Badehoteller med sol i øjnene og vin i glasset

Badehoteller med sand mellem tæerne

Badehoteller nævnt her i 2020’erne ligger typisk i en historisk badeby som Skagen med mindst ét ​​primært badehotel som Ruths Badehotel, der fungerer som feriested og ligger ved en smuk kyst, gerne med lidt lækker strand tak, samt en historie der aktiverer følelsesmæssigt, som TV serien Badehotellet på TV2, der kører på 9. sæson, en slags Upstairs Downstairs med sand mellem tæerne. Jo ældre badehotellet er, jo bedre. Også helt nødvendigt med et køkken, der får ros i medierne, lokaler herunder værelser med udsigt,  der er lækre og afspejler stedet og konceptet, indbydende faciliteter til fødselsdage, bryllupper og konferencer.

Gammel Skagen, Danmarks mest berømte sommerferie destination?

Gammel Skagen, Danmarks mest berømte sommerferie destination?Nogle gange omfatter konceptet et aspekt af officiel akkreditering baseret på opfyldelse af visse krav, f.eks. i det tyske Seebad. Sådan er Tyskland, orden.

Badehoteller huskes for de gode tider

Badehoteller har en tendens til at flette sig sammen i de bedre tider af vores liv, privat og professionelt. Tænk på berømt uge 29 i Skagen, Danmark, hvor det hele går amok og CO2-udslippet fra champagnen er mærkbart. Det er ikke andet end god vibes, bobler og hummere. Det er max. sjovt hvis man er til fest og farver, men mest er badehoteller til et mere modent publikum, flettet kurv medfølger frokost klar og indbygget kniv og gaffel i låget og en lille ternet dug, bløde håndklæder til strand og sol solbadning og et værelse med udsigt til det modne publikum og også sjovt for den yngre aldersgruppe, der bare vil dykke ned i en anden livsstil i en uge eller deromkring, for at se fremtidens syn på deres feriemuligheder om 20 år.

Badehoteller er det et vestjysk fænomen i Danmark?

I Danmark er det en velundersøgt øvelse mest på den jyske vestkyst, men også mange andre steder som Bandholm Badehotel på Lolland, Danmarks nye hotte feriested, der efter en omtumlet periode ser ud til at være landet i gode hænder. Og tak for det, vi kan ikke få nok badehoteller, hverken i virkeligheden eller på tv i den glamourøse og nostalgiske udgave.

Amanruya-Bodrum-Turkey

Amanruya-Bodrum-Turkey

I Tyrkiet finder vi den superpopulære tyrkiske riviera med et væld af fremragende strandhoteller:

Den tyrkiske riviera

Rejseinspiration

Nyeste Rejseartikler

Temarejser Alle lande

Mangler du inspiration til din næste ferie så gå på opdagelse i traveltalks mange rejsemuligheder.

Traveltalk Partnere

Vi har altid partnere på de feriemål du kunne tænke dig at besøge. Klik på et logo for at læse mere om destinationer og muligheder.

Traveltalk - Partner Singapore Airlines
Traveltalk - Partner Copenhagen Airports
Traveltalk - Partner Vacanceselect
Traveltalk - Partner Østrigs Turistbureau
Traveltalk - Partner Adventure Tours UK
Traveltalk - Partner Vindrose Rejser
Traveltalk - Partner Nortlander
Traveltalk - Partner Danski
Traveltalk - Partner Slopetrotters
Translate »