Rejsebureauer

Rejsebureauer til hele verden.

Traveltalk.dk samarbejder med flere danske rejsebureauer og lister gerne en lang række af danske rejsebureauer her, så du lettere kan finde din rejsearrangør.

Vi har også lavet en lille rejseconfigurator, som rigtigt mange allerede bruger til at hjælpe dig med at finde enten et rejsemål at læse mere om eller en temarejse som skirejser eller storbyferie eller en kombination heraf, så er du et skridt tættere på din næste ferie. Og forberedelsen  med at sætte sig lidt ind i rejsemål, og hvordan du kommer frem osv. og  forventningens glæde er jo en væsentlig del at at rejse. Traveltalk.dk tror på, at jo mere du ved på forhånd, jo bedre rejsebeslutning træffer du, og jo gladere bliver du for dine rejser.

Her er linket til Drømmerejsen hvor du kan lege med rejsedrømmen og finde nye og gamle rejsemål og måder at rejse på.

drømmerejsen, thailand-top-image-dummy

Drømmerejsen begynder hos traveltalk.dk

Udvalgte danske rejsebureauer

Se en liste over danske kvalitets rejsebureauer og kombiner med traveltalks mere end 200 rejsemål, så finder du også en rejse til dig.
Du finder disse pt, listen udvides løbende:

Rejseinspiration fra Rejsebureauer

Adventure ferie i North Wales

Adventure ferie i North Wales er for alle
Adventure ferie i North Wales, er det på shortlisten over din næste aktive, oplevelsesferie? Måske burde det være. Læs her og døm selv.
Nord Wales is walisisk “to the bone”. Det er en for englændere kendt ferieregion, der er tro mod sprog og tradition, musik og historie. Her finder du storslåede slotte, gamle fine jernbaner, der kører endnu med steor charme og musik festivaler, der er en rejse værd i sig selv. Den til tider dramatiske natur byder også på adventure rejser: Vandfald, bjerge, kysten ved Snowdonia  med strande med sand og klipper er også en legeplads for dig der søger eventyret….

Skisafari

TA’ MED PÅ DIT LIVS SKIFERIE OG OPDAG NYE PISTER HVER DAG
Skisafari hvad går det lige ud på? Ja det er rent faktisk safari uden dyr og med ski på, og vi lover dig du kommer rundt i naturen! Her på redaktionen synes vi det er den fedeste måde at opleve en masse ikoniske skisteder. Læs lige hvad Slopetrotters delte med Traveltalk:
“Safari” er en udflugt eller ekspedition i et naturområde med et rigt eller særpræget vildt dyreliv.
Alperne er dog ikke kendt for vilde dyr, men til gengæld byder de på så meget andet. Erstatter du vildt dyreliv med godt…

Tag på Skibootcamp i Østrig

Udlev din indre skibums i en hel uge med Danski og top skiinstruktører
Danski.dk leverede os denne intro til meget bedre skiløb:
“Er du nået et punkt på pisten hvor du, teknisk, ikke rykker dig længere? Har du måske nogle dårlige vaner, der hindrer din udvikling? Vil du gerne lære at håndtere dit skiløb i sjapsne, opkørt sne eller måske på pukkelpisten – og sætter du pris på god afterski og socialt samvær? Så læs videre!
SkiBootCamp afholdes hvert år i Alperne og er for skientusiaster der, i fællesskab med andre, ønsker at tage deres skiløb ”to the next level”. Måske skal…

Skiferie i Italien med Slopetrotter Skitours, mere skiløb for færre penge

Skiferie i Italien med Slopetrotter Skitours: Derfor skal du tage på ski i Italien.
Hvorfor skiferie i Italien ? Der er altid et hav af muligheder, når årets skitur skal planlægges, og det kan hurtigt virke som et større projekt. Derfor giver Slopetrotter Skitours dig her fire gode grunde til, hvorfor det kan være en god idé at rette blikket mod støvlelandet i syd, når skiferien skal bestilles.
1. Italienske priser og luft i budgettet
Skiferie er for mange en større post på budgettet – men det behøver det ikke nødvendigvis at være. Der er nemlig ofte penge at spare hvis du…

Val Thorens

Val Thorens: Verdens bedste skiområde ?
Val Thorens er kendt for sin unikke kombination af sublimt skiløb og sin atmosfære, som bare siger spar to til det meste. Skiområdet er i 2018 blevet kåret til verdens bedste, hvilket er femte gang siden 2013 – det siger næsten sig selv, hvorfor Val Thorens er en favorit for mange danske skiløbere. Det er bare svært at komme uden om. Det er heler ikke nødvendigt. Få historien her.
Valk Thorens ligger perfekt beskyttet
Val Thorens er for dig, der vil have hele pakken
Hvis du vil have den komplette skiferie, så skal du tage…

