Nortlander

TravelTalk - Rejsemal Icon
Rejsemål  

Nortlander er skiferie med guldkant

Siden midten af 1990’erne har Nortlander sendt forventningsfulde danskere til Alperne for at nyde Frankrigs, Italiens og Østrigs skiløb, mad og omgivelser. Nortlander vil gerne give deres gæster mere end bare skiløb. De sætter så at sige guldkant på jeres skiferie. Guldkant er den lille ekstra detalje, som gør at man stopper op, nyder tilværelsen og dermed skiferien endnu mere.

Nortlanders mål er at give skiglade danskere de bedste skræddersyede oplevelser på deres skiferie til Alperne. Det er netop også af den årsag, at de hvert år sender tusindvis af gæster afsted til mere end 20 forskellige destinationer i de franske, østrigske og italienske Alper – både med fly, bus og egen bil.

Meget mere end skiløb hos Nortlander

Nortlander skaber drømmeskirejser, som I sent vil glemme. Uanset om det er familien og hyggen, vennerne og afterski eller det er din udkårne og kærligheden, der er i centrum, har de rejsen til jer.

Nortlander er også for dig, der vil mere end skiløb. Rejs med Nortlander på skiferie, hvor den gode mad, æstetikken, autenticiteten og den lokale charme er i højsædet. På deres nøje udvalgte hoteller i Alperne er det netop disse elementer, der er vigtige, så du kan koble helt fra på ferien.

En skiferie smager rigtig godt i Alperne. Madkulturen i specielt Frankrig og Italien er kendt over hele verden, og enhver skigæst med en smule interesse i det, der smager godt, sukker henført, når snakken falder på vin, ost, pasta eller stenovnsbagt pizza.

Gastronomien, især i Frankrig og Italien, kan få tænderne til at løbe i vand hos selv den største skiglade madelsker.

Alpernes storslåede natur

Der er ikke noget, som at stå og nyde udsigten fra en alpetop, inden der igen skal fart i skiene. I kan nyde bjergtinder, der stikker op ude i horisonten og snedækkede nåletræer, der elegant flankerer pisterne og måske gemmer på en lækker offpiste.

Hvis I er tidligt oppe på ski, kan solopgangene i Alperne betragtes i fantastiske omgivelser. Ligeledes kan anbefales at sætte tid af til at nyde en spektakulær solnedgang fra en alpetop inden den sidste tur går ned ad pisten.

Læs mere om skiferie med natur og gastronomi her.

Lad kærligheden blomstre med wellness og luksus

Sæt tosomheden i centrum og rejs med Nortlander til Alperne. Lad kærligheden blomstre i eksempelvis Val Thorens, Avoriaz eller Obertauern og find romantikken frem i de solbeskinnede Alper.

Læs mere om skiferie for to her.

Nortlander tilbyder skiferier med fokus på wellness og luksus til skigæster, der sætter pris på ekstra forkælelse og komfort på skiferien. På særligt udvalgte hoteller i Frankrig, Østrig og Italien er der skruet godt op for lækkerheden.

Læs mere om skiferie med luksus og wellness her.

Skiløb med sikkerhed for sne

Nortlander har altid haft fokus på de store højtbeliggende skisportssteder, hvor der er de bedste rammer for skønne oplevelser på skiferien. Derudover driver de i dag flere egne hoteller med skandinavisk personale i Østrig og Frankrig.

Fransk charme og elegance

Når du står på ski i Frankrig, er du så godt som sikker på højtbeliggende skiløb, solskin og guldkant på dine ferie. Den franske livsglæde – joie de vivre – er nem at lade sig forføre af mens champagnens fine bobler spiller i de høje og slanke glas.

Frankrig byder udover snesikkert skiløb på kæmpestore skiområder og gode muligheder for off-piste og masser af solskinstimer.

Særligt populære destinationer i Frankrig er Val Thorens, Val d’Isere og Tignes.

Østrigsk kvalitet og afterski

Østrig er indbegrebet af afterski og for at opleve den klassiske stemning bør du rette blikket mod især Saalbach-Hinterglemm, Ischgl og ikke mindst St. Anton.

De østrigske destinationer investerer kraftigt i liftsystemerne i disse år, hvilket betyder at flere og flere lifter får varme i sæderne og systemerne hænger bedre sammen. Eksempelvis er Saalbach-Hinterglemm blevet forbundet med Zell am See så det er muligt at stå på ski dertil.

Særligt populære destinationer i Østrig er Obertauern, Sölden og Wagrain.

La dolce vita i Italien

I den italienske del af alperne skal alt se godt ud – også pisterne. Italienerne gør en dyd ud af at pisterne tager sig ud fra deres bedste side. Det nyder du godt af som skiløber ved at drage til Sestriere, Champoluc eller Passo Tonale. Derudover bliver du mødt af den italienske varme og imødekommenhed ved at tage til støvlelandet

Særligt populære destinationer i Italien er Canazei, Livigno og Cervinia.

Sæt guldkant på din skiferie med Nortlander.

Nyeste Rejseartikler