Temarejser

 - Golfrejser

Vil du have rejsetips til dine golfrejser i over 10 lande?

Golfrejser er især i vinterhalvåret et kæmpe rejsehit. Golferier og golfture går til rigtig mange rejsemål fra Sverige til Østens nye store golfbaner, der naturligvis især er meget populære i vinterhalvåret. På traveltalk.dk  følger vi udviklingen tæt, og vi tilføjer hver måned nye golfrejsetips til Danmarks godt 200.000 golfere, der er enten er medlemmer i danske golfklubber eller alle dem, der spiller pay and play. Vi  findes også på golfbanerne i Spanien, Italien, Portugal, Tyrkiet,  Skotland, Frankrig, Dubai, Thailand og mange andre golfrejsemål.

Traveltalk bringer inspiration til golferien fra så mange mulige golflande som muligt, og antallet vokser løbende, så kom tilbage regelmæssigt. Du finder også tilbud på attraktive golfrejse tilbud, udvalgt  sammen med vore golfrejse partnere:

Abu Dhabi golfferie
Dubai golfferie
Frankrig golfferie
Hong Kong golferie
Irland golfferie
Italien golfferie
Malaysia golfferie
Marokko golfferie
Portugal golfferie
Skotland golfferie
Spanien golfrejser
Tyskland golfrejser
Thailand golfrejser
Tyrkiet golfrejser
Sydafrika golfrejser

National Golf Club Belek, Tyrkiet National Golf Club Belek, Tyrkiet

Golfrejser til Tyrkiet

Vi dækker en lang række golfbaner og  golfresorts i og nær Belek. Bla:

LykiaLinks Antalya
Antalya Golf Club (2 x 18 hullers baner) Sultan / Pasha
Cornelia Faldo Golf Club 3 x 9 huller)
Gloria Golf Club (18 huller + 9 huller)
Kaya Eagles Golf Club
Papillon Golf Club
National Golf Club (18 huller + 9 huller)
Robinson Nobilis Golf Club
Titanic International Golf Club (27 huller)
Sueno Golf Club
Carya Golf Club Belek

Golfferien til Spanien er en klassiker

Læs om golfferie til Spanien, hvor vi har flere posts om de bedste baner, hvad de koster osv.:

Golfrejser til Spanien, Costa del Golf - Golfrejser Spanien Golfrejser til Spanien, Costa del Golf – Golfrejser SpanienCosta del Sol´s utallige golfbaner (de kan faktisk tælles, der er mere end 150)  og nogle af dem blandt Europas bedste har tiltrukket rigtig mange danske golfspillere gennem mange år. Danske golfspillere har ofte fået deres første smag for golfrejser lige her under varmere himmelstrøg og på Bermudagræs med Pil Pil rejer og hvidvin bagefter og en tur i byen efter et bad på hotellet. Det er en af de mest gedigne golfoplevelser i udlandet, der findes. Efter krisen har banerne rejst sig, der kommer nye til og priserne er stadig fornuftige. Golfrejser til Spanien er tilbage igen med mere fair pricing og større forståelse for kvalitet og service.
Dog lægger Valderrama sig i en (pris) klasse for sig selv, selvom Sotogrande er kommer godt med…” læs videre her, ny udgave!

https://www.traveltalk.dk/spaniens-top-golfbaner/

Find drømmerejsen her

I afsnittet Drømmerejsen kan du “lege med” supernemt at kombinere rejsetemaer og rejseinteresser med konkrete rejselande og rejsemål og se om ikke din drømmerejse dukker op.