Nortlander Business

Nortlander Business: Firmaskitur til Alperne
Til hverdag sidder I med svære og krævende beslutninger eller arbejdsopgaver der slider på sammenholdet, prøv at tage nogle få dage ud af kalenderen, og få styrket sammenholdet blandt jeres kollegaer i Alperne. Her giver kombinationen af sport, hygge og det at være ude i det fri, en rigtig god dynamik blandt medarbejderne. Det er det Nortlander Business  kan levere. 
Styrk dine teams i Alperne med Nortlander Business
Teambuilding er vigtigt for dit firma, for at komme til at arbejde bedre sammen og lære hinanden at kende igennem alle aspekter. Jeres firmaskitur er at tage teambuilding til et nyt…

Familie skiferie til Alperne

Der kan være kort fra succes til fiasko, når det handler om kombinationen af børn og skiløb.
Familie skiferie er ikke altid nemt. Vi kender det alle sammen. På randen af sammenbrud midt på pisten. Den lille græder hysterisk, mens forældrene er tæt på at give op, for at slippe for mere vrøvl. Der er nærmest krisetilstand i den lille familie. Men så galt behøver det ikke at gå. Det jyske skirejsebureau Danski har 37 års erfaring med at arrangere familie skirejser til Alperne, og her får du nogle af de bedste råd, Danski har erfaret gennem årene.
Danski-familie-skiferie
Børnene…

Ta’ på en solo skiferie til Alperne

Begrebet “Solo skiferie” er et godt bud på at få nye venner på din skiferie
Elsker du sne, hvide Alpetoppe, powder, aperol sprits og generelt alt ved en skiferie? Er du træt af at se lækre billeder af folk, som står på ski, når du ikke selv er afsted? Føler du også, at det er din tur?
Solo skiferie løsningen løser det her scenarie: Mobilen i hånden. Instagram. Facebook. Skibilleder på stribe. Det kan være hårdt at følge med på sidelinjen og se på billeder af alle de, der deler deres skioplevelser overalt på de sociale medier. Især hvis landet ligger…

Alpendorf – Slaraffenland for børnefamilier & nybegyndere

Alpendorf, her kunne dine poders ski karriere godt begynde
Østrig er en af danskernes favoritter, når skiene skal findes frem, og det er ikke uden grund. Her venter skiløb for alle niveauer, børnevenlige områder og snesikkert skiløb. Den klare favorit blandt danske børnefamilier er Wagrain, men i samme skiområde finder du også den skjulte perle Alpendorf, som giver Wagrain kamp til stregen.
Når du ankommer til Alpendorf, mærker du med det samme den rolige og charmerende stemning der er i hele byen. Alpendorf er ikke den største by i Østrig, men her er alt, hvad du har brug for på skiferien…

Yoga retreats - der strækker rigtigt langt og dybt

Yoga Retreat Silver Island i Grækenland
Vort første besøg til et yoga retreat af de udvalgte yoga retreats rundt om i verden går til Silver Island i Grækenland. Du flyver til Athen, Tager en taxa på ca. 90 min. og sejler til øen.
Den lille smukke ø er på 60 hektar komplet med hvidkalkede huse, små kirker  langs vejene og strålende havudsigt. Under krisen var den ved at forsumpe helt, men arvingen til øen svor ikke at give op og med frivillig hjælp lykkedes det hende at skabe dette unikke sted: En helt privat ø med masser af natur, herunder private…

Nyeste rejseartikler

Populære rejsemål

TEMAREJSER
ALLE LANDE

Mangler du inspiration til din næste ferie så gå på opdagelse i traveltalks mange rejsemuligheder.

AdventureTravelTalk - white arrow right

SkiferieTravelTalk - white arrow right

StorbyrejserTravelTalk - white arrow right

Mad Og VinTravelTalk - white arrow right

GolfrejserTravelTalk - white arrow right

Aktiv FerieTravelTalk - white arrow right

DykkerferieTravelTalk - white arrow right

RejsenytTravelTalk - white arrow right

KrydstogterTravelTalk - white arrow right

CykelferieTravelTalk - white arrow right

Kunst Og KulturTravelTalk - white arrow right

Yoga & SundhedTravelTalk - white arrow right

Et udvalg af partnere

Vi har altid partnere på de feriemål du kunne tænke dig at besøge. Klik på et logo for at læse mere om destinationer og muligheder.

Traveltalk - Partner Singapore Airlines
Traveltalk - Partner Copenhagen Airports
Traveltalk - Partner Its more fun in the Philippines
Traveltalk - Partner Østrigs Turistbureau
Traveltalk - Partner SKI365 Danmarks
Traveltalk - Partner Adventure Tours UK