Adventure Rejser

Adventure rejser for enhver smag

Adventure rejser eller eventyr rejser er for dig der søger lidt anderledes rejser. Eventyret kan ligge i Hanstholm,  på Lolland, i New Guinea osv. Det handler om du er en aktiv rejsende, der vil have en stor oplevelse med hjem. Adventure rejser et bredt rejsebegreb på Traveltalk fra opdagelse af glemte byer i junglen som Mirador i Guatemala til luftballoner over Alperne eller rejsen til magiske Fethiye i Tyrkiet.

Oludeniz Blue Lagoon i Fethiye. Oludeniz, rejser til Tyrkiet

Her er over 100 forslag til adventure rejser

Alt hvad der kan defineres som en eventyrlig og anderledes rejse, fordi du oplever noget andet og mere, udover det forventelige på din ferie. Er du med på det  ekstraordinære adventure, en oplevelse, der giver minder for livet? Uden at det bliver helt Indiana Jones. Så læs og se her. Vi finder hele tiden adventure rejser og rejseinspiration med det ekstra kick og deler med dig. Vi har posts og rejseideer og rejseleverandører med masser af adventure rejser fra Antarktis til Indonesien.

Turen gennem junglen til El Mirador. På eventyr i Guatemala

Turen gennem junglen til El Mirador. På eventyr i Guatemala

Find dine adventure rejser i hele verden

Det er nemt at finde sin drømme adventure rejse og dem der kan levere den lige på denne side: Se de mange muligheder. Klik på Drømmerejsen og adventure som interesse og på et land og måske en rejsearrangør, hvis du har specifikke rejsedrømme. Eller en af dem. Alt er muligt.

Det er da adventure rejser: Opdag Mayaernes glemte kultur

Læs her om Mellemamerikas jungler og glemte folk som inkaerne. Det er ad adventure rejser. Læs om hanggliding i Nepal nær Himalayas sneklædte tinder og om de næsten ukendte yderste New Hebrides ved Skotlands nord-vestkyst, hvor noget af den bedste whisky kommer fra. Om New Guinea og de sidste hovedjægere, er de sultne ?
Om en helt anden måde at bruge Mallorca på, nemlig trekking i Tramuntana, Mallarcas vilde bjerge, der er små 100 km i længde, men mindre kan gøre det som vandreferie.
Og den du ikke havde set komme: kajaktur i Singapore eller strandferie i Hong Kong. Læs om Yangons guldklædte templer i Myanmar. Om mere eller ufrivilligt mudderbad i svært tilgængelige huler i Nordvietnam. Og endelig når det ikke kan blive vildt nok på adventure rejser: Riverrafting og bungee jump i Uganda.
Kort sagt her finder vi og fortæller om adventure ferier og oplevelser lidt udover det almindelige. En oplevelse for livet er næsten garanteret. Og forhåbentlig er der god rejseinspiration til dig!

River rafting og Bungy jump i Nilen in Jinja Uganda

River rafting og Bungy jump i Nilen in Jinja Uganda

Adventure rejser i hele verden

Son Doong grotten. Vietnam

Son Doong grotten. Vietnam


Gør dine rejsedrømme til virkelighed

Du kan søge på 1, 2 eller 3 kriterier:

Rejseinteresse
Rejsemål, der matcher din rejseinteresse
Rejsearrangør der kan levere din drømmerejse

Hvad slags ferie kunne du tænke dig?

Hvilket land kunne være dit rejsemål?

Rejsebureauer


Vidste du, at Traveltalk har over 1000 rejsetips og vokser hver dag. Klik Bookdinrejse.dk for at se mere fra danske rejseleverandører. Se også flybilletter mv fra Skyscanner.

På adventure i Peru. Inkaernes glemte kulturrige i Peru

Peru Machu Picchu

Peru Machu Picchu

Find drømmerejsen her

I afsnittet Drømmerejsen kan du “lege med” supernemt at kombinere rejsetemaer og rejseinteresser med konkrete rejselande og rejsemål og se om ikke din drømmerejse dukker op.

Kolarbyn, de smukke små blåbærhytter, Sverige indefra

Kolarbyn, de smukke små blåbærhytter, Sverige indefra

Her er over 20  rejseinteresser og  temarejser til hele verden fra Antarktis til Borneo. Bliv inspireret til at finde netop din rejseinteresse.

Rejseinspiration

1 2 3 16

Nyeste Rejseartikler

Temarejser Alle lande

Mangler du inspiration til din næste ferie så gå på opdagelse i traveltalks mange rejsemuligheder.

Traveltalk Partnere

Vi har altid partnere på de feriemål du kunne tænke dig at besøge. Klik på et logo for at læse mere om destinationer og muligheder.

Traveltalk - Partner Singapore Airlines
Traveltalk - Partner Copenhagen Airports
Traveltalk - Partner Vacanceselect
Traveltalk - Partner Østrigs Turistbureau
Traveltalk - Partner Adventure Tours UK
Traveltalk - Partner Vindrose Rejser
Traveltalk - Partner Nortlander
Traveltalk - Partner Danski
Traveltalk - Partner Slopetrotters