Rejseinspiration fra Golfrejser

Hong Kong: Take a Walk on the Wild Side

Hong Kong har både brede strande og fede golfbaner
En introduktion til Hong Kongs vilde natur, men er der nogen natur for ikke at sige “vild natur”, er det ikke bare bygninger, der næsten når himlem altsammen ? For de fleste er Hong Kong ensbetydende med en meget tæt befolket “vertikal by”. En travl metropolis med nogle af verdens højeste bygninger samlet på et relativt lille areal med godt 7 millioner indbyggere.
Hong Kongs vilde natur: Take a Walk on the Wild Side
Det er heller ikke forkert, men lige uden for Hong Kong er der faktisk smuk natur fra…

Mazagan Golf Resort har en dejlig championship golfbane, og er ren luksus

Mazagan Golf Resort i Marokko, umanerligt behageligt
Mazagan Golf Resort i El Jadida, Marokko dækker imponerende 250 hektar langs kystlinien med den bedste strand og er spilbar året rundt takket være det milde klima. Og du behøver slet ikke at spille golf for at nyde det lækre sted her. Se videoen, du har Atlanterhavet som din legeplads og masse andre aktiviteter og udflugtsmuligheder.
Resortet tilbyder tilmed en række aktiviteter og underholdning. Børneklub, et større antal restauranter (9) og barer, world class spa og casino for spillefuglene. Senere på aftenen kunne det måske friste med en tur på natklub, måske vender lykken…

Golf i Skotland fra Carnoustie til St. Andrews

Golf i Skotland, er det den mest autentiske golfoplevelse ?
Golf i Skotland er det mest “back to the roots” golfferie koncept, du overhovedet kan forestille dig. Skotland er golfens mekka, og stedet hvor det hele begyndte. Historie og stemning bogstavelig talt indtager dit sind og legeme, når du går langs kysten på en af de ikoniske golfbaner. Vinden rusker i bolden og i dig mentalt. Nu forstår du, hvad links golf er. En bane er ikke den samme bane hver dag eller fra for 9 til bag 9, den kan ændre sig time for time. Vinden og havets susen…

Ryder Cup, viden og løbende nyt om verdens største golfturnering

Hvor og hvornår afvikles Ryder Cup 2020?
Ryder Cup afvikles hvert andet år som verdens største golfturnering. USA og Europa skiftes til værtsskabet og i 2020 spilles Ryder Cup på Whistling Straits i Kohler Wisconsin. Det sker i dagene fra fredag den 25. september til søndag den 27. september 2020.

Det bliver Padraig Harrington der bliver kaptajnen i 2020. Han har vundet 3 Majors, han har spillet 6 Ryder Cups og været med til at vinde 4 gange. Han spiller stadig fremragende golf, så til lykke Europa med udnævnelsen.
Hvem er kaptajn for det amerikanske Ryder Cup hold 2020
Steve Stricker er valgt…

Golfferie i Mellemøsten rummer nogle af verdens ubestridt bedste golfoplevelser

Golfferie i Mellemøsten er en ekstravagant golfoplevelse.
Golfbaner i Mellemøsten er præget af nærmest ubegrænsede midler og en helt anderledes natur og geografi, der kræver nytænkning af golfarkitekterne. “Sand” er ikke kun i bunkers, der er for det meste også tonsvist af ofte naturligt sand out of bounds og udgør et visuelt element, der også påvirker din måde at spille golf på betydeligt. Den bratte overgang fra græs til sand markerer meget “pædagogisk” hvor du ikke skal slå hen, og så ved vi jo alle hvad der sker. Linksbaner er nærmest fraværende og klubhusene er paladser. Vidste du at Thomas Bjørn…

Azorerne´s 9 grønne øer danner en utrolig ramme for en aktiv oplevelsesferie

Azorerne i Atlanten og 9 øer, der vil erobre dit hjerte
Azorerne i Atlanten er i alt 9 portugiske øer strøet udover verdens næststørste hav Atlanterhavet, der dækker 20% af jordens overflade. Her flere 1.000 km fra moderlandet Portugal, ser du første gang fra flyvemaskinen de små grønne pletter vokse  til synlige øer. Du kan tydeligt se, de er stærkt præget af et imponerende vulkanlandskab. Selvom øerne blev opdaget for flere hundrede år siden, har livet på øerne indtil for nyligt været præget af den isolerede placering “midt i” et af de 7 verdenshave. Det giver næring  til de udfoldelsesmuligheder,…

