Caribien

 - Guadeloupe (Frankrig)

Guadeloupe

Guadeloupe eller på engelsk  the Guadeloupe Islands,  er et mini ø-rige på franske hænder ikke så langt fra Danmark,  som man kunne tro, faktisk “kun” 7300 km i direkte linje og under 500 km fra Florida.  Det er mere end een ø, dog er de andre øer relativt små, som regel mindre end  km i længde.
Her er de 5 øer der samlet beskriver Guadeloupe bedst;  Basse-Terre, Grande-Terre, La Désirade, Les Saintes and Marie-Galante. 5 øer med stor bio-diversitet og skønhed. Le papillon – sommerfuglen
De to største øer udgør det man kalder “le papillon” eller sommerfuglen Mod vest er det Basse-Terre, en vulkansk bjergø med vulkanen La Soufrière   dækket med tæt frodig regnskov og tropisk vegetation og med sin egen Guadeloupe National Park.
Mod øst ligger Grande-Terre,  et kæmpe limstens plateau omkranset af skømme hvide strande oh et fashionabekt turiststed. Syd her for ligger La Désirade, lidt privat og uberørt af “tidens tand”. Her er det den ikke ufrlige iguana, der er konge. Les Saintes, er en petite ø med en af verdens smukkeste bugter, og endelig Marie-Galante der igen har smukke sandstrande og en imødekommende befolkning, også værd at gæsteGuadeloupe Carneval Desuden er Guadaloupe øere kendt for deres dekorative “Créole Art de Vivre”, som det giver sig udtryk i en varm og sanselig livsstil. Prøv deres cuisine med de lækreste fiske og skaldyr supper og deltag deres fester.

Værd at vide om Guadeloupe

Guadeloupe er et fransk oversøisk departement i Caribien bestående af en række øer med et samlet areal på 1.628 km². Øgruppen har 400.736 indbyggere og tilhører de Små Antiller.

Hovedstad: Basse-Terre
Areal: 1.628 km²
Befolkningstal: 405.739 (1. jan. 2013)
Kontinent: Nordamerika

Euro
Kilde: Wikipedia

Rejseinspiration fra Guadeloupe (Frankrig)

Den største ø i Guadaloupe: Den smukke vulkan ø Basse Terre

Basse Terre er en af to største øer på Guadaloupe og udgør det, man kalder “le papillon” eller sommerfuglen Mod vest er det Basse-Terre, en vulkansk bjergø, der trods navnet (basse betyder lav) er den højeste på Guadaloupe med vulkanen La Soufrière  dækket med tæt frodig regnskov og tropisk vegetation og med sin egen Guadeloupe National Park.
Idyllic panoramic view of lush green vegetation and Caribbean sea in the tropical island Guadeloupe. Town Basse Terre in background.
Mod øst men så tæt de to øer er forbundet med en bro, ligger Grande-Terre,  et kæmpe limstens plateau omkranset af skønne hvide strande…

Rejser til Caribien

Caribien er et af  mest klassiske Bounty drømme rejsemål
Rejser til Caribien opfylder for mange drømmen om kridhvide strande, eventyr, oplevelse af troperne og  de store indtryk med hjem. Det kan også være et krydstogt eller det kan være back packing. Det er charter og det er individuelle rejser. Der er øer, sol og sand nok til alle! Cruises er der især mange af og Caribien er nok det perfekte rejsemål for cruises: Der er ikke langt mellem de nye indtryk, når du yderst behageligt laver din egen island hopping.
Her er en short  liste over danske rejsearrangører, der leverer rejser…

Facts om Guadeloupe (Frankrig)

TravelTalk - country fact time icon

01:18 PM

Lokal tid

TravelTalk - country fact currency

European euro

Valuta

TravelTalk - country fact inhabitants
448.798

Indbyggere

TravelTalk - country fact temperature icon
26 °C

Gns temp.

TravelTalk - White suitcaseKort over Guadeloupe (Frankrig)

Nyeste rejseartikler

Populære rejsemål

TEMAREJSER
ALLE LANDE

Mangler du inspiration til din næste ferie så gå på opdagelse i traveltalks mange rejsemuligheder.

AdventureTravelTalk - white arrow right

SkiferieTravelTalk - white arrow right

StorbyrejserTravelTalk - white arrow right

Mad Og VinTravelTalk - white arrow right

GolfrejserTravelTalk - white arrow right

Aktiv FerieTravelTalk - white arrow right

DykkerferieTravelTalk - white arrow right

RejsenytTravelTalk - white arrow right

KrydstogterTravelTalk - white arrow right

CykelferieTravelTalk - white arrow right

Kunst Og KulturTravelTalk - white arrow right

Yoga & SundhedTravelTalk - white arrow right

Et udvalg af partnere

Vi har altid partnere på de feriemål du kunne tænke dig at besøge. Klik på et logo for at læse mere om destinationer og muligheder.

Traveltalk - Partner Singapore Airlines
Traveltalk - Partner Copenhagen Airports
Traveltalk - Partner Its more fun in the Philippines
Traveltalk - Partner Østrigs Turistbureau
Traveltalk - Partner SKI365 Danmarks
Traveltalk - Partner Adventure Tours UK