Europa

 - England

England kalder på  det store rejseeventyr og tilmed på et sprog, du forstår

London er efterhånden blevet synonym med England. Hvornår tog man sidst på ferie til Liverpool? Til Newcastle? Til Manchester? Muligvis med undtagelse af dem, der er blodfan af et bestemt premiereleague fodboldhold, er det med tiden blevet til, at kun et fåtal er bekendte med andet engelsk landskab, end det man passerer i toget mod London fra en af de omkringlæggende lufthavne.
London er de facto blevet sit eget land, også rent økonomisk; Arbejdsløsheden i de gamle minebyer og landsamfund eksploderede efter finanskrisen, mens London efter et kort dyk spurtede fra resten af landet målt på arbejdsløshed, huspriser, vækst etc. Ydermere er faldende flypriser til og fra lufthavnene omkring London også en faktor til, aså t mange vælger at drage til storbyen for at foretage lidt weekend-shopping. Således er der i dag ingen internationale rejseguides eller magasiner, som kan komme udenom at forholde sig til Dronning Elizabeth II´s hjemby. Gåturen fra Westminister undergrundsstation over mod London Eye er vel sagtens Europas bedste bud på en tur, der definerer en storby perfekt.

Kom uden for London og se det “rigtige” England

Men Londons helt særlige status skal ikke fjerne fokus fra de kvaliteter, som resten af England byder på. Mod vest finder man havnebyen Liverpool, som under den industrielle revolution var et af verdens absolutte nøglepunkter for handel og industri, mod nordøst ”the Geordies” i Newcastle, en tidligere mineby, som også tidligere har været vugge for meget industri. Rejser man helt ned syd på til Southhampton er det muligt at tage færgen til Isle of Wight, hvor mange briter holder sommerferie. Ifølge de lokale har øen altid været 5 år bag det resterende England, men med sine snoede veje og lange sandstrande har øen bestemt sin charme og inviterer til afslapning på bedste engelske vis. Det er svært at kigge på England uden at stirre sig blind på London, men enhver bør gøre forsøget: Der venter et rejseeventyr i resten af England – også.

Mere om England på traveltalk.dk

Læs om den engelske madkultur, som er i utrolig udvikling

Kun en time fra London venter masser af rejseoplevelser

Besøg Highclere Castle, hvor Downton Abbey blve optaget,

Rejseinspiration fra England

Den ultimative cykelferie gennem 5 lande

Cykelferie gennem fem lande i Great Britain og Irland på 12 dage
 
Cykelferie i 5 lande? Forestil dig at opleve  5 lande over 750 km på 12 dage på en cykel ferie? Og hvilke lande tilmed. Alt er arrangeret fra cykeltransport til overnatninger.

Det må da være en ret så ultimativ cykeltur. Og den findes og du kan deltage. Nedenfor har du linket til adventure arrangørerne.
Yorkshire Dales National Park
Du cykler gennem England, Wales, Irland, Northern Ireland og Scotland.
Udgangspunktet for denne cykelferie tour de force er den berømte England’s Yorkshire Dales National Park, og derfra går turen til Lancashire, når…

Absolut værd at besøge kun 1 time fra London

Steder, du burde se nær London. Mindre end en time fra City
Vi ved alle, at London er en fascinerende storby, den mest kosmopolitiske i Europa – men lige uden for London venter en række fantastiske rejseoplevelse, som det er værd at tage med på turen. Der er en lang række aktiviteter og attraktioner i nærheden – og nogle af dem ligger mindre end 60 minutter fra det centrale London. Say what ? Yes faktisk, lad os prøve at overbevise dig.
Windsor Castle, her vil du finde dig hjemme!
Windsor Castle er  dronning Elizabeth d. 2’s weekendhjem og stedet, hvor Prins Harry og…

Flere shopping tips til London

London shoppingtur uden for Oxford Street og omegn
Vi skal videre på vor London shoppingtur. Portobello Road Market har over 1000 stande med alt antikt og ligger i Notting Hill: En shopping oplevelse du bare ikke må gå glip af og en af de mest kendte gade markeder i verden. Det er let at bruge timer på at kigge igennem den halvanden kilometer lange række af butikker der sælger vintagetøj, sjældne antikviteter, gaver, souvenirs og streetfood. Markedet er i fuld gang om lørdagen, kom omkring 11.30 for at undgå det værste mylder.
Portobello, London, England
Top butikker: Sadel op som…

