El Salvador

El Salvador

El Salvador er det tættest befolkede land i Mellemamerika med 6.377.195 indbyggere, der bor på et areal på ca. 21.000 km². Det er meget tæt på det 1/2 af Danmarks areal. Landet grænser op til Honduras og Guatemala, og det har en 307 km lang kystlinje ud til Stillehavet. Dele af landet er ikke sikkert at besøge, men der er mange tilrejsende turister, der melder positivt tilbage. Det er lidt spørgsmålet, om du har en høj eller lav tryghedstærskel. Og om du drages af et “eventyr”.

Hovedstad: San Salvador
Areal: 21.041 km²
Valuta: Amerikanske dollar
Befolkningstal: 6,127 millioner (2015)
Officielt sprog: Spansk

Er det sikker at rejse i El Salvador ?

Landet har en af verdens højeste mordrater, og der er meget organiseret kriminalitet på grund af landets transitrolle i narkotikahandel. Meget af volden i landet stammer fra gadebander på trods af, at der blev underskrevet en fredserklæring i 2012. Småkriminalitet er også en seriøs bekymring over hele landet. Selvom truslen fra oprørsgrupper er faldet markant, har en række tidligere oprørere sluttet sig til gadebander, der ofte bruger guerrilla-taktik. Naturkatastrofer, herunder orkaner, jordskælv og vulkaner, udgør en betydelig risiko.
Kilde Europæiske Rejseforsikring 2017, Check her ofte, hvis du gerne vil til El Salvador eller  hvilket som helst andet land, hvis sikkerhed du er i tvivl om.

Besøg Mellemamerika

TravelTalk - White suitcaseKort over El Salvador

Nyeste Rejseartikler

Traveltalk Partnere

Vi har altid partnere på de feriemål du kunne tænke dig at besøge. Klik på et logo for at læse mere om destinationer og muligheder.

Traveltalk - Partner Singapore Airlines
Traveltalk - Partner Copenhagen Airports
Traveltalk - Partner Vacanceselect
Traveltalk - Partner Østrigs Turistbureau
Traveltalk - Partner Adventure Tours UK
Traveltalk - Partner Vindrose Rejser
Traveltalk - Partner Nortlander
Traveltalk - Partner Danski
Traveltalk - Partner Slopetrotters
Translate »