Mexico

Mexico er verdens 9. mest besøgte rejseland med 33 millioner turister hvert år

Cortés blev ikke den sidste til at aflægge Mexico et visit. Ifølge det mexicanske ministerium for turisme besøgte 32.1. millioner udlændinge i 2016 landet. Det er et rekordhøjt tal, der gjorde Mexico til det 9. mest besøgte land i verden. Forklaringen? Måske det er strandene langs den Mexicanske Golf ved Cancún helt mod øst. Måske det er den spicy madkultur bestående af Burritos, Taquitos og Quesadillas, som man har brugt til at tryllebinde i særdeleshed det sydlige Californien. Måske det er tequilaen i Guadalajara, Maya-pyramiderne i Yucatán eller den enorme hovedstad Mexico City. Klar til lidt spansk?

Mexico, et land med en stor og stolt historie helt tilbage fra Olmekerne

Olmekerne er den ældste civilization på det amerikanske kontinent, som vi kender til. De arkæologiske fund, der bevidner folkets eksistens for omkring 3500 år siden er primært fundet i området, der i dag udgør den Sydmexicanske stat Veracruz. Efter Olmekerne fulgte store civilizationer som Mayaerne og Aztekerne, der havde deres storhedstid i slutningen af det 15. århundrede, inden den spanske hærføre Hernándo Cortés fandt vej til det amerikanske kontinents fastland og indvarslede spansk styre af landet. Først efter 11 års borgerkrig fik mexicanerne deres uafhængighed fra spanierne i 1810.

Bienvenido a México y viva la tequila!

Mexicos historie rækkersom beskrevet langt tilbage, og skønt USA, storebror mod nord kan synes et mere sikkert rejsevalg til tider,  er der ingen tvivl om, at det smukke spansktalende land har noget helt særligt at byde på qua dets rige historie og smukke natur og ikke mindst gæstfri indbyggere. Med narkotika-bossen ”El Chapo” bag lås og slå er man endnu engang på vej mod lysere tider. Derfor er der kun tilbage at sige: Bienvenido a México y viva la tequila!

Cancun Mexico

Cancun Mexico

Links til mere viden om Mexico som rejseland

Se Visit Mexico hjemmesiden

Gør dine rejsedrømme til virkelighed

Du kan søge på 1, 2 eller 3 kriterier:

Rejseinteresse
Rejsemål, der matcher din rejseinteresse
Rejsearrangør der kan levere din drømmerejse

Hvad slags ferie kunne du tænke dig?

Hvilket land kunne være dit rejsemål?

Rejsebureauer


Vidste du, at Traveltalk har over 1000 rejsetips og vokser hver dag. Klik Bookdinrejse.dk for at se mere fra danske rejseleverandører. Se også flybilletter mv fra Skyscanner.

Rejseinspiration

TravelTalk - White suitcaseKort over Mexico

Nyeste Rejseartikler

Traveltalk Partnere

Vi har altid partnere på de feriemål du kunne tænke dig at besøge. Klik på et logo for at læse mere om destinationer og muligheder.

Traveltalk - Partner Singapore Airlines
Traveltalk - Partner Copenhagen Airports
Traveltalk - Partner Vacanceselect
Traveltalk - Partner Østrigs Turistbureau
Traveltalk - Partner Adventure Tours UK
Traveltalk - Partner Vindrose Rejser
Traveltalk - Partner Nortlander
Traveltalk - Partner Danski
Traveltalk - Partner Slopetrotters
Translate »