Vesteuropa

Find rejseinspiration til hele Vesteuropa

Europa og EU herunder Vesteuropa,  er vor sekundære identitet som danskere med den største indflydelse på vort liv, hverdag og fremtid.

Og så er det en række fantastiske rejselande både i Vesteuropa og Østeuropa, og de aller færreste har været i dem alle, men de har alle noget særligt og vedkommende at byde på.

Et af dem er verdens mest populære rejseland tilmed, nemlig Frankrig. Andre er små eller større perler, der bare venter på, du finder dem (f.eks Montenegro). Nogle gange er den bedste rejse lige om hjørnet, og så meget nemmere at besøge på en kortere eller længere ferie. Så lad os udforske lidt.
Geografisk beskrevet er det ikke det største kontinent eller har flest indbyggere. Europa har ca. 750 millioner mod Afrika´s 1.2 mia. og Asiens 4.4 mia. (2016). Hele jordens befolkning skønnes at have rundet 7 mia.

paris 1

Find rejseinspiration til de mange EU lande i Vesteuropa

Der er til manges overraskelse ikke mindre end 50 selvstændige lande i Europa i geografisk forstand, mens der kun er 28 i EU. Dvs. en række lande som Rusland er i geografisk forstand en del af (Øst) Europa. Europas østlige grænse går ved Ural bjergene. Der er også lande som Grønland, der ikke er geografisk europæiske, men som bekendt i dette tilfælde tilhører Danmark, og dermed har en stærk geo-politisk tilknytning. Men traveltalk har næsten alle EU lande med på sitet her, så søg og du skal finde.

Book her til Vesteuropa

Rejseforsikring

Østeuropa

http://traveltalk.dk/paris/

Find Drømmerejsen

Vil du finde Drømmerejsen, du måske ikke engang vidste eksisterede ? Prøv “Drømmerejsen” som matcher dine ønskede rejsemål med rejsetemaer, som eventyrferie eller herregårdsferie eller golfferie, og se hvad du får af spændende rejseforslag. Ny måde at få rejseips og inspiration på.

Rejs i Vesteuropa

TravelTalk - White suitcaseKort over Vesteuropa

Nyeste Rejseartikler

Traveltalk Partnere

Vi har altid partnere på de feriemål du kunne tænke dig at besøge. Klik på et logo for at læse mere om destinationer og muligheder.

Traveltalk - Partner Singapore Airlines
Traveltalk - Partner Copenhagen Airports
Traveltalk - Partner Vacanceselect
Traveltalk - Partner Østrigs Turistbureau
Traveltalk - Partner Adventure Tours UK
Traveltalk - Partner Vindrose Rejser
Traveltalk - Partner Nortlander
Traveltalk - Partner Danski
Traveltalk - Partner Slopetrotters
Translate »