Alanya

Alanya i Tyrkiet
Den kendte ferieby har været turistmål i ca. 20-25 år, og er det man med rette kalder  den tyrkiske Rivieras største ferieby. Alanya har i omegnen af 290.000 fastboende indbyggere, men i højsæsonen mere end fordobles antallet. Det første syn, man får af Alanya, er den store klippe, der deler byen i øst og vest. På klippen findes den gamle fæstning med udsigt over havet, byen og Taurusbjergene. Klippen med borgen er Alanyas vartegn.
Alanya Fyrtårnet ved byens indsejling
Alanya er ikke kun for det modne klientel. Byen  har et væld af muligheder til unge såvel som…

Belek

Belek – din egen Middelhavsstrand og dit eget golfmekka
Belek ligger fantastisk, lige ud til Middelhavet, ca. 30 km fra områdets største by, Antalya. Området er flere gange kåret som en af de absolut bedste eller det bedste feriested i Tyrkiet. Det er yderst populært. Inklusive områdets seværdigheder og faciliteter er byen blandt de foretrukne af mange turister. Golfere kender næsten med garanti  stedet.  Området har ikke mindre end 15 store golfklubber og golfresorts med de bedste muligheder  for at spille golf og nyde naturen omkring golfbanerne. Flere golfbaner er på vej. Omkring byen findes masser af spændende seværdigheder at…

Golfferie i Tyrkiet ved Middelhavet

Golfferie i Tyrkiet ved Middelhavet byder på golfoplevelser af høj klasse.
Golfferie i Tyrkiet ved Middelhavet er en oplagt mulighed for en golfrejse på højt niveau i meget smukke omgivelser året rundt. Klimaet er mildt og indbydende, fx. også i november eller februar.
Tyrkiets golfbaner er – for nu at begynde med konklusionen – af meget høj klasse og beliggende tæt til Middelhavet nærmest uden undtagelse, og alle i området Antalya og nær Belek. En stor fordel er, at du kan spille flere forskellige baner på din golfferie i Tyrkiet uden at skulle bevæge dig ret mange kilometre fra bane til bane…

Golfferie til Bali er en drømme golfrejse

Golfferie til Bali kombinerer paradis ø rejsen med din egen sport
Golfferie til Bali som rejsemål og oplevelse kan klart anbefales, hvis man altså kan lide fantastiske paradisøer og spiller golf eller vil lære det vanedannende spil under de smukkeste vilkår.

Golfferie er måske ikke det Bali er mest kendt for, fordi det er så underskøn en ø med meget andet at byde på som paradis strandferie eller dykning. Men det burde der laves om på, for der er fine golfbaner nok til flere ugers ophold. Der er flere direkte fremragende golfbaner på Bali. Der er også en 9 top standard …

Nyeste rejseartikler

Populære rejsemål

TEMAREJSER
ALLE LANDE

Mangler du inspiration til din næste ferie så gå på opdagelse i traveltalks mange rejsemuligheder.

AdventureTravelTalk - white arrow right

SkiferieTravelTalk - white arrow right

StorbyrejserTravelTalk - white arrow right

Mad Og VinTravelTalk - white arrow right

GolfrejserTravelTalk - white arrow right

Aktiv FerieTravelTalk - white arrow right

DykkerferieTravelTalk - white arrow right

RejsenytTravelTalk - white arrow right

KrydstogterTravelTalk - white arrow right

CykelferieTravelTalk - white arrow right

Kunst Og KulturTravelTalk - white arrow right

Yoga & SundhedTravelTalk - white arrow right

Et udvalg af partnere

Vi har altid partnere på de feriemål du kunne tænke dig at besøge. Klik på et logo for at læse mere om destinationer og muligheder.

Traveltalk - Partner Singapore Airlines
Traveltalk - Partner Copenhagen Airports
Traveltalk - Partner Its more fun in the Philippines
Traveltalk - Partner Østrigs Turistbureau
Traveltalk - Partner SKI365 Danmarks
Traveltalk - Partner Adventure Tours UK