Ukraine

Rejser til Ukraine suspenderede

Vore tanker og dybe sympati går til det store, smukke land i Østeuropa, der lige nu gennemlever den sværeste tid. Rejser må vente til bedre tider. 

Under normale tilstande;

Landet er måske ikke dit top rejsemål, hvis du er til sol og strand eller de kendte rejsemål generelt, men er du mere adventure typen, der vil se flere dejlige lande, og helst før de andre, få nye friske indtryk og syn for sagn tilmed til en billig penge, så ringer Ukraine med klokken.

Ukraine ligger som bekendt i Østeuropa. Landet ligger ved  den nordøstlige del af Sortehavet, med Rusland mod øst, Belarus mod nord og andre grænser, der er mange, er Slovakien mod vest og Ungarn også mod vest,  Endvidere har vi Ungarn og Slovakien mod vest, og Rumænien mod syd, og endelig Moldavien mod syd, Kort sagt masser af relationer at passe. Masser af indflydelse alle veje, og masser af muligheder for konfikter, men også for udvikling og forståelse af sameksistens for en fin gammel kultur.

Læs udenrigsministeriet rejseanbefalinger, før du tager afsted. Det er et land med lidt vekslende sikkerhedsvurderinger som bekendt.

Ukraine Kiev

Ukraine Kiev

Hovedstaden Kiev i Ukraine

Kijev eller Kiev, som vi skriver det, er hovedstaden og den største by, beliggende i Kijev  i den centrale del af landet ved bredden af floden Dnepr. Byen har 2.847.200 indbyggere og den er dermed den ottende største by i Europa. Her er bla. IT en stor eksportvare.

TravelTalk - White suitcaseKort over Ukraine

Nyeste Rejseartikler

Traveltalk Partnere

Vi har altid partnere på de feriemål du kunne tænke dig at besøge. Klik på et logo for at læse mere om destinationer og muligheder.

Traveltalk - Partner Singapore Airlines
Traveltalk - Partner Copenhagen Airports
Traveltalk - Partner Vacanceselect
Traveltalk - Partner Østrigs Turistbureau
Traveltalk - Partner Adventure Tours UK
Traveltalk - Partner Vindrose Rejser
Traveltalk - Partner Nortlander
Traveltalk - Partner Danski
Traveltalk - Partner Slopetrotters
Translate »