Japan

Japan, rejsedrømme i fortid og fremtid

Japan er et drømmeland. Landet har en forskellighed fra nord til syd og en aura af næsten uvirkelighed med sine futuristiske storbyer med multi-million byen Tokyo i spidsen som verdens største byområde og Metropolis. Den store kontrast mellem uberørt kultur og en enestående interessant kultur og historie er slående. Buen er ikke spændt for hårdt, når vi kalder Japan et drømmeland. Her drømmer man om genvunden storhed. man drømmer om teknologiske og kulturelle, originale gennembrud, der bliver til virkelighed og hverdagskost. Ungdommen oscillererer mellem tradition og ofte outreret tolkning af vestlig popkultur og kreationen af egen identitet. Det er ret fascinerende. Med sine 127 millioner mennesker og verdens 3. største økonomi er Japan en stormagt, måske ofte lidt overset, fordi aksen og spændingerne mellem de tre store lande, USA, Kina og Rusland dominerer medierne.

Kabira Beach Japan

Kabira Beach Japan

Intro til autentisk japansk mad

Det er som med forårsruller fra fryseren: Når noget bliver for populært, er det for nemt at prøve at tjene nemme penge på. Autentisk japansk mad er både lækre sushi, men også så meget andet. Få indblik i japanske mad og traditionerne i det japanske køkken. Både til hjemmebrug i wokken og på rejsen til Japan.

Det autentiske japanske køkken

Sushi & chop sticks, det æstetiske og velsmagende japanske køkken

Sushi & chop sticks, det æstetiske og velsmagende japanske køkken

Det store bjergland og ø-rige

Japan er et bjergland og et ø-rige. Ikke langt fra Tokyo på hovedøen Honchu med de ca. 14 milioner indbyggere på meget mindre plads end vi er vant til, ligger bjerge på over 3000 meter. Det berømte Mount Fuji med den smukke snetop er på 3776 meter ikke langt fra Tokyo. Japan har derfor også et veludviklet skirejsetilbud, skulle man have lyst til en exotisk skirejse. Kvaliteten på infrastruktur, hoteller og restauranter er i orden. Must-see er Tokyo, Kyoto og Mount Fuji, men listen er lang.

KYOTO, JAPAN. People enjoy the spring season by partaking in nighttime Hanami festivals. The annual festivals coincide with the seasonal blooming of the cherry blossoms.

KYOTO, JAPAN. Nighttime Hanami festival. The annual festival coincides with the seasonal blooming of the cherry blossoms.

Rejser til Japan

Udover at man kan sammensætte en rejse selv også her på www.traveltalk.dk. så er der flere danske rejsebureauer, der tilbyder rejser, som typisk giver en ekstra sikkerhed, guidede udflugter og udvalgte besøg, grupperejser i landet og er nemmere at gå til.

Den store rejse til Japan:

  • Ishigaki Beach Okinawa
  • Koyasan (Mount Koya)
  • Kanazawa (autentiske samurai by)
  • Hiroshima
  • Kamakura (Zen templer)
  • Takayama (landsby)
  • Niko Nationalpark
  • Nara, Japans første hovedstad
  • Kyoto (kejserbyen)
  • Tokyo
Sushi stort udvalg

Det helt store sushi udvalg.

Rejser i Japan og Asien

Rejseinspiration

TravelTalk - White suitcaseKort over Japan

Nyeste Rejseartikler

Temarejser Alle lande

Mangler du inspiration til din næste ferie så gå på opdagelse i traveltalks mange rejsemuligheder.

Traveltalk Partnere

Vi har altid partnere på de feriemål du kunne tænke dig at besøge. Klik på et logo for at læse mere om destinationer og muligheder.

Traveltalk - Partner Singapore Airlines
Traveltalk - Partner Copenhagen Airports
Traveltalk - Partner Vacanceselect
Traveltalk - Partner Østrigs Turistbureau
Traveltalk - Partner Adventure Tours UK
Traveltalk - Partner Vindrose Rejser
Traveltalk - Partner Nortlander
Traveltalk - Partner Danski
Traveltalk - Partner Slopetrotters