Frankrigs Turistråd

Frankrigs Turistråd hjælper dig til ferierejser til Frankrig

Frankrigs Turistråd og deres website giver værdifuld info. Rejs til Frankrig, verdens mest besøgte rejseland med over 80 mill. besøgende, og også for danskere meget besøgt fra Alsace til Provence.

Det store rejseland er repræsenteret i Danmark på bedste vis af Frankrigs Turistråd, der ligger her Bredgade 20A, 1260 København K.

Rejs til Frankrig, men se først vor  intro til Frankrig som rejseland her på www.traveltalk.dk. Vi har skrevet om rejsemål i Frankrig fra Alsace til Provence, om fransk kultur og kunst, franske oversøiske besiddelser,  om fransk mad(kunst), om fransk vin, og fransk skiferie og meget mere, så søg “Frankrig” og se de plus 50 søgeresultater, der er også et til dig.

Lige herunder kan du klikke et fransk emne,og du  kan bla. læse om de 7 store vindistrikter, om den rige franske kultur og om skisportrejser mv. Rejs til Frankrig for mad og vin, for en cykeltur, for en badeferie i Cannes, for en bjergvandring eller for en ultimativ slotsferie-  bilferie.

Det elegante Frankrig med de mange seværdigheder

Det store land rummer bla. 8.000 museer, knapt 40 UNESCO-bevarede steder, 500 årlige festivaler, dyre og billige vine og luksuriøse designervarer. Dette er blot nogle få af de kendetegn, der beskriver EU´s 3. største land, det elegante Frankrig. Der er nok at gå på opdagelse i, når turen går til Frankrig. Landets 13 regioner byder på rejsemuligheder til alle verdens livsnydere. Oplev hovedstaden Paris, Lysenes by, der dufter af Chanel-parfumer, god mad og romantik. Køb eksklusive designervarer i butikkerne på Rue Saint Honoré eller forkæl den søde tand med bagværk og macarons fra Ladurée. Bliv suget ind i kunsten under den store glaspyramide på Louvres gange og betragt Claude Monets enorme vægmalerier på Musée de L’Orangerie ved Seinen.

Se også det informative website md bla. denne video:

Rejs til Frankrig. Nogle få af mange rejsetips

Endelig kan du læse mere om Frankrig her på Traveltalk.dk

Nyeste Rejseartikler