Europa

Europa og EU er vor sekundære identitet

Europa og EU er vor sekundære identitet som danskere med den største indflydelse på vort liv, hverdag og fremtid.

Og så er det en række fantastiske rejselande, og de færreste har været i dem alle, men de har alle noget særligt og vedkommende at byde på. Et af dem er verdens mest populære rejseland tilmed, nemlig Frankrig. Andre er små eller større perler, der bare venter på, du finder dem (f.eks Montenegro eller Moldova). Nogle gange er den bedste rejse lige om hjørnet, og så meget nemmere at besøge på en kortere eller længere ferie. Så lad os udforske lidt.

Geografisk beskrevet er det ikke det største kontinent eller har flest indbyggere. Europa har ca. 750 millioner mod Afrika´s 1.2 mia. og Asiens 4.4 mia. (2016). Hele jordens befolkning skønnes at have rundet 7 mia.

Vi er ikke mindre end 50 lande i Europa

Der er til manges overraskelse ikke mindre end 50 selvstændige lande i geografisk forstand, mens der kun er 28 i EU. Dvs. en række lande som Rusland er i geografisk forstand en del af Østuropa. Den østlige grænse går ved Ural bjergene. Der er også lande som Grønland, der ikke er geografisk europæiske, men som bekendt i dette tilfælde tilhører Danmark, og dermed har en stærk geo-politisk tilknytning.

Gør dine rejsedrømme til virkelighed

Du kan søge på 1, 2 eller 3 kriterier:

Rejseinteresse
Rejsemål, der matcher din rejseinteresse
Rejsearrangør der kan levere din drømmerejse

Hvad slags ferie kunne du tænke dig?

Hvilket land kunne være dit rejsemål?

Rejsebureauer


Vidste du, at Traveltalk har over 1000 rejsetips og vokser hver dag. Klik Bookdinrejse.dk for at se mere fra danske rejseleverandører. Se også flybilletter mv fra Skyscanner.

Moderen til Kong Minos af Kreta

Pyh lettere kompliceret, men så fik vi det på plads og kan fokusere på alle de dejlige rejser der venter i Europa. Og dog vent lige: hvor kommer navnet fra?
I den græske mytologi var moderen til Kong Minos af Kreta nemlig Europa og faderen Zeus, Europa var en smuk adelig kvinde af fønesisk afstamning. Efter den smukke græske kvinde blev vort kontinent navngivet. Europa optræder som navn første gang i det græske episke digt Illiaden tilskrevet den store forfatter Homer. Maleriet herover er et udsnit af den berømte maler Tizian.

Rejser til Kreta

Rejseinspiration

1 2 3 51

TravelTalk - White suitcaseKort over Europa

Nyeste Rejseartikler

Traveltalk Partnere

Vi har altid partnere på de feriemål du kunne tænke dig at besøge. Klik på et logo for at læse mere om destinationer og muligheder.

Traveltalk - Partner Singapore Airlines
Traveltalk - Partner Copenhagen Airports
Traveltalk - Partner Vacanceselect
Traveltalk - Partner Østrigs Turistbureau
Traveltalk - Partner Adventure Tours UK
Traveltalk - Partner Vindrose Rejser
Traveltalk - Partner Nortlander
Traveltalk - Partner Danski
Traveltalk - Partner Slopetrotters
Translate »