Temarejser

 - Adventure

Er du til adventure rejser?

Adventure rejser er et bredt rejsebegreb på Traveltalk fra opdagelse af glemte byer i junglen til luftballoner over Alperne. Alt hvad der kan defineres som en eventyrlig rejse, fordi du oplever noget andet og mere udover det forventlige på din ferie. Er du med på det  ekstraordinære adventure, en oplevelse, der giver minder for livet? Uden at det bliver helt Indiana Jones. Så læs og se her. Vi finder hele tiden adventure rejser og rejseinspiration med det ekstra kick og deler med dig. Vi har posts og rejseideer med masser af adventure rejser fra Antarktis til Island.

Opdag Mayaernes glemte kultur eller hovedjægerne i New Guinea

Læs her om Mellemamerikas jungler og glemte folk som inkaerne. Det er ad adventure rejser. Læs om hanggliding i Nepal nær Himalayas sneklædte tinder og om de næsten ukendte yderste New Hebrides ved Skotlands nord-vestkyst, hvor noget af den bedste whisky kommer fra. Om New Guinea og de sidste hovedjægere, er de sultne ?
Om en helt anden måde at bruge Mallorca på, nemlig trekking i Mallarcas vilde bjerge, der er små 100 km i længde, men mindre kan gøre det.
Og den du ikke havde set komme: kajaktur i Singapore eller strandferie i Hong Kong. Læs om Yangons guldklædte templer i Myanmar. Om mere eller ufrivilligt mudderbad i svært tilgængelige huler i Nordvietnam. Og endelig når det ikke kan blive vildt nok på adventure rejser: Riverrafting og bungee jump i Uganda.
Kort sagt her finder vi og fortæller om adventure rejser og oplevelser lidt udover det almindelige. En oplevelse for livet er næsten garanteret. Og forhåbentlig er der god rejseinspiration til dig!

Flere eksempler på adventure rejser

Adventure i Vietnam, verdens største grotte dybt inde i junglen!

Son Doong grotten. Vietnam

Son Doong grotten. Vietnam

På adventure i Peru. Inkaernes glemte kulturrige i Peru

Peru Machu Picchu

Peru Machu Picchu

Find drømmerejsen her

I afsnittet Drømmerejsen kan du “lege med” supernemt at kombinere rejsetemaer og rejseinteresser med konkrete rejselande og rejsemål og se om ikke din drømmerejse dukker op.

Rejseinspiration fra Adventure

It´s Fiji Time

Bula Bula Fiji
Da jeg landede i Kastrup for godt og vel en måneds tid siden, var det første tegn på, at jeg var hjemme fra Fiji, at der var ingen muntre guitarspillere, der bød mig velkommen i lufthavnen med den kendte Bula Bula hilsen, og på gaden blev jeg ikke mødt af et kæmpe BULA fra tilfældige mennesker. Der…

Adventure ferie i North Wales

Adventure ferie i North Wales er for alle
Adventure ferie i North Wales, er det på shortlisten over din næste aktive, oplevelsesferie? Måske burde det være. Læs her og døm selv.
Nord Wales is walisisk “to the bone”. Det er en for englændere kendt ferieregion, der er tro mod sprog og tradition, musik og historie. Her finder du storslåede slotte, gamle fine jernbaner, der kører endnu…

Wales er det nye autentiske rejsemål

Wales byder på vild skønhed og en masse eventyr forbavsende tæt på Danmark
Wales i det sydvestlige England er utroligt nok ikke specielt kendt af skandinaviske turister, men det skal der laves om på!
Kun en billig flytur til Manchester på ca. 1.5 time og så en time i bil, og du er i landet, der er en del af the UK, og…

Happy Chinese New Year!

