Mixx Travel

TravelTalk - Temarejser Icon
Rejsetype
TravelTalk - Rejsemal Icon
Arrangør  

Hvem er Mixx Travel?

“Mixx Travel blev etableret i 2009 i Malmö, Sverige. Til at begynde med henvendte vi os primært til gæster fra det sydlige Sverige, men fra 2015 og frem til idag har vi rejsende som flyver fra Kastrup, Billund, Aalborg, Göteborg og Stockholm. Fra april 2019 begyndte vi også at flyve gæster til Tyrkiet fra Oslo. 
Idag har vi udover afdelingen i Malmö også en afdeling i Kastrup Lufthavn samt et Call Center i Alanya. Vores sommerprogram indeholder primært rejser til Tyrkiet, som vi efterhånden er specialister i at arrangere rejser til.” Mixx citat.

Hos os er det meste muligt!

Mixx skriver om de nye tider og introduktionen i Danmark for få år siden:

“Vi bestræber os på at kunne skræddersy den rejse der passer netop dine individuelle ønsker og behov.
Hos Mixx Travel er vi af den overbevisning, at alle har ret til ferie. Derfor er det vigtigt for os, at kunne tilbyde et stort og varieret program hvor alle kan være med, uanset tegnebogens størrelse. Vi sætter derfor en ære i at finde gode hoteller til rimelige priser.
Familien er i centrum, og det er vigtigt for os, at der er plads til både børn og voksne på vores destinationer. Vi mener, at det skal være muligt at lade børnene løbe, lege og plaske i poolen, imens de voksne skal kunne hvile og slappe af under ferien. En stor del er vores hoteller er netop designede til familier med børn, og de fleste har alverdens aktiviteter tilpasset børn, f.eks. vandrutsjebaner, legepladser, legerum mm. Vi har et kæmpe udvalg af familievenlige All Inclusive hoteller og resorts med alt hvad man kunne ønske sig af facilititer. Derudover tilbyder vi også rejser til små familiedrevne hoteller eller lejligheder samt hoteller velegnede for voksne.”

Alanya, Tyrkiet. Mixx Rejser

Alanya, Tyrkiet. Mixx Rejser

Destinationerne er i høj grad super populære Tyrkiet

Mixx Rejser´s sommerprogram indeholder altså primært rejser til Tyrkiet, som hitter enormt generelt. Der er et pænt stort udvalg af destinationer som  Kusadasi, og meget kendte Antalya, Alanya, Side og Kemer. Golfrejser til noget af det bedste men langtfra dyreste golf i Europa, nemlig det lækre golfmekka i Belek. tiltaler mange af de s,å 200.000 danske golfere.  (Se de fleste baner i linket og beskrivelse af hele området).

Vinteren 2019/2020 lagde man fly til afgange til Hurghada i Egypten og Dubai i Emiraterne, og til det ret ukendte Nordcypern, hvor der tilbydes ferie både tæt på Girne (Kyrenia), Famagusta og Bafra samt Kreta og Rhodos i Grækenland som Traveltalk prioriterer i flere artikler og links til rejsefacts mv.

Link til Mixx Travel

Kort oversigt

Nyeste Rejseartikler