Skiferie i hele verden

Skiferie i hele verden.

Skiferie i hele verden med traveltalk: Flere end 400.000 danskere rejser hvert år på skirejse for årets måske bedste ferieoplevelse. Din skirejse er vigtig for både dig og os. Vi løber selv meget på ski og har en svaghed for nye ski rejsemål.

På skiferie i Alperne

Traveltalk har dog en særlig forkærlighed for Alperne og dækker langt de fleste skirejsemål i Alperne. Vi dækker Østrig og skiløb ret massivt, Italien fra Livigno til Canazei, Frankrig og Schweiz, og du kan booke det hele med et klik via Traveltalk sammen med vore gode danske rejsepartnere.

Se vore ski videoer på YouTube

Canada. A skier descends a trail on Whistler Mountain.

Canada. A skier descends a trail on Whistler Mountain.

Whistler, here we come

Men på en god dag, så tager vi også uden for Europa. Læs om skiløb i USA og skiferie i Canada. Du kan læse om alle ski rejsemål, eller du kan bare se de bedste skiferier her og booke din skiferie ud fra et af de største samlede skirejseudbud herhjemme. Over 100.000 skirejsekombinationer.

Skiferie i hele verden, også dem du ikke kendte

Nye skirejsemål på traveltalk dukker op hele tiden. Fra exotiske Japan eller Sydkorea til f.eks Jackson Hole i USA, Sydkorea, eller Argentina for dem, der ikke kan få ski nok i vinter 1/2 året. Herfra lægger vi løbende nogle skirejsetips, ski blogs og skirejse eventyr op. Og skiferien til Alperne kan du altså købe lige her Book din skirejse. Se priser, afgange, rejsemål. Vi formidler skirejsen, du linkes direkte til et anerkendt skirejsebureau og booker på deres side, helt som du plejer.

Ski videos som appetizer

Vi har lavet en række ski videoer, nogle en en snack andre går lidt mere i dybden, men vi du se dem samlet, så er det her https://www.youtube.com/playlist?list=PLcl1F61TeKsMOGzEJbkRftlgDgA5us2jd

Skiferiepartnere

Du kan bla læse om skiferie arrangeret af

Skiferie i Alperne

Du kan finde over 100 skirejse inspirations- og fakta artikler, der hjælper dig med at vælge din skiferie til årets skisæson.  Søg f.eks. skiferie i Østrig. Her er alene ca.  50 skirejse tips, ski artikler og gode skirejse råd.

Ischgl skilte til Schweiz

Ischgl, et af Østrigs absolut bedste skiområder:  Schweiz i samme skiområde

Som dette afsnit af www.traveltalk.dk har udviklet sig, har vi udbygget med masser af links til din skiferie med de bedste skirejsearrangører og til flere skirejsedestinationer, og endeligt men ikke mindst: Last minute! I gamle dage hed det afbudsrejser, men når hylderne skal ryddes, så kan du gøre en god handel. Last minute skiferie, se hvor lidt, det koster!

Læs mere om de mest besøgte skirejsemål fra links herunder.

Gør dine rejsedrømme til virkelighed

Du kan søge på 1, 2 eller 3 kriterier:

Rejseinteresse
Rejsemål, der matcher din rejseinteresse
Rejsearrangør der kan levere din drømmerejse

Hvad slags ferie kunne du tænke dig?

Hvilket land kunne være dit rejsemål?

Rejsebureauer


Vidste du, at Traveltalk har over 1000 rejsetips og vokser hver dag. Klik Bookdinrejse.dk for at se mere fra danske rejseleverandører. Se også flybilletter mv fra Skyscanner.

Saalbach freeriders

Din skiferie i Saalbach, freeriders kom gerne

Skiferie i Østrig

Freeride ValThorens

Din skiferie i Val Thorens: Freeriding Val Thorens, men mindre kan gøre det

Skiferie i Frankrig

Skiferie Livigno

Din skiferie i top populære Livigno

Skiferie i Italien

Samnaun ski terrasse

Skiferie i Schweiz

Panoramic view of beautiful winter landscape in the Bavarian Alps with pilgrimage church of Maria Gern and famous Watzmann massif in the background, Nationalpark Berchtesgadener Land, Bavaria, Germany.

Skiferie i Tyskland

Skiferie i Spanien

Hafjell, skiferie i Norge

Hafjell, skiferie i Norge

Skiferie i Norge

Skiferie i Norge

Læs alt om skiferie i Norge. Og book via vor smarte partner bookingside:

Skiferie i Norge (intro til de væsentligste skirejsemål i Norge)

Skiferie i Sverige

Skiferie i Sverige

Skiferie i Sverige: Bedste skisteder, Hvor langt skal du køre? Familievenligt?

Canada. A skier descends a trail on Whistler Mountain.

Skiferie uden for Europa:

Skiferie i Zillertal, Østrig præparede pisterSkiferie i Zillertal, Østrig præparede pister

Book din skiferie også afbudsrejser

I disse tider med vekslende rejsemuligheder er det nødvendigt at holde øje med de helt aktuelle rejsetilbud og rejsemuligheder her, også afbudsrejser, som er højaktuelt i Corona tiden. Her er 3 oplagte muligheder via traveltalk´s rejseservices for stadig at rejse til sjove og spændende rejsemål.

Book din rejse her via traveltalk partnere  – mere end 100.000 rejsekombinationer

Afbudsrejser via traveltalk – Se bedste rejsetibud opdateret time for time

Drømmerejsen – Find rejseideer på 10 sekunder: Rejseinteresse + rejsemål

Skirejseforsikring, så det bliver en tryg ferie

Østrigs turistbureau giver disse vigtige råd, som sikrer du med ro i sindet kan tage på skiferie: Det kan blive rigtig dyrt, hvis uheldet er ude på skiferien, og du ikke har en skirejseforsikring, der dækker. Udover en ansvarsforsikring, er det også tilrådeligt at tegne en ekstra ulykkesforsikring, hvis du tager på skiferie, idet skiløb/snowboarding mange steder anses som en ekstremsport. Nogle forsikringer dækker, hvis du tager på en enkelt skiferie, men ikke, hvis du jævnligt tager afsted. Andre dækker almindeligt løb på pisten, men ikke off-pisteløb, osv. Du bør altså sikre dig hjemmefra, at din forsikring dækker. Her er nogle af de ting, du skal være opmærksom på:

Tjek at din rejseforsikring dækker hele familien!

  • Tjek at hele familien er dækket og skrevet ind i policen, hvis det er påkrævet
  • Tjek at du er dækket ved off-piste skiløb, hvis du eller nogen i din familie er af den eventyrlystne type
  • Husk også, at en rejseforsikring altid kun dækker skader og sygdomme akut opstået på rejsen. Derfor kan du have brug for en medicinsk forhåndsvurdering for at vide, om forsikringen dækker.
Når sneen daler ned over Kitzbüheler Alpen, flokkes glade skiløbere på de velpræparerede pister, mens børn i alle aldre suser ned ad de mange kælkebaner. Andre oplever for første gang eventyret ved at styre sin egen hundeslæde, og på de frosne vandfald klatrer vovehalse lodret op med isøkser i hænderne.

Når sneen daler ned over Kitzbüheler Alpen, flokkes glade skiløbere på de velpræparerede pister, mens børn i alle aldre suser ned ad de mange kælkebaner. Andre oplever for første gang eventyret ved at styre sin egen hundeslæde, og på de frosne vandfald klatrer vovehalse lodret op med isøkser i hænderne.

Rejseinspiration

1 2 3 12

TravelTalk - White suitcaseKort over Skiferie i hele verden

Nyeste Rejseartikler

Traveltalk Partnere

Vi har altid partnere på de feriemål du kunne tænke dig at besøge. Klik på et logo for at læse mere om destinationer og muligheder.

Traveltalk - Partner Singapore Airlines
Traveltalk - Partner Copenhagen Airports
Traveltalk - Partner Vacanceselect
Traveltalk - Partner Østrigs Turistbureau
Traveltalk - Partner Adventure Tours UK
Traveltalk - Partner Vindrose Rejser
Traveltalk - Partner Nortlander
Traveltalk - Partner Danski
Traveltalk - Partner Slopetrotters
Translate »