Stjernegaard Rejser

TravelTalk - Temarejser Icon
Rejsetype

Stjernegaard Rejser er kvalitetsrejser til hele verden

Stjernegaard Rejser præsenterer sig sådan på deres hjemmeside
“Stjernegaard Rejser er et mellemstort og velkonsolideret danskejet rejsebureau. Vi har eksisteret i mere end 30 år, og vi udvikler selv vores rejser, så vi kan sikre den rigtige kvalitet. Vores hjerte brænder for de oversøiske rejser, hvor vi har vores helt store ekspertise.

Vi gør os umage og går op i detaljerne, og vi udvikler spændende rejser til bestemte lande i verden, som vi besøger ofte og har et stort kendskab til. På den måde kan vi være specialister og sikre vores kunder rejser, som er berigende.

Vi arrangerer både individuelle rejser og rundrejser med danske rejseledere. På vores hjemmeside finder du en række forslag til individuelle rejser på egen hånd. Vi synes selv det er nogle rigtig gode rejser, men vi skræddersyr også hver eneste dag rejser, der er helt tilpasset den enkelte person eller families ønsker.

Stjernegaard Rejser har arrangeret rundrejser med dansk rejseleder i mange år og rejserne bliver hele tiden forfinet og forbedret. Vi er stolte over at have nogle af de absolut bedste og mest erfarne eksperter i Danmark som rejseledere. Vi rejser kun i små grupper på minimum 10 og maksimum 20-25 deltagere afhængig af rejsemålet.

“Vi er drevet af passionen for at udforske verden og andre kulturer. Vi tror fuldt og fast på, at rejser skaber indsigt og forståelse, og dermed interesse, tolerance og respekt for andre mennesker. Det skaber en bedre verden, og i Stjernegaard Rejser vil vi gerne bidrage på en ansvarlig måde.”

Nogle rejsemål for Stjernegaard Rejser:

Gå til Stjernegaard Rejser´s hjemmeside

Nyeste Rejseartikler