Crazy Shopping in London

Er London Europas bedste shopping by?
Her en intro til shopping i London, der vil pirre dit shopping gen, og det er også hensigten!
Fra 6-8 januar 2018 er der London Fashion Week Men’s i hovedstaden, der fremviser det seneste fra de bedste Britiske designere af herretøj. Med både catwalk shows, præsentationer, showrooms og begivenheder bliver det helt sikkert en spændende weekend.
Men shopping i London er selvfølgelig ikke kun herretøj. Shopping i London er spændende og varieret. Der er uden tvivl noget for en hver stil og budget, fra håndlavet luksus til besparelser på mærkevarer, vintage markeder og små uafhængige butikker. Her…

Intro til Englands madkultur fra Fish & Chips til Michelin stjerner

Englands madkultur er i kraftig udvikling.
For år siden ikke noget at råbe hurra for, men idag er Englands madkultur og gastronomi i rivende udvikling og en rejse værd  i sig selv. Restauranter med Michelin-stjerner, madlavningsskoler af høj kvalitet  og landmandsmarkeder. Der  er også madfestivaler, gastropubs, Slow Food UK og – ja – fisk og chips. De bidrager alle til Storbritanniens voksende ry som en destination for madelskere. Englands madkultur er i top. De mange forskellige regioner i Storbritannien er ved at genvinde deres traditionelle lokale retter og tilbyder dem med en nyfundet stolthed, og indflydelsen fra Storbritanniens forskellige etniske…

Highclere Castle in England, hvor Downton Abbey blev optaget

Downton Abbey blev filmet på Highclere Castle
Vi er i England og besøger Downton Abbey eller rettere stedet, der lagde de fantastiske kulisser til serien. Den mest vindende tv serie nogensinde. Downton Abbey blev optaget på Highclere Castle. Det er et fascinerende udflugtsmål, en rejse værd i sig selv, eller drop forbi, når du  alligevel er i England. Downton Abbey omhandler årene mellem 1912-1924 i England. En periode, der medfører store omvæltninger i klassesamfundet. Træd 100 år  ind i fortiden og fornem en tid, hvor herskab og tjenestefolk i skarp adskillelse sameksisterede og fik de kollossale slotte til at leve…

Gin & Tonic anyone? Nyt Boutique & Ginhotel i London

Et helt Ginhotel i London? Why not!
Ginhotel i London er et det måske  mest gennemførte gin koncept endnu og så i selve London. Men tillad mig et lille tilløb:  Designer og concept hoteller skyder op overalt. Især  i London. Den rigtige designer, som allesteds nærværende Philip Starck, skaber liv og ambiance  fra LA til Hong Kong, som har et publikum, der er trætte af det gennemsnitlige turisthotel og vil have en æstetisk oplevelse, der taler til alle sanser. Men der er et niveau over det:
Hvis man drejer på den knap, får man concept hotellet eller boutique hotellet. Det koncept…

Facts om England

TravelTalk - country fact time icon

04:18 AM

Lokal tid

TravelTalk - country fact currency

Pound sterling

Valuta

TravelTalk - country fact inhabitants
66.8 Million

Indbyggere

TravelTalk - country fact temperature icon
12 °C

Gns temp.

TravelTalk - White suitcaseKort over England

Nyeste rejseartikler

Populære rejsemål

TEMAREJSER
ALLE LANDE

Mangler du inspiration til din næste ferie så gå på opdagelse i traveltalks mange rejsemuligheder.

AdventureTravelTalk - white arrow right

SkiferieTravelTalk - white arrow right

StorbyrejserTravelTalk - white arrow right

Mad Og VinTravelTalk - white arrow right

GolfrejserTravelTalk - white arrow right

Aktiv FerieTravelTalk - white arrow right

DykkerferieTravelTalk - white arrow right

RejsenytTravelTalk - white arrow right

KrydstogterTravelTalk - white arrow right

CykelferieTravelTalk - white arrow right

Kunst Og KulturTravelTalk - white arrow right

Yoga & SundhedTravelTalk - white arrow right

Et udvalg af partnere

Vi har altid partnere på de feriemål du kunne tænke dig at besøge. Klik på et logo for at læse mere om destinationer og muligheder.

Traveltalk - Partner Singapore Airlines
Traveltalk - Partner Copenhagen Airports
Traveltalk - Partner Its more fun in the Philippines
Traveltalk - Partner Østrigs Turistbureau
Traveltalk - Partner SKI365 Danmarks
Traveltalk - Partner Adventure Tours UK