Costa Cruises

TravelTalk - Temarejser Icon
Rejsetype

Costa cruises i Costa Group – største italienske rejseagent på cruise markedet

Som den eneste virksomhed i branchen, der rejser under det italienske flag, er Costa Group den største italienske rejseagent på cruise markedet. Er en del af Carnival Corporation & PLC, der er børsnoteret på børsen i London og New York, en af verdens førende virksomheder inden for sektoren med en flåde på 103 skibe (over 11,5 mio. gæster transporteret i 2016) hos Costa Group, der fører an med varemærkerne Costa Cruises og AIDA Cruises.

Med 27 skibe i drift med en samlet kapacitet på ca. 76.000 senge har koncernen sit hovedkvarter i Genova og opererer globalt med ruter til Middelhavet, Nordeuropa, Østersøen, Karibien, Nord- og Centralamerika, Sydamerika, UAE, Det Indiske Ocean, Fjernøsten og Afrika.

I 2021 vil seks flådeskibe være en del af den næste generation, fremstillet i henhold til kriterierne for ansvarlig innovation og således beregnet til at styre udviklingen i hele branchen.

Costa Cruises: Grænseløse horisonter

Gennem 70 år har Costa Cruises stået for gæstfrihed og italiensk stil.

Vi har altid arbejdet med lidenskab for vores gæster så de kan opdage de smukkeste destinationer i verden, med tilbud om at udforske lande og lære om de forskellige kulturer på fem kontinenter med den højeste respekt for den lokale identitet.

Som den eneste krydstogtsvirksomhed, der rejser under det italienske flag, føler vi os ansvarlige og privilegerede over at bære Italiens værdier med rundt i hele verden og at repræsentere vores land i de havne, vi besøger.

For Costa spiller ansvarlig innovation en afgørende rolle for skibsdesign og udvikling af indbyggede oplevelser, så vi designer produkter med største omhu og detaljer for at levere ferier gearet til at møde lokale virkeligheder og opleve dem for at blive mere og mere ansvarlige rejsende.

Rejser gennem 70 år

Fra vores første tur med Anne C den 31. marts 1948 fra Genova til Buenos Aires er der gået næsten 70 år, men selv i dag indtager vi havene over hele verden og bærer stolt det italienske flag.

Vi er ikke stoppet siden da. Gennem alle disse år har vi indsamlet mange historier at fortælle videre: én for hvert af vores skibe.Franca C, for eksempel, var det første skib i verden, der blev bygget til krydstogt. Det var i 1957. Med tiden blev former, dimensioner og møbler ændret og balkoner blev introduceret til de fleste kahytter; passagerernes smag og behov har udviklet sig, men vores værdier er forblevet uændrede og kunden er stadig i centrum.

Derfor har vi sat en kurs, der har innovation og bæredygtig udvikling som grundlaget for vores fremtid. For at opnå dette bestræber vi os på at minimere påvirkningen på de destinationer, som vi besøger sammen med jer.

Arbejd sammen med Costa

At træde ind i Costa Cruises verden betyder at arbejde i et dynamisk og multikulturelt miljø, hvor udveksling af knowhow er en konstant kilde til professionel og menneskelig vækst.

Indledning til artikler om krydstogter

Krydstogter i Caribien

Krydstogter i Caribien? Det moderne krydstogt er fuld af aktiviteter

Costa Rica et yndet rejsemål med lækker lokal mad

Casado! – Lækker Costa Rica mad

Nyeste Rejseartikler