 1000 vis af vulkanske øer lige som sin nabo Filippinerne. Med 100 vis af etniske grupper og et utal af sprog og nogle af de sidste oprindelige og relativt uforstyrrede stammer i de udstrakte jungler, har Indonesien et meget varieret kulturelt udbud.

Indonesisk mad er nyt og stort kapitel i asiatisk cuisine

Det indonesiske øhav

Det er også et af jordens største ø riger: Øerne i Indonesien, også kendt som det indonesiske øhav og tidligere kendt som det indiske øhav, kan enten henvise til øerne, der omfatter nationalstaten Indonesien eller til de geografiske grupper, der inkluderer dens øer. Indonesiens mange øer, over 18.000 i alt.Ifølge de indonesiske myndigheder  er der optalt 17.508 officielt opførte øer inden for Republikken Indonesiens område.

A traditional hut in an Indonesian mountain village

Naturen i Indonesien

Det gælder også naturen, som er kendt for kontrasten mellem de ofte uberørte hvide strande, de dybe jungler og et varieret dyreliv fra den giftige komodovaran på flere meter til fritlevende elefanter.

Indonesien er et af verdens største lande

Dette kæmpe land er i kraftig vækst både økonomisk og i indbyggertal, der i 2017 runder de 250 mill. mennesker. Dermed er landet blandt de absolut største i verden og alene derfor  en rejse værd. Spændende at se om landet i de kommende år ikke når at få fat i danskernes rejselyst.

The Ungasan Clifftop Resort på Bali

The Ungasan Clifftop Resort på Bali

Bali

Bali tiltrækker allerede flere og flere, og så er “proppen af for at besøge Indonesien generelt”, så mon dog ikke det får os til at se på de andre spændende indonesiske rejsemuligheder som Borneo, Malang og Lombok. Raistaffel anyone?

Rejser til Bali: Seminyak Beach – top stranden på Bali

lombok-Indonesien

Sumatra er en ø i det vestlige Indonesien, den vestligste af Sundaøerne. Det er den største ø, der er helt indonesisk og den sjettestørste ø i verden med et areal på ca. 470.000 km². Øen er verdens fjerde mest befolkede ø

Værd at vide:

Beliggenhed: Sydøstasien
Indbyggertal: 250 mill.
Hovedstad: Djarkata

Værd at besøge:

Værd at rejse med: 

 
Singapore Airlines
Atlantis Rejser
Albatros rejser
Kilroy

Rejser i Asien

Rejseinspiration

TravelTalk - White suitcaseKort over Indonesien

Nyeste Rejseartikler

Temarejser Alle lande

Mangler du inspiration til din næste ferie så gå på opdagelse i traveltalks mange rejsemuligheder.

Traveltalk Partnere

Vi har altid partnere på de feriemål du kunne tænke dig at besøge. Klik på et logo for at læse mere om destinationer og muligheder.

Traveltalk - Partner Singapore Airlines
Traveltalk - Partner Copenhagen Airports
Traveltalk - Partner Vacanceselect
Traveltalk - Partner Østrigs Turistbureau
Traveltalk - Partner Adventure Tours UK
Traveltalk - Partner Vindrose Rejser
Traveltalk - Partner Nortlander
Traveltalk - Partner Danski
Traveltalk - Partner Slopetrotters