Laos

Laos er et af Asiens mindste lande, men stort på rejseoplevelser.

Det er det eneste land i Asien uden kyst mod hav, og der kun ca 7 mill indbyggere. Og Laos er Asiens glemte land. Et land med gamle templer, med en utrolig natur, ikke mindst den tætte og frodige urskov og øde bjergegne stadig kun befolket af stammefolk, som har levet isoleret her i hundreder af år. Barfodede munke går hver morgen rundt i byerne med deres madskåle og modtager bidrag fra befolkningen.

Timetravel i Laos fra 1975 til idag

At rejse i Laos er som at rejse tilbage i tiden. Ikke meget er ændret siden 1975, hvor kommunisterne overtog magten. Og før da kan man heller ikke ligefrem sige, at udviklingen buldrede frem. Det er også det mest oprindelige land i den forstand. at det har været meget sig selv uden turister og uden den eksplosive udvikling mange nabolande som Vietnam og Thailand oplever i disse år. Der findes ikke engang en jernbane. Men landet er berømmet for sin skønhed og ro. Som man siger,  der er flere munke i gadebilledet end turister. Der er et spændende dyreliv, ikke mindst elefanter og andre asisatiske dyr i rigt tal.

Landet har været udsat for mange grimme ting, ikke mindst USA´s massive bombning under Vetnamkrigen, men er i dag et fredeligt land med en gæstfri befolkning og et indblik i hvordan Asien har været engang. smuk roligt, meditativt i balance. Laos er absolut en rejse værd.

Læs mere om Laos

Læs om munkene i Laos og deres selvvalgte lisvstil.

Laos Backpacker

Rejsen til Laos

Du kan rejse til landet med bla. Albatros Rejser

Intro til Albatros Rejser på traveltalk.

Se Asiens 10 mindste lande, kan du gætte dem?

Rejseinspiration

TravelTalk - White suitcaseKort over Laos

Nyeste Rejseartikler

Temarejser Alle lande

Mangler du inspiration til din næste ferie så gå på opdagelse i traveltalks mange rejsemuligheder.

Traveltalk Partnere

Vi har altid partnere på de feriemål du kunne tænke dig at besøge. Klik på et logo for at læse mere om destinationer og muligheder.

Traveltalk - Partner Singapore Airlines
Traveltalk - Partner Copenhagen Airports
Traveltalk - Partner Vacanceselect
Traveltalk - Partner Østrigs Turistbureau
Traveltalk - Partner Adventure Tours UK
Traveltalk - Partner Vindrose Rejser
Traveltalk - Partner Nortlander
Traveltalk - Partner Danski
Traveltalk - Partner Slopetrotters