Island

Island, fra geysere til 4 hjuls adventures

Island har vi et stærkt bånd til fra de islandske sagaer og frem til idag.
Det er som rejseland utroligt spændende, varieret og storslået. Vi forbinder typisk landet med gejsere, varme kilder, smukke vandfald og ja generelt storslået natur, men landet er også spændende kultur og store oplevelser.
Din flyverejse vil føre dig til et virkelig anderledes sted. Da øen ligger lige mellem Europa og Nordamerika og grovt sagt ikke er meget mere end et par vulkanske klipper med gletchere på toppen, vulkaner og sorte stenørkener, er Islands kultur blevet påvirket af både Amerika og Europa.

Selvom rejser til Island er mest populære i sommermånederne, bliver de andre sæsoner i stigende grad også populære. Kom til Island om vinteren, og oplev noget virkelig magisk.

Iceland landscape photo of brave girl who proudly standing with his arms raised in front of water wall of mighty waterfall.

Der er en speciel atmosfære over Reykjavik, en blanding af både by og landsby. Selvom det samlede befolkningstal for Reykjavik og omegn kun er godt 180.000 mennesker, tænker islændingene større og er yderst innovative også i fohold til at tage godt mod gæster, udvikling af turisme og tilbud, og det kan ses og opleves.

Fakta om Island

Landet er en nordisk europæisk østat, der ligger, hvor Nordatlanten møder Ishavet på den midtatlantiske ryg. Landet har 331.310 indbyggere og et areal på 103.000 km², hvilket gør det til Europas tyndest befolkede land.

Beautiful view of the historic town of Husavik in golden evening light at sunset, north coast of Iceland

Hovedstad: Reykjavik
Areal: 103.000 km²
Valuta: Islandske krónur
Befolkningstal: 330.823 (2015)
Officielt sprog: Islandsk

Rejser til Island

Først om fremmest, så se vor oversigts artikel om rejseoplevelser i Island fra vulkaner til hvaler. Det er et utroligt land, som de besøgende aldrig glemmer.

Herunder er den første liste over danske rejsebureauer, der har gode bud på rejser til til øen, en del af Danmark for flere 100 år siden. Traveltalk reviderer og udvider listen over rejsearrangører til Island løbende.

Islands Turistkontor

IslandAir

Bestil din rejse via traveltalk

Rejser til Island; Hvad kan du opleve, hvor skal du bo, Hvad skal du spise? Meget få lande af den størrelse, Island har, har så en unik historie, så meget utrolig forskellig natur fra isklædt bjerge til rygende vúlkaner og dampende kilder og alt i alt så mange oplevelsesmuligheder.  Der er måske over 100 oplevelses events, du kunne deltage i i højsæsonen, sikkert mere.

Gør dine rejsedrømme til virkelighed

Du kan søge på 1, 2 eller 3 kriterier:

Rejseinteresse
Rejsemål, der matcher din rejseinteresse
Rejsearrangør der kan levere din drømmerejse

Hvad slags ferie kunne du tænke dig?

Hvilket land kunne være dit rejsemål?

Rejsebureauer


Vidste du, at Traveltalk har over 1000 rejsetips og vokser hver dag. Klik Bookdinrejse.dk for at se mere fra danske rejseleverandører. Se også flybilletter mv fra Skyscanner.

Rejseinspiration

Nyeste Rejseartikler

Traveltalk Partnere

Vi har altid partnere på de feriemål du kunne tænke dig at besøge. Klik på et logo for at læse mere om destinationer og muligheder.

Traveltalk - Partner Singapore Airlines
Traveltalk - Partner Copenhagen Airports
Traveltalk - Partner Vacanceselect
Traveltalk - Partner Østrigs Turistbureau
Traveltalk - Partner Adventure Tours UK
Traveltalk - Partner Vindrose Rejser
Traveltalk - Partner Nortlander
Traveltalk - Partner Danski
Traveltalk - Partner Slopetrotters