Kinesisk nytår er en global fest. 2019 er Grisens år.
Det kinesiske nytår følger den kinesiske 12 års cyklus med et dyr for hvert kinesisk år. Vi er nået til  Grisens år i 2019, og det var Hundens år i 2018. Det kæmpe store og for kineserne vigtige nytår fejres i 2019 fra 4. februar og to uger frem, i…

Marokko fra hvidklædte snetoppe til to verdenshave

Intro til Marokko, et stort rejseland på grænsen mellem Afrika og Europa
Intro til Marokko, der er landet, som både kysses af Atlanterhavet og Middelhavets bølger, som har en unik geografisk position og et land med en pragtfuld natur fra de høje Atlasbjerge, hvor du kan vandre, hike eller stå på ski til charmerende, exotiske byer og virkelig gode golfbaner….

Palau, 300 øer i Stillehavet, pas på de skønne øer

Palau. “Tread lightly”. Først i verden med øko visa.
Når du kommer til Palau, og det gør du vel en skønne dag, for her er vidunderligt, så får du et øko stempel i dit pas, der opfordrer dig til at passe på naturen skrevet af øernes børn! Tread lightly, sæt lette fodaftryk  er de første ord i dit pas fra…

Jimmy Angels og verdens højeste vandfald

Angel Falls i Venezuela er et af verdens store vidundere, næsten 1 km frit fald
Angel Falls i Venezuela er uden konkurrence det højeste vandfald i verden. Tager du til Colombia i Sydamerika, connecter med det firma,  (Se link nedeunder) der  kan flyve dig ind i junglen og nationalparken, hvor Angels Falls skummer, så er du på vej til en meget stor oplevelse for…

Ishoteller ? Sparker du dynen af om natten, så er her løsningen

Ishoteller er for dig, der vil prøve noget helt nyt og hot.
Ishoteller  er topmode i den mere eventyrlystne del af hotelspektret. Her bor du i et rigtigt hotel med alt udstyr og fedt design, men overnatter i temperaturer under 0 grader!  Hvordan virker det ? Og svaret er ikke “koldt”.
Du sover i varme tæpper og lækre skind, og gæster…

Sri Lanka - umådeligt smukt

Sri Lanka, det oversete Asien
Sri Lanka indskriver sig i en eksklusiv kreds af lande i Asien, der er mere eller mindre uopdagede og har undgået masseturismens svøbe. Men Sri Lanka er først nu i orkanens øje, på trods af det gennem de senere år er blevet forsynet med en  infrastruktur, der virker,  inklusive de smukkeste togstrækninger, og der er fede hoteller, hvis du ikke vil sove på…

Ydre Hebrider, fantastiske og barske øer nordvest for Skotland

Ydre Hebrider, de smukke stormomsuste øer ved Skotlands nordvest kyst
Vi husker måske de  indre og ydre Hebrider fra vejrudsigten i gamle dage på dampradio, eller hvis du var meget vågen i geografi timerne. Der var altid dårligt vejr på de ydre Hebrider, og sikkert også de indre, så hvad er det med de øer?
Ceapabhal hill and tital inlets…

1 2 3 7

Nyeste rejseartikler

Populære rejsemål

TEMAREJSERTravelTalk - airplane white bigALLE LANDE

Mangler du inspiration til din næste ferie så gå på opdagelse i traveltalks mange rejsemuligheder.

AdventureTravelTalk - white arrow right

SkiferieTravelTalk - white arrow right

StorbyrejserTravelTalk - white arrow right

Mad Og VinTravelTalk - white arrow right

GolfrejserTravelTalk - white arrow right

Aktiv FerieTravelTalk - white arrow right

DykkerferieTravelTalk - white arrow right

RejsenytTravelTalk - white arrow right

KrydstogterTravelTalk - white arrow right

CykelferieTravelTalk - white arrow right

Yoga & SundhedTravelTalk - white arrow right

CampingferieTravelTalk - white arrow right

Et udvalg af partnere

Vi har altid partnere på de feriemål du kunne tænke dig at besøge. Klik på et logo for at læse mere om destinationer og muligheder.

Traveltalk - Partner Singapore Airlines
Traveltalk - Partner Copenhagen Airports
Traveltalk - Partner Its more fun in the Philippines
Traveltalk - Partner Østrigs Turistbureau
Traveltalk - Partner SKI365 Danmarks
Traveltalk - Partner Adventure Tours UK