Anguilla (britisk)

Anguilla – tæt på USA i Caribien

Anguilla er en af de små “lækre” øer i det østlige Caribien og den nordligste ø i Leeward Island kæden kun 17 km nord for  St. Martin og 340 km øst  for Puerto Rico med direkte flyforbindelse fra f.eks. England eller stop-over i Puerto Rico. Eller man kunne tage fra NY om morgenen og ankomme om eftermiddagen, værre er transporten ikke og slet ikke, hvis det er en del af et krydstogt.

anguilla-white-sand-beach-incoming-storm

anguilla-white-sand-beach-incoming-storm

Anguilla – en lille uspoleret tropeø

At ligge en anelse alene som øen notorisk gør, har betydet at øen har bevaret sin oprindelighed uden at miste de bekvemmeligheder, der forventes på en ret så eksklusiv Caribien ferieø.

Det er som antydet en lille ø: Kun 26 km fra øst til vest 5 km fra nord til syd (en god morgen løbetur inklusive tilbageture?) . Det er en smuk og ret flad ø med masser af koraller i havet og dykker muligheder og klipper med skyggende bevoksning. Lej en bil for en dag og find den perfekte lagune for snorkel dykning og picnic med det store badehåndklæde bredt ud på den hvide strand. Life is good.

33 strande på Anguilla også en til dig

Anguilla er de lækre strandes ø, ikke mindre end 33 af dem. Og de er med på de bedste “mig her og der strand lister på nettet” så den er god nok.  Alle strande er offentlige og der er masser af plads.

Der er forbavsende mange gode restauranter, også med international anerkendelse, og der er natclubbing  og beachparties nok til enhver, der vil det gode liv.

Klimaet: 26 grader i gennemsnit året rundt

Anguilla  har en gennemsnitstemperatur på 26 grader C., og masser af sol året rundt. Det regner lidt i September og Oktober og Februar til Marts er “dry season” på Anguilla.

Rejseinspiration

TravelTalk - White suitcaseKort over Anguilla (britisk)

Nyeste Rejseartikler

Temarejser Alle lande

Mangler du inspiration til din næste ferie så gå på opdagelse i traveltalks mange rejsemuligheder.

Traveltalk Partnere

Vi har altid partnere på de feriemål du kunne tænke dig at besøge. Klik på et logo for at læse mere om destinationer og muligheder.

Traveltalk - Partner Singapore Airlines
Traveltalk - Partner Copenhagen Airports
Traveltalk - Partner Vacanceselect
Traveltalk - Partner Østrigs Turistbureau
Traveltalk - Partner Adventure Tours UK
Traveltalk - Partner Vindrose Rejser
Traveltalk - Partner Nortlander
Traveltalk - Partner Danski
Traveltalk - Partner Slopetrotters