Nepal

Nepal, en rejse til en helt anden verden

Nepal er langt væk, i km og mentalt. Men rummer du en udlængsel efter de store rejseoplevelser, så er Nepal selvskreven, og har du været der een gang, så sidder billedet fast af de ufattelige bjergkæder og den ukuelige befolknings venlighed og imødekommenhed. Og oveni det, for der er mere, kan du foretage dig en masse spændende ting.

Himalaya village  Nepal

Himalaya village Nepal

Folk rejser til dertil af mange årsager: På en pilgrimstur, for at “bestige bjerge og lege i bjerge med hang-gliding osv, for at vandre i smuk natur, som en kulturel oplevelse og meget mere.

Steder at se i Nepal

Annapurna Nepal

Annapurna, Nepal

Annapurna

Annapurna er en bjergkæde og Annapurna 1 en af verdens højeste bjergtoppe på 8000 m, et yderst krævende bjergbestigningsmål. Men i området kan du komme på fantastiske, guidede trekking ture fra 3 dage til 3 ugers varighed. Ingen bedre måde at lære Nepal at kende på.

Pokhara, Nepal. Boat, water

Pokhara. Boat, water

Pokhara

Pokhara er en by i det centrale Nepal, med et indbyggertal på cirka 200.000. Byen er hovedstad i Kaski-distriktet, og er en af de mest populære turistbyer i landet.

Kathmandu Durbar Square, Nepal

Kathmandu Durbar Square, Nepal

Kathmandu dalen

Oplev den fantastiske dal med tre byer, Bhaktapur, Patan or Kathmandu, der rummer hindu og buddhistiske templer af stor skønhed. Få et indblik i dagligdagen i landet. Køb gaver og minder med hjem. Lær om den lokale historie og hør de smukke myter om landets tilblivelse. Prøv det traditionelle Newari køkken, der tilberedes i store træovne, gå rundt i de små stræder og sidegader på oplevelsestur.

Ting at opleve i Nepal

Chitwan-National-Park-Nepal

Junglesafari

Udover at besøge Kathmandu dalen og opleve bjergene på netop din måde på trekking, bjergbestigning hanggliding osv. så er der en ret ukendt mulighed.
Forestil dig at ride gennem den tyste jungle på elefant ryg. Det kan du i det sydlige og sydvestlige  del af landet. Kun 1/2 times flyvetur fra Hovedstaden.

Bla.de to nationalparker Chitwan National Park og Bardiya National Park rummer et meget rigt dyreliv fra pattedyr til reptiler til fugle, du næppe har set før, reptiles and birds.
Chitwan National Park regnes for den nationalpark i hele Asien, der rummer den største diversitet af dyr og planteliv og den mest uspolerede af lle.

Rejsenyt fra Nepal

Rejseinspiration

TravelTalk - White suitcaseKort over Nepal

Nyeste Rejseartikler

Temarejser Alle lande

Mangler du inspiration til din næste ferie så gå på opdagelse i traveltalks mange rejsemuligheder.

Traveltalk Partnere

Vi har altid partnere på de feriemål du kunne tænke dig at besøge. Klik på et logo for at læse mere om destinationer og muligheder.

Traveltalk - Partner Singapore Airlines
Traveltalk - Partner Copenhagen Airports
Traveltalk - Partner Vacanceselect
Traveltalk - Partner Østrigs Turistbureau
Traveltalk - Partner Adventure Tours UK
Traveltalk - Partner Vindrose Rejser
Traveltalk - Partner Nortlander
Traveltalk - Partner Danski
Traveltalk - Partner Slopetrotters
Translate »