Bahamas

Bahamas, den klasssiske caribiske James Bond ø

Bahamas står for de fleste som den klassiske sol velsignede ø i Caribien, som set i James Bond filmen Thunderball fra 1965 og i Pirates of the Caribbean. De over 30 beboede øer leverer på alle tangenter fra lækreste hoteller, mest opblæste “her kommer jeg” US turister og nyrige russere (sorry guys) og millionærer i flæng til de lækreste strande, du kan falde i paradisisk søvn på. Her er rigeligt med plads og lækkerness.

Bahamas har bare den ekstra dimension

Det er et rejsebrand bigger than life. Lidt som Cote d´Azur og Rivieraen, bare “with a Caribbean twist” og reelt muligt for alle, der kan sidde stille i flysædet længe nok til at nå frem til alle herlighederne. Så dyrt er her i øvrigt heller ikke og dejligt er det. Inklusive at de indtil for nyligt så bekvemme skattely er blevet umoderne, men der er stadig masser af drinks og solparasoller. De sidste er stadig lovlige og fortsat god lokal stil.

nassau beach bahamas

Eleutherera og Harbour Island

Her møder vi nærmest endeløse ananas marker og de berømte pink/lyserøde strande. Husk matching clothes. Eleuthera & Harbour Island definerer, hvad the Bahamas handler om, også historisk.

Meget af arkitekturen og livsstilen er influeret af englændere i 1700 tallet. Denne karakteristiske byggestil er senere taget op af resten af øerne, som en slags signatur. Eleuthera & Harbour Island er øernes fødested, her begyndte det hele.

nassau beach bahamas

Hvad gør Eleuthera & Harbour Island så unikke ?

Eleuthera er den 4. tættest befolkede ø med ca. 11.000 indbyggere. De fleste fisker eller dyrker ananas for at tjene til livets ophold eller arbejde i turisterhvervet.
Eleuthera består af små mere eller mindre tilfældige bysamfund, der har tilfællesm at de typisk ligger et smukt sted nær koralrev ved havet lavtliggende grønne områder i baglandet og massive dekorative klipper.
Harbour Island på den anden side er The Bahamas hovedø. Den blev for få år siden ranked “The Best Island in the Caribbean” af Travel & Leisure magazine. Fokuserer du din rejse til øerne på disse to steder, så får du det smukkeste og mest repræsentative at se på de kanter.

bahamas seashells

Kort og godt om Bahamas

Bahamas er en østat bestående af 700 øer (heraf 30 beboede) i Atlanterhavet sydøst for Florida og nord for Cuba.

Læs mere om the Bahamas

Fantasisk billigt cruise fra Florida til Bahamas, læs hvordan.

Læs mere om Caribien

Rejs til Bahamas med

Albatros

Benns

Med Svane rejser til Bahamas

Rejseinspiration

TravelTalk - White suitcaseKort over Bahamas

Nyeste Rejseartikler

Temarejser Alle lande

Mangler du inspiration til din næste ferie så gå på opdagelse i traveltalks mange rejsemuligheder.

Traveltalk Partnere

Vi har altid partnere på de feriemål du kunne tænke dig at besøge. Klik på et logo for at læse mere om destinationer og muligheder.

Traveltalk - Partner Singapore Airlines
Traveltalk - Partner Copenhagen Airports
Traveltalk - Partner Vacanceselect
Traveltalk - Partner Østrigs Turistbureau
Traveltalk - Partner Adventure Tours UK
Traveltalk - Partner Vindrose Rejser
Traveltalk - Partner Nortlander
Traveltalk - Partner Danski
Traveltalk - Partner Slopetrotters
Translate »