Albatros Travel

TravelTalk - Rejsemal Icon
Rejsemål  
TravelTalk - Rejsemal Icon
Arrangør  

Albatros Travel – 30 år og fokus på de fjerne rejsemål

Albatros Travel har et mix af dygtige danske rejseledere, interessant indhold, god komfort og fornuftige priser – det er konceptet for bureauet, der kalder sig Danmarks bedste grupperejse bureau. Sammen med tusindvis af faste gæster har bureauet brugt over 30 år på at forædle grupperejsen. Og det bliver de ved med. De mere exotiske rejsemål er i fokus. Det kan være troperne eller det fjerne Asien eller Island. Viden, indsigt, erfaring, gode rejseledere er i fokus. Bureauet er også kendt for sin holdning til bæredygtig turisme og gør en indsats for at turisme kommer de lokale til gode, hvilket er mere undtagelsen end reglen. På hjemmesiden finder du bla. videoer fra de fleste rejsemål.

Safari i Sydafrika, Krüger Savanne solnedgang

Safari i Sydafrika, Krüger Savanne solnedgang

Albatros Travel favner store dele af verden

Albatros begyndte som et lille, lokalt og venligt rejsebureau. Med tiden har det udviklet sig til et stort, internationalt bureau. Grundlagt af Søren Rasmussen er det en skandinavisk familievirksomhed, der har sendt rejselystne gæster ud i verden siden 1986. Sørens første inspiration var hans fascination af det afrikanske dyreliv. De første rejser gik til Afrika, men idag dækker Albatros Travel meget bredt. På trods af udfordringer og fejltagelser er ånden for eventyr stadig stærk. Albatros fortsætter med at søge nye og særegne eventyr for deres gæster. Deres rejser er rige på indhold og oplevelser. En vellykket tur efterlader rejsende klogere eller gladere.

Bureauet fokuserer også på bæredygtighedsindsats. Ved at gå forrest inden for social, miljømæssig og økonomisk bæredygtighed er de også tilknyttet Rejsegarantifonden og forskellige internationale rejseorganisationer, hvilket har en positiv indflydelse, hvor det betyder mest. Albatros Travel driver med hjerte, hjerne og attitude og sikrer mindeværdige oplevelser for deres globetrottende klientel.

Rejsemål som Albatros flyver ud til

Afrika 29
Antarktis 2
Asien 52
Australien og Stillehavet 6
Caribien 7
Europa 127
Mellem­amerika 4
Mellemøsten 4
Nordamerika 23
Sydamerika 15 som Bolivia

 Grampians, regnskov og bjerge i Australien.

Grampians, regnskov og bjerge i Australien.

Rejser med Albatros

Her er linket til Albatros Travels hjemmeside

Et godt eksempel er Albatros´rejser til Malta

Find andre danske rejsebureauer

Her er information om en række udvalgte danske rejsebureauer

Eller her Danske rejsearrangører

Kort oversigt

Nyeste Rejseartikler