EVA Airways Corporation fra Taiwan

EVA Airways Corporation står for Evergreen Airways

EVA Airways Corporation, hvoraf “EVA” står for Evergreen Airways, er et taiwansk internationalt flyselskab baseret i Taoyuan International Airport nær Taipei, Taiwan, der driver passager- og dedikerede fragttjenester til over 40 internationale destinationer i Asien, Australien, Europa og Nordamerika .

Royal Laurel Class

Royal Laurel Class, som er tilgængelig på Boeing 787/777-300ER-flåder, giver passagererne komfortabel soveplads til tilstrækkelig hvile, der er fri for forstyrrelser.

Luksuriøse flyveoplevelser ombord på Dreamliner fra EVA Airways Corporation

EVA skabte mere komfortable personlige rum ved at udstyre sine nydesignede Royal Laurel Class sæder med justerbare privatlivspaneler og generøse indbyggede opbevaringsskabe. Flyselskabet opgraderede In-Flight Entertainment-systemerne (IFE) med 18 tommers HD-touchscreen-skærme, de nyeste støjreducerende hovedtelefoner, ekstra store enkeltbladsborde til spisning eller arbejde, ekstraudtag og USB-porte til genopladning af personlige enheder. Med disse funktioner og den varme, venlige service, den er kendt for, tilbyder EVA passagererne et hyggeligt rum under flyvningen, hvor de kan arbejde og hvile.

Udsøgt køkken ombord

Klassiske køkkener fra hele verden tilbydes, som passagererne kan vælge imellem, lækker oksebøf eller lækker hummer er også et af de køkkener, du ikke kunne gå glip af. Der serveres hors d’oeuvre, kokkens special, slik og brød, friskbrygget kaffe og udvalg af te. Instant noodle, Din Tai Fung og Haagen-Dazs Ice Cream er de foretrukne snacks, som du kan få en vidunderlig oplevelse, mens du svæver op i himlen.

5-stjernet service fra bunden hos EVA Airways Corporation

Evergreen Groups formand og grundlægger Dr. Chang Yung-Fa etablerede EVA Airways i 1989, og tog den respekterede transportarv og tradition for kvalitetsservice fra søsterselskabet og containerfragtlederen Evergreen Line op i skyerne. Han bestilte 26 helt nye fly og satte høje standarder for kvalitetsservice og sikkerhed.

Med udgangspunkt i denne forpligtelse til kvalitetsservice og sikkerhed i mere end 30 år er EVA nu vurderet som et 5-stjernet flyselskab af den internationale kvalitetsvurderingsorganisation SKYTRAX. Denne prestigefyldte vurdering løfter EVA op i rækken af ​​verdens bedste flyselskaber.

Flyflåde

EVA Air driver en flåde på mere end 80 Boeing- og Airbus-fly, der er blandt de yngste i branchen. Derudover tilføjer EVA 24 Boeing 787 Dreamliners til sin flåde, herunder fire 787-9’ere, der allerede er i drift, og tyve 787-10’ere, der løbende bliver leveret. Selskabet forventer at have en komplet Dreamliner-flåde i 2022.

Gør dine rejsedrømme til virkelighed

Du kan søge på 1, 2 eller 3 kriterier:

Rejseinteresse
Rejsemål, der matcher din rejseinteresse
Rejsearrangør der kan levere din drømmerejse

Hvad slags ferie kunne du tænke dig?

Hvilket land kunne være dit rejsemål?

Rejsebureauer


Vidste du, at Traveltalk har over 1000 rejsetips og vokser hver dag. Klik Bookdinrejse.dk for at se mere fra danske rejseleverandører. Se også flybilletter mv fra Skyscanner.

Book din rejse, rejsebureau, fly, hotel

TravelTalk - White suitcaseKort over EVA Airways Corporation fra Taiwan

Nyeste Rejseartikler

Temarejser Alle lande

Mangler du inspiration til din næste ferie så gå på opdagelse i traveltalks mange rejsemuligheder.

Traveltalk Partnere

Vi har altid partnere på de feriemål du kunne tænke dig at besøge. Klik på et logo for at læse mere om destinationer og muligheder.

Traveltalk - Partner Singapore Airlines
Traveltalk - Partner Copenhagen Airports
Traveltalk - Partner Vacanceselect
Traveltalk - Partner Østrigs Turistbureau
Traveltalk - Partner Adventure Tours UK
Traveltalk - Partner Vindrose Rejser
Traveltalk - Partner Nortlander
Traveltalk - Partner Danski
Traveltalk - Partner Slopetrotters