Venezuela

Venezuela med verdens mest dramatiske vandfald – og historie

Venezuela er et overmåde smukt land bla med utrolige Angel Falls, men er ikke i midt 2021 et sikkert land at rejse til, for det har så meget at byde på på en bedre og lysere dag fra verdens højeste vandfald til spektakulære kyster langs det caribiske hav. Den økonomiske krise har ramt dybt og hårdt med massiv inflation.

US State Department skriver, havd andre landes udenrigsministerier inklusive det danske er enige i:

“You should know that Venezuela is not safe for tourists. The US State Department has released an issue for all tourists to reconsider travel to Venezuela due to crime, civil unrest, poor health infrastructure, and detention of U.S. citizens. … Avoid traveling to certain neighborhoods of Caracas due to crime.”

Men landet er spektakulært smukt, så for landet selv, deres indbyggere, økonomien og os, der gerne vil besøge, ønskes landet alt godt med genopbygningen.

Det spektakulære Venezuela

“Det spektakulære Venezuela, der er hjemsted for nogle af Sydamerikas mest utrolige landskaber, har med rette et frygteligt image -problem i øjeblikket. Hyperinflation har ført til et dramatisk fald i levestandard og problemer med levering af basale varer, mens personlig sikkerhed, især i Caracas, er værre end andre steder på kontinentet. Og alligevel er det både muligt og bemærkelsesværdigt billigt at besøge Venezuela, hvor dollars øjeblikkeligt får selv rygsækrejsende til at føle sig velhavende. Sikkerhed er naturligvis en alvorlig bekymring, men fornuftigt administreret bør det ikke være afskrækkende for en rejse.

Venezuela, Los Paramos, Merida

Venezuela, Los Paramos, Merida

Belønningerne, hvis du tager afsted på et sikkert tidspunkt, er ærlig talt enorme. Få lande i verden har denne grad af naturlig skønhed: Andes -toppe, caribisk kystlinje, idylliske øer, græsarealer, der vrimler med dyreliv, det dampende Orinoco -delta og verdens højeste vandfald, Angel Falls. Dette er ægte trip-of-a-lifetime-ting, og lige nu har du det stort set helt for dig selv. ”

Angel Falls, Venezuela

Angel Falls, Venezuela

Se Angel Falls – i al fald her

Angel Falls i Venezuela  er enorme vandfald, der falder dybest i verden. Læs om Angel Falls her om eventyreren, JImmy Angels. der opdagede dem i et lille privatfly.

Nyeste Rejseartikler

Traveltalk Partnere

Vi har altid partnere på de feriemål du kunne tænke dig at besøge. Klik på et logo for at læse mere om destinationer og muligheder.

Traveltalk - Partner Singapore Airlines
Traveltalk - Partner Copenhagen Airports
Traveltalk - Partner Vacanceselect
Traveltalk - Partner Østrigs Turistbureau
Traveltalk - Partner Adventure Tours UK
Traveltalk - Partner Vindrose Rejser
Traveltalk - Partner Nortlander
Traveltalk - Partner Danski
Traveltalk - Partner Slopetrotters
Translate »