Apollo Rejser

Apollo Rejser i hele Norden

Apollo Rejser er tilstede i Danmark, Sverige, Norge og Finland og er en af Danmarks store rejseaktører.
Med Apollo kan du ret beset rejse til hele verden. Apollo tilbyder et bredt udvalg af rejsemål, rejsetyper og hoteller for at finde netop din drømmerejse. Bureauet arrangerer charterrejser, træningsrejser, krydstogter, rundrejser, grupperejser og kombinationsrejser. All-round bureau. Hvis du foretrækker selv at pakke din storby- eller solferie selv med fleksibel rejselængde eller kun booke fly eller hotel, er det også muligt.

Apollo Rejser fokuserer på feed-back fra gæster og medarbejdere

Apollo´s motto er “Vi vil give dig en fantastisk ferieoplevelse!” Derfor får rejsebureauet hjælp af gæster og hotelejere, så du som rejsende kan benytte dig af tidligere hotelgæsters meninger og bedømmelser, samt spørge Apollos gæster om hotellet. Denne information bruges kun til at forbedre både vores hoeller og rejser, og for at du skal kunne finde præcis den rejse, der passer dine behov.

Apollo tager fuldt ansvar for din rejse

Apollo Rejser tager selvfølgelig fuldt ansvar for alle deres rejsende. Det betyder, at alle som køber pakkerejser med Apollo, er dækket af den særlige pakkerejsegaranti. Desuden arbejder bureauet for at sikre bæredygtige rejser og leve op til et socialt ansvar. Apollo er den første nordiske rejsearrangør, der er certificeret efter Travelifes kriterier for rejsearrangører.

Mykonos Grækenland

Mykonos Grækenland

Baseret på Apollo Rejser´s egen intro tekst.

Gå til Apollo Rejser her

Nogle af Apollo Rejser´s favorit rejsemål

Apollo tilbyder rejser charterrejser til mange skønne chartermål, bl.a. Grækenland, Tyrkiet, Spanien, Kroatien, Portugal, Egypten, Dubai, Emiraterne, Thailand, Indien og Vietnam. Med vores fleksible pakkerejser arrangerer og pakker du selv dine rejser til stort set hele verden.

Samui Thailand

Samui Thailand

Apollo typiske rejsetemaer

Sol og Strand

Bedste græske strande

Find danske rejsebureauer

Her er information om en række udvalgte danske rejsebureauer

Kort oversigt

Nyeste Rejseartikler