Zambia

Zambia

Zambia er ofte blevet branded som ‘Real Africa’ eller ‘Rough Diamond’ på det mørkeste kontinent, da Zambias skønhed er uovertruffen i denne verden.
Det er et land, der rummer den afrikanske bush,, men som også har nogle af de mest fantastiske vandressourcer; en ressource, der er utroligt sjælden og dyrebar i den sydafrikanske region.

Victoria Falls i Zambia og Zimbabwe, enorme naturkræfter på spil

Victoria Falls i Zambia og Zimbabwe, enorme naturkræfter på spil

Vand fra Victoria Falls til Kariba Dam

Bortset fra Victoria Falls’s uovertrufne pragt, er der snesevis af lige så imponerende kaskader af vandfald overalt i det vilde land såvel som en overdådig samling af søer og vådområder, hvoraf den primære er den menneskeskabte Kariba Dam.
Nogle safarispecialister tilbyder endda (på rejsendes risiko) dedikerede ture til ‘kaskade-junkies’ – besøgende, der simpelthen ikke kan få nok af det krystalklare vand, der springer hundreder af meter ned,.

Mother and Baby Calf Elephants standing on the plains with a nice orange and blue sky in South Luangwa National Park, Zambia, Southern Africa

Fugleliv i massevis

De hvide, vilde farvande i Zambia er ikke kun attraktive for mennesker, men også for et forbløffende spektrum af over 700 forskellige fuglearter, og er “livsnerven” hos store flokke af dyr, der stadig strejfer i vildmarken.
En Zambia-safari vil bogstaveligt talt være besat med ædelstene – dem, du kan se på, og dem, du kan deltage i. Aktiviteter spænder fra den legendariske ‘dybe bush’ -vandringssafari til nogle af de vildeste oplevelser med hvidt vand på den stormfulde Zambezi-flod, men det er uden tvivl det fiskeri, der får de fleste besøgende alle i en gryde.

Zambia Africa Lion , safari South Luangwa

Zambia Africa Lion , safari South Luangwa

Spændende viltfiskeri

Zambia kan prale af noget af det mest spændende og hårdkæmpede viltfiskeri i verden med den kraftfulde og temmelig snavsede Tiger Fishs hovedtiteludvidere.
De fjerntliggende landsbyer i Zambia tilbyder stadig besøgende et kort glimt af de lokale indbyggers traditionelle livsstil, hvilket gør det til den ‘rigtige aftale’ af afrikanske safarier, med den ekstra lokkemåde at blive betragtet som et af de sikreste lande i verden at besøge i dag.

Zambia safari og andre rejseoplevelser

Turoperatører kan skræddersy den perfekte rejse for besøgende til dette vilde og smukke hjørne af Afrika, hvor nogle af de foreslåede højdepunkter er:

  • Bungy jumping  i den dybe, mørke kløft under Victoria Falls.
  • Chimfunshi-chimpanzee-helligdom og dyrehjem medbørnehjem i nærheden af ​​landsbyen Chingola.
  • Safari i South Luangwa National Park, en af ​​de største naturlige dyrelivsreservater i verden.
  • Opdag Livingstone Town, opkaldt efter den berømte viktorianske opdagelsesrejsende, David Livingstone.
  • Nyd et tæt møde med din favorit elefant og andre kæmper på savannen
  • På hesteryg på Kafue Horse Safaris.

Safari i Zambia

Safari, the big 5 i de store nationalparker

Officielle turistsite for Zambia

Afrikanske rejsemål med safari

Rejseinspiration

TravelTalk - White suitcaseKort over Zambia

Nyeste Rejseartikler

Traveltalk Partnere

Vi har altid partnere på de feriemål du kunne tænke dig at besøge. Klik på et logo for at læse mere om destinationer og muligheder.

Traveltalk - Partner Singapore Airlines
Traveltalk - Partner Copenhagen Airports
Traveltalk - Partner Vacanceselect
Traveltalk - Partner Østrigs Turistbureau
Traveltalk - Partner Adventure Tours UK
Traveltalk - Partner Vindrose Rejser
Traveltalk - Partner Nortlander
Traveltalk - Partner Danski
Traveltalk - Partner Slopetrotters
